Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2022 12:03 - Не чети това, ако имаш нестабилна кула от медийни вярвания
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1590 Коментари: 0 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Из дневниците на Димчо Димов: „Изтощително е след две години борба в интерес на единственото, което си заслужава борбата – Истината, такива като мен да бъдем поставени отново на стартовата линия и да започнем да се занимаваме със същите обезглавени солидаристи. Имайте милост!“

image

Гледам как по цял свят излизат на протести в подкрепа на Украйна и се сещам, че само преди месец хората протестираха заради престъпно отнета свобода и криминално нарушени права. Даже няма и месец. Но дълбокото правителство, подучено от дълбоката наука, знае как да канализира и даже да поведе протеста на хората. Единствената разлика е, че протестите за свобода и права бяха спонтанни, но не съвсем по вкуса на дълбоката политика.

Днес гледам протест за Украйна в Шотландия. Направо ми се скъса сърцето. То гайди, то мъжки полички и всичко това гарнирано със солидна доза жълтосински знамена. Мъкааа!

Народът вдъхновен, солидарен и загрижен, и разбира се, напълно забравил, че подставеното правителство, подпомогнато от служебните съсловия, до онзи ден ги беше подпукало да ги експериментира ваксинално „по домова книга“. Даже им бяха пуснали войници от армията да ги джасат с файзерки по домовете. Ама явно украинското знаме изтрива определени части от паметта и

идиотите са готови за нови солидаризми и социални експериментализми
Спомням си същите кретени как стояха по домовете и си взимаха душ с маски пак от солидарност и грижа, водени от знаменитата ехофраза „умират хора“. Сега същите веят жълто-сини байряци. Много яко.

Преди пандемията никой не се интересуваше от коронавируси. Потече сопола, остава си вкъщи, лежи в леглото, пие чай, яде пилешка супа и се поти. Е, пандемията промени тоя банален стереотип и създаде условия за колективна грижа, която се изразяваше основно в критика на ония, които не носеха маски, не се тестваха, не се инжектираха и не приемаха отричането на истинската наука и реалните факти.

Великата фраза „умират хора“ стана по-често употребявана от „мейд ин чайна“
и изведнъж всички станаха специалисти по коронавируси и техните медийни производни. Чувал съм такива фантасмагории от хора, които имат повече експериментални инжекции, отколкото книги са прочели в живота си, и разбрах едно – научната фантастика е превърната невероятна реалност. Разбира се, всеки опит да бъде намесена истинска наука бива париран в ембрионален стадий, за да не би да бъде разрушена кулата от медийни вярвания на тъпака.

След като беше усвоено цялото коронавирусно знание и науките коронавирология, маскология, карантинология, локдаунология, файзерология и други от групата на измисления вирус, заместили всички клонове на съвременната наука, дойде време на новата наука „украинология“. Тя върви в комплект с „путинология“, „русология“, „енергология“ и прочие производни науки, създадени от същите медии, които до онзи ден биеха тъпана на коронавирусите.

И ако преди имаше някакви пролуки между коронавирусните медийни атаки, то вече стадовчеството не може да очаква някакви почивки на и без друго нефункциониращата и тотално блокирала междуушна клетъчна маса. Медийното уравнение на „войнологията“ се обогати с още науки – „олиология“, „брашнология“, „боболещология“, „украински бензинизъм“ и най-актуалната от всички наука:

„кризисна рублологична газология“
Мозъците на ограничените същества все още не са способни на простичката операция по свързването на всички събития, което би им осигурило минималната свобода да направят елементарното заключение, че ги цакат с най-старото квартално занимание – клюката, която Гьобелс нарича пропаганда, а Едуард Берне от срам я преименува на Връзки с обществеността.

Путин не е повишавал цените на нито една европейска държава. Даже тъпия газ не е спирал. Всичко тече към Европа и единственото, което са длъжни евролобистите, е да си плащат, както подобава, щото както онзи ден споменах, цената на пясъка за котешка тоалетна в Испания е скочила с 200%.

Айде бе, ама вие сериозно ли? Да не би Путин да е спрял износа на котешки тоалетни за Испания, а украинските мини за клозетен пясък да са бомбардирани с ракети „Кинжал“? Какъв е тоя прехвален капитализъм, който колабира и се тръшна възнак само от едно изречение на президента на „една държава от 19 век“.

Нещастници мизерни, продажни, лъжливи и крадливи
Изтощително е след две години борба в интерес на единственото, което си заслужава борбата – Истината, такива като моя милост да бъдем поставени отново на стартовата линия и да започнем да се занимаваме със същите обезглавени солидаристи. Имайте милост!

Хорааа, ограбват живота ви, бъдещето ви, поколенията, труда ви. Създават най-измислената и нереална водовъртежна реалност. Излизането от нея става все по-трудно с такива слепи и мързеливи гребци в лодката…

Автор: Димчо Димов

https://www.otizvora.com/2022/03/14645/ne-cheti-tova-ako-imash-nestabilna-kula-ot-mediyni-vyarvaniya/ 



Гласувай:
18



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 831807
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031