Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2013 08:31 - ДУАЛИЗМЪТ И ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ (през призмата на НСР)
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 4356 Коментари: 0 Гласове:
42


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Първата двойка противоположности е Аз/другият. Когато този проблем се разглежда дуалистично, основната задача е да си спасиш кожата. Подкрепяш всичко, което НСР прави или иска. Ако избереш да обединиш противоположностите на Аз и другия, като наблюдаваш актьорите в драмата, е лесно да забележиш кой какво печели и как те тероризират другата страна, за да утвърдят себе си. Всяка от страните ще направи всичко възможно, за да постигне своите цели и да победи другата страна.
Втората двойка противоположности е заземяване/освобождаване. Когато към нея се подходи дуалистично, целта е да се направят колкото се може повече пари. Стремите се да откриете всяка възможност, за да спечелите, да ядете, пиете и да се веселите. Ако обедините противоположностите заземяване и освобождаване в единство, целта е откриването на начин да разширите своето разбиране за потребностите и желанията на така наречения "враг" и вие насърчавате хората да разберат, че губят всички, освен Елитът.
Третата двойка е интегриране в ЗD/интегриране с духа. Когато към нея се подходи дуалистично, гледането на примерно ТВ се превръща в мания, а да се формират собствени истински убеждения и чувства или да се чувстват духовните стремежи на "врага" е невъзможно. По време на вихър медиите винаги са дуалистични. Ако обедините противоположностите на интегриране в 3D и интегриране с духа в единство, наблюдаването на драмата е нещо ценно за вас, защото хората са платили голяма цена за нейното създаване. Това е Големият филм и когато носите дълбоко в сърцето си цялата драма и всички нейни актьори, това ви осигурява пространството и енергията, които са ви необходими, за да се събудите насред нея - да се осъзнаете. Величествените тайни се разкриват, когато на повърхността излезе скритата омраза, въпреки че какво ще стане, ако никой не я види?
Четвъртата двойка е чувство/власт. Когато към нея се подходи дуалистично, изживяването на гнева,осъждането, болката се превръща в маниакална необходимост. Вие се нуждаете от него като от дрога. Залепени за телевизора, поглъщате жадно победите или катастрофите като кулминацията на деня - бомбардировката не спира! Ако обедините противоположностите в единство, всеки ден ще се вглеждате дълбоко в себе си, търсейки онези свои части, които са предизвикали драмата. Откриването на своя собствен "диктатор вътре в себе си" ще ви помогне да овладеете мощните мелези, които ръмжат и се зъбят на световната сцена.
Петата двойка противоположности е създаване/даване. Когато подхождате към нея дуалистично, вашето желание е да вземете участие в пиесата. Искате да се биете с лошите. Ако обедините противоположностите даване-създаване, виждате фантастичните градивни сили, които се проявяват по време на големи конфликти и състраданието се превръща в начин на живот. Когато великата драма поставя на карта живота на хората, сърцето се изпълва със скръб. Преди много време е имало по-добър начин и ние може отново да го открием. Блокирането на творческите сили винаги поражда агресивността на хората. Вместо произведения на изкуството разполагаме с мъртви тела.
Шестата двойка противоположности е да си тук и сега/блаженство. Когато подхождаме дуалистично към нея, драмата е всичко за вас, а вихърът ви кара да изпаднете в екстаз. Ако обедините противоположностите в единство, започвате да възприемате своята роля в световните събития и това ви отваря очите. Можете да видите хронологията на подобни събития и играчите, които участват в тях, сякаш се завръщат от миналите си прераждания, за да получат още един шанс. И те се връщат! Може би ако хората видят с ясно и чисто сърце начина, по който процесът се осъществява във времето, противопоставянето на религиите и масовите трагични събития ще станат невъзможни в бъдеще.
Това е само една гледна точка....КАКВА Е ВАШАТА?

http://gardens-of-happiness.blogspot.com/2012/03/blog-post_01.html 



Гласувай:
44



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2928989
Постинги: 316
Коментари: 1907
Гласове: 15632
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен