Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2015 19:07 - УДИВИТЕЛНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ ПО ТЕЛЕКИНЕЗА
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 12962 Коментари: 4 Гласове:
53


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 В доклада на астрофизика Ерик В. Дейвис от 2003 г. са обобщени някои експерименти, по време на които се изучават явлението телепортация и други телекинетични способности. При опитите става ясно, че с помощта на съзнанието (или на друг необясним метод) хората могат да одъват метал, да изваждат предмети от запечатани контейнери и да правят други удивителни неща. Докладът е наречен "Изследване на физиката на телепортацията" и е подготвен с подкрепата на ВВС на САЩ.

Телекинеза е способността за въздействие върху физическите обекти с помощта на съзнанието. Телепортацията е форма на телекинеза, когато обектите мигновено се преместват. 
Ето някои описани в доклада експерименти.

Огъване на лъжици като в "Матрицата"
"Полковникът в оставка Дж. Б. Александър дава добри отзиви за авиокосмическия инженер Джек Хук, за неговите способности за психокинеза - пише д-р Дейвис. Хук учи хората как да огъват лъжици и вилици с помощта на съзнанието. Демонстрациите се провеждат под наблюдението на много правителствени научни съветници и високопоставени военни. Извършват се в Пентагона, а металните предмети се огъват без използването на видима физическа сила", добавя Дейвис.

Китайски деца със способности към телепортация
През 80-те години в Китай се появяват много деца, притежаващи изумителни способности. Някои от тях участват в опитите, ръководени от научна комисия към министерството на отбраната на Китай. Според докладите от онова време тези деца преместват малки физически предмети през физически бариери, без при това да ги докосват.
Първите подобни опити са публикувани в списание Ziran Zazhi в 1981 г. в статия, озаглавена "Някои експерименти по преместване на обекти с помощта на необичайните способности на човешкото тяло". По време на опитите децата преместват малки предмети - например часовник, на разстояние няколко метра, без да го докосват.
Сред телепортираните предмети е минипредавател. Той излъчва радиосигнали, за да може ръководителите на опита да проследят какво ще се случи с него по време на телепортацията. При телепортация сигналът е много слаб, което свидетелства, че предметът се намира в изменено състояние. Резултатите от втория кръг експерименти са публикувани в китайското списание Somatic science през 1990 г., което се издава от института по аерокосмическа медицина в Пекин. За контрол на движението на обектите се използва високоскоростно фото- и видеозаснемане.
Китайските изследователи съобщават, че при различните опити предметите просто изчезват от запечатаните контейнери и се появяват на друго място, пише Дейвис. Той описва тези експерименти като успешни и проведени под строг контрол (с използването на слепия метод и на двойно слепия метод).

Защо ВВС се интересуват от психокинеза?
Способността да се контролира материята с помощта на съзнанието може да се превърне в мощно оръжие по време на война.
Д-р Робърт Ян - декан в инженерното училище към Принстънския университет, провежда много експерименти, демонстриращи, че материята може да се контролира с помощта на разума. Той посещава събрания, посветени на психокинезата, във военноморска изследователска лаборатория през 80-те години и "предупреждава, че военните противници могат да приложат психокинеза, за да накарат американските летци-изтребители да изгубят контрол над самолета и да предизвикат авария". В течение на десетилетия американското правителство осъществява програма по използване на дистанционно наблюдение, която е прекратена от президента Бил Клинтън през 1994 г. и разсекретена през 1995 г.
Майор Ед Деймс участва в тази програма и в момента води курсове, където обучава желаещите. На сайта му е описана ефективността на тези способности : "Деймс установява и потвърждава съществуването на нов вид съветско настъпателно оръжие и лично уведомява старшите офицери от националното разузнавателно управление за наличието на ново въоръжение".




Гласувай:
55



1. savremennik - ot facebook
16.02.2015 20:00
Аз Съм Присъствието https://www.youtube.com/watch?v=gZHDAiXJEUI
Teletransporte o teleportación en China 2012 ¡¡¡ IMPRESIONANTE!!!
Increíble video captado por una cámara de seguridad...
youtube.com
22 мин. · Харесвам
Аз Съм Присъствието Ето един случай на телепортация в Китай.
22 мин. · Харесвам
Аз Съм Присъствието Жената отдясно се телепортира, за да спаси велосипедиста от катастрофа. И шофьорът на камьона и самият велисопедист не разбират много добре какво става, а жената си тръгва с ръце в джобожете в посока на камерата.
20 мин. · Харесвам
Аз Съм Присъствието Гледал съм същото видео и на испански с малко допълнение. Там обясняват, че момичето е позната в Китай като жената-дракон и е известна със своето голямо милосърдие и желание да помага на бедните. Накрая дават и друго видео, в което тя се затичва и по едно време литва във въздуха.
цитирай
2. 1997 - Блажен муж ....
16.02.2015 23:24
мисля, че има нещо нечестиво в тези истории
цитирай
3. savremennik - мисля, че има нещо нечестиво в тези ...
17.02.2015 00:03
1997 написа:
мисля, че има нещо нечестиво в тези истории

Нечестиво или не - остава си факта , че се практикува телекинезата . А както добре се знае - това явление се отрича от официалната наука , което също може да бъде оприличено на нечестивост :)
цитирай
4. eli5811 - ели5811
27.04.2015 12:58
Това са факти ...ние използваме малка част от това което можем.Някои,по-напреднали усвояват левитация,телекинеза и други...ако се потрудим ще го можем и ние:))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2928341
Постинги: 316
Коментари: 1907
Гласове: 15632
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен