Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2014 21:18 - Забравената история на планетата Земя (накратко) /част 1/
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 10241 Коментари: 0 Гласове:
55


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Всички цитати, са от книгата "Документите Тера - скритата история на планетата Земя" от Робърт Морнинг Скай. Споменатите събития, не се случват за година-две, а отнемат много по-дълго време. Понеже, измервано в много тебу, а 1тебу = 3 600г.

Родила се Вселената. Възникнали галактики...
Една от тях била наречена "Ериданус" (днес "Млечен път")

"Във въртящите се прастари „води” на ЕРИДАНУС, много от звездите родили техни собствени светове, От газовете и пепелта, изхвърлени от слънцата, планетите се кондензирали и охладили. Стихийни газове се обединили, за да образуват влага, дъждът паднал, за да образува океани. Гръмотевични бури вилнеели, океаните се блъскали и обръщали, разбиващи се върху бреговете на земната повърхност. По средата на светкавиците и яростта, припламнала една единствена искра, която създала за микросекунда една клетка живот.
Едноклетъчните форми на живот се обединили, за да създадат многоклетъчни създания, многоклетьчните създания се превърнали в сложни същества с милиарди клетки... риби, насекоми, птици, гущери, растения и животни. Появили се точно толкова много създания, колкото били звездите в галактиката.
И след време се развили „Хуманоиди”. Хуманоиди-риби, хуманоиди-птици, хуманоиди-влечуги, хуманоиди- бозайници и хуманоиди от всякакъв вид станали постоянно последствие на еволюцията." (цитат от книгата "Документите Тера - скритата история на планетата Земя)

Развили са се хуманоидните цивилизации на планетите си. Доскучало им и погледнали към небето... Развили технология за пътувания в космоса и започнали да завладяват други планети, да се борят за власт и надмощие...
Първата и най-силна цивилизация превзела галактиката Ериданус, била Ари-Ан (ССС-Т) - влечугоподобни хуманоиди, управлявани от кралици...
Възникнала обаче и цивилизацията Хува (АСА-РРР) - произлезли от хищници подобни на вълци. Хува развивала мощта си с голяма скорост и завладяла много планети... и дошъл моментът да се изправи срещу Ари-Ан.
Понеже и двете цивилизации били много силни, сметнали за безсмислено да воюват и се обединили в съюза ССС-РРР-ССС (Сириус).

В крайна сметка, галактиката била разделена на участъци управлявани от най-развитите цивилизации.
Както знаем, из космоса летят разни скали наречени "астероиди", пътуването е доста опасно, затова, цивилизациите са обезопасили коридори през космоса, по които може да се пътува без проблеми. Контрола над тези коридори, носи власт за цивилизацията която ги контролира...
Цивилизацията Хува, си извоювала контрола над важния Девети коридор (Пеш-метен) който води до центъра на галактиката...

Дори в най-развитите цивилизации, има дворцови интриги, преврати и борба за власт.
Братът на Великия крал на Хува Ан-Ан, назначен за кралски виночерпец Ал-шар, помагал на брат си в управлението и всичко вървяло повече от добре. Докато настъпила война в Централните звезди, станала известна като "Великите галактически войни" повлекли цивилизациите Ари-Ан и Хува...
Господарят Ан-Ан, бил призован да командва войските на двете цивилизации, а Ал-шар останал в двореца. Това му се сторила отлична възможност да вземе трона от брат си... Изпратил убийци на брат си, а в историята им било записано, че Ан-Ан е загинал геройски в битка, и бившият кралски виночерпец Ал-шар, вече бил господарят Ал-Ал.
Законният наследник, синът на Ан-Ан, принц Ан-шар, бил заловен и поставен в изгнание, лишен от наследство.

"За да осигури личната си безопасност, Великият Крал AL-AL направил внука на Великия AN-AN негов собствен Виночерпец. Лишеният от властта Принц АН-У бил и заложник, и слуга на неговия Крал и Чичо. Отмъщението трябвало да почака.
Засега щял да служи вярно... но щял да се учи. Някой ден Тронът на ASA-RRR щял да бъде негов, в това той се заклел!"

Приблизително по същото време, в близост до деветия коридор и в участъка на Хува, на много стратегическо място е възникнала нова звезда, днес наречена от нас "Слънце" (тогава е имала друго име "Бад-у", но то си е било за тогава).
Новата звезда, веднага е посетена и проучена от Хува. Около нея е имало само две планети - Меркурий (тогава с друго име, разбира се) и Ам-Бу Тиамат.
По-късно, са произлезли още шест планети подредени по следния начин:
Меркурий, Венера (планетата на белите пясъци), Марс (планетата на червените пясъци), Тиамат (зелената планета), Юпитер (планетата на червените бури), Сатурн (камък с корона), Уран (синя и зелена на цвят) и Нептун (синята планета).
Господарят Ал-Ал, веднага е изпратил свой доверен човек, на име Ал-Ал-Им (учен по произхода), който да предяви претенции за звездната система и да покори новите светове.
Красивата зелена планета Тиамат, станала седалището на Хува, с цел контрол над Деветия коридор и добиване на природни ресурси.
Юпитер и Сатурн, поради размерите си и силната си гравитация, станала подходяща за добив на метали... Слънчевата система процъфтявала. Планетата Тиамат, се превърнала в голям туристически комплекс, посещаван от много цивилизации за да се насладят на красотата на планетата и интересните форми които са се получавали от пясъците на пустинята Сахар под въздействието на ветровете и магнитните полета...
Ал-Ал, наредил, на Тиамат да бъде построен замък, копие на този на Хува и разположил войските си на съседните планети (Венера и Марс), а войните ДАК му били предани до смърт.
Дошло времето и на принц Ан-у да действа.
В деня на празненство, по случай победата на войните ДАК в някаква битка и Ал-Ал не бил в двореца си, подкрепен от все още ядосаните на Ал-Ал заради предателството му поддръжници на крал Ан-Ан, Ан-у превзел трона.
Когато Ал-Ал разбрал за преврата, решил да не се бие с Ан-у и побягнал към двореца си на Тиамат.

"Една вярна свита посрещнала детронирания Крал с ентусиазма на благодарни на него субекти. Било намерено убежище в островния аванпост, който AL-AL бил развил. Там той щял да бъде Крал, все още почитан и все още добре дошъл."

Победата на Ан-у не била пълна. С предварителната си подготовка и добива на руди, Ал-Ал се сдобил с влияние и отложил войната за известно време.
Това "затишие пред буря", продължило много време, през което, внукът на Ал-Ал, Ал-Ал-Гар, започнал своето обучение и подготовка за бъдещ владетел... Умеи и любознателен, той изучил до съвършенство военното дело във всичките му аспекти... Дошъл моментът на смъртта на крал Ал-Ал и възкачването на трона на внука му, Ал-Ал-Гар, сега вече крал Зу (или Зу-Зу/Зуз (Зевс)).
Крал Зу, имал зъб на Ан-у заради отнемането на трона от дядо му Ал-Ал и подготвял нападение. Въпреки усилията на Ан-у да го укроти, младият крал намерил начин, при едно посещение на Ан-у на Тиамат, да превземе флагманския му боен кораб с размерите на малка планета, наречен "АР". Щял е да плени и самия Ан-у, но той бил предупреден от своите хора и успял да избяга и то много ядосан.

"И в чест на победата си (на Зу), Дворецът на дядо му, известен преди като „AL-AMBAHU”, бил преименуван на „AL-AMBAHU ZU” или „AL-AMBA-ZU” (Олимп) - „Място на събиране на AL и ZU”."

Ан-у, използвал съюза си с Аеи-Ан, събрал силна войска от двете цивилизации, водена от друг АР, и нападнал Тиамат.
Двата АР-а се срещнали. Краденият АР на Зу, бил силно повреден и отблъснат, в следствие на което, се ударил в Уран и наклонил оста й (преди е билаа права). АР-ът на Ан-у, също не останал без повреди. Ан-у понесъл големи загуби и бил толкова разгневен, че насочил повредения си АР към самата Тиамат.
Последвал ужасяващ сблъсък, и планетата Тиамат била разрушена. Най-голямото парче от нея, полетяло към Слънцето, и всички си мислили, че ще бъде погълнато и унищожено от него, но не станало така. Остатъкът от Тиамат, бил прихванат в нова орбита (между Венера и Марс), а отломките от разрушената Тиамат, днес наричаме "астероиден появ".
Това разрушение обаче, не удовлетворило гнева на Ан-у и той продължил унищожението, като разрушил абсолютно всичко и на планетите Венера и Марс (там е имало разположени войскови части - съответно, градове... също така и вода, флора и фауна и т.н.). Всичко било унищожено до степен, да не личи, че там някога е имало живот.
Остатъкът от Тиамат, превърнал се в нова планета, сега бил наречен "Тъмната планета" заради бунта на Тиамат, и липсата на живот...
След унищожението, всичко било изоставено за известно време.

Изглежда, е имало някакви останки на първичен живот на "тъмната планета", защото, за това "известно време", на нея е еволюирал живот. Развили са се влечуги с различни размери и начин на живот... (това което днес наричаме "динозаври").
Освен тях обаче, не се знае дали са се появили на планетата по естествен път, или са дошли от друга планета, е имало и цивилизации които, за да се защитят от динозаврите, са живели разпръснати в долини и в градове под повърхността.
Когато настъпил ледниковия период, въпросните цивилизации, или са отлетели нанякъде, или са се скрили във вътрешността на планетата (има теории, че Земята е куха и вътре живеят развити цивилизации, както и разкази на очевидци, които твърдят, че на около 800-900км. под повърхността е кухо и има друг живот).

След като крал Ан-у се е успокоил, се сетил за "тъмнаата планета" и изпратил големия си син Еа, който е учен по произхода, или, майстор създател на живот (носителя на светлината), да тераформира новообразувалата се планета и да я направи годна за живот.
Когато принц Еа дошъл на "тъмната планета", динозаврите вече ги е нямало, и ледниковия период бил към края си (планетата още била замръзнала, но на екватора имало територия годна за живот).
На планетата било дадено името "Ериду", и оттук започва Библията. Името "Хува" е мутирало в "Йехова" и без значение точно коя личност е направила нещо, всичко от Хува, в Библията е приписано на Бог Йехова.
Принц Еа, разпръснал от небето семена и първични форми на живот за да еволюират, донесъл животни от други планети и т.н.
По време на ледниковия период, поради липсата на растения, атмосферата е била силно увредена, но новопосятите растения създали нова. На планети без атмосфера, небето е черно на цвят. Атмосферата пречупва светлината и придава цявт на небето. Тогава, атмосфвеата е била с различен състав и е пречупвала светлината по различен начин - небето е било червено на цвят. След като атмосферата се е променила и небето е станало синьо, хората са открили скъпоценните камъни (червени) и, в невежеството си, са стигнали до извода, че когато небето е било червено, е било твърдо, а после се е разпаднало....

http://bognagorata.dir.bg/_wm/diary/diary.php?did=676356&df=46&dflid=3&GDirId=d42ddcb0e24330682c41b7de4f856887




Гласувай:
57



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2927007
Постинги: 316
Коментари: 1907
Гласове: 15632
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен