Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2010 22:41 - Професия Любовница
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 5118 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 16.09.2010 00:01


           Повечето от нас още на подсъзнателно равнище поставят думата „любовница” в графата с отрицателни, а дамите, влезли в тази роля – в категорията „леки”. Въпрос на гледна точка, ще се опитат да ни убедят притежателките на определението. И може да са прави – поне за себе си, стига в един момент самите те да не „засвирят втора цигулка”.

image

Трябва обаче да признаем, че това е истински занаят и като такъв изисква определени умения и „квалификация”, която поради деликатността на въпроса няма откъде официално да получиш (в случай, че се нуждаеш от такава, разбира се). Тук, подобно на ловуването, се залага на животинския инстинкт за преследване на движещия се обект. Затова, ако искаш да се котираш добре сред мъжката аудитория, се очаква първо зрелищно да й привлечеш вниманието. Задачата е винаги да бъдеш забелязвана, без значение дали имаш намерения към нечий портфейл, или просто се нуждаеш от поредната „жертва”, която да погали женското ти его.

Нека не става объркване! Момичетата, за които говорим, не са жрици на любовта, солидно остойностяващи страстите под завивките с конкретни тарифи. Красавиците на свободна практика не са толкова меркантилни или по-скоро толкова пресметливи, че директно да поискат желаната сума. Колкото и грубо да е сравнението между любовницата и проститутка, приликите и разликите между двете са напълно очевидни… И все пак жените са доста прецакани, защото, подобно на автомобилите, с времето се „амортизират”, а на мястото им идват нови изкусителки, готови трайно да ги изместят. Мъжете пък с течение на годините, дали заради зрялост, или финансово очарование, стават по-привлекателни за множеството млади и красиви момичета.

Изводът е, че трябва максимално да се възползваш от момента и да не оставяш изобилието от възможности да ти се изплъзне. След като доброволно си приела позицията на любовница, трябва с достойнство да приемеш и факта, че перспективата пред теб е да си просто „играчката” за застаряващи чичковци. Устройвате?! Заместваш досадно мрънкащата съпруга в разнообразни, но тайни пътувания. Като допълнителна екстра припомняш на господина-прелюбодеец какво е да се отдадеш на чисто плътски удоволствие. Само дето функциите ти се изчерпват в леглото, а като се покажеш изпод завивките настъпва мълчание, защото осъзнаваш, че можете да говорите само за предишното подобно пътешествие и да планирате следващата си интимна среща. Пито-платено!

По-лесно ще е да не си оставяш много свободно време за мислене, че току-виж си осъзнала, че това положение не те удовлетворява. Имаш нужда от внимание?! Но похотливите погледи вече не са достатъчни?! Може би е време да проумееш, че те никога не са били достатъчни и всеки, колкото и изтъркано да звучи, търси своята сродна душа. Нищо чудно, докато се луташ, и ти да я откриеш и да се наложи да я сложиш на везната заедно с непреодолимото ти желание да изкушаваш чуждите мъже. Както казва капитан Планета от едноименната анимация, силата е в твои ръце!

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - що краднеш ве парцал?!
14.09.2010 23:09
що краднеш ве парцал?!
цитирай
2. анонимен - :)
15.09.2010 11:02
Защото може...
цитирай
3. mojsei - "Любовници" е велика дума...
10.10.2010 18:25
"Любовници" е велика дума, имаща своя аналог в разбирането на огненото приятелство, което болшинството мислители поставят по-високо от любовта, а разговорите за любовта започват, когато от опит познаваш природата на менталността, издигаща преживяването до Съ-преживяване.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 511616
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686