Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2014 20:24 - Оптимално ниво на човешкото население
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 6819 Коментари: 5 Гласове:
56


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
1995 г. Сан Франциско. Среща на фондация “Горбачов”. Поканен е елитът на истинската световна власт – цялата Уол Стрийт, Трилатералната комисия, Световния икономически форум, института “Аспен”, Съвета за чуждестранни връзки, Римския клуб, Билдербергския клуб и други. 400 поканени, между които Джордж Шулц, Джеймс Бейкър, Маргарет Тачер, Збигнев Бжежински, Рупърт Мърдок, Тед Търнър, Бил Гейтс и др.

Горбачов: “Трябва да контролираме потребителските, културните (!) и духовните (!) нужди на човечеството”.
Барбара Хубърт – психоложка: “От целия спектър на човешкия род ? сама избира да умре, ? е разрушителна и с дефектно семе. В миналото на тези хора се позволяваше да умират от естествена смърт. Но сега нямаме време и тoзи ? трябва да бъде отстранена колкото се може по-бързо от общественото тяло”.
Сам Кийн – философ-хуманист: “Да се намали населението на света с 90%, така че на планетата да няма много хора, които да й нанасят екологични удари”.

. . . . .

Заключение:

Предвид настоящето нарастване на населението, трябва да бъдат отстранени 5-6 милиарда души. Много сериозна задача, която изисква мобилизация на голям и качествен научен и военен потенциал. За алтернативна няма да говорим, защото възможността, неподкрепена от силните, не може да бъде наречена алтернатива.
Като се вземе предвид голямата численост на “материала”, подлежащ на “саниране”, възможностите за реализация на “функцията”, се очертават сами:

1) Ядреното оръжие, поради опасност от замърсяване на средата за необходимата част на човечеството, може да се използва само за подготовка на действията, описани в следващите точки.

2) Снижаване на жизнения стандарт и здравеопазването до ниво, позволяващо на широко известните епидемии да реализират част от необходимата редукция.

3) Създаване и разпространяване на заразоносители, предизвикващи епидемии от нов тип (СПИН, луда крава и т.н.), борбата с които поради специфичните качества на причинителя (дълъг инкубационен период, съвършено нови механизми на поразяване на организма и оттам неприложимост на стандартните лечебни процедури, разпространение по хранителен или полов път и т.н.), е практически недостъпна за индивидите с ограничени финансови средства и култура, а на определен етап и от липсата на елементарна възможност за предприемане на някакви защитни действия.

4) Снижаване или ликвидиране на функционалната способност на формации от тип “държава”, които могат ефективно да организират действия на по-големи групи “обекти” с цел предпазване или противодействие срещу елементите от Програмата. Ефективно средство е поставянето на власт на индивиди, достатъчно мотивирани чрез предоставяне на материални гаранции за собственото им оцеляване и на които се оказва неограничена подкрепа до определен момент. Особено въздействащо е използването на момента на етническо противопоставяне и приложението му се препоръчва навсякъде, където това е възможно.

5) Създаване (чрез средствата за масово въздействие, като кино, преса, жизнено равнище и т.н.) на нация, способна психически, физически и материално да изпълнява в сравнително продължителен период действия, осигуряващи същинското изпълнение на Програмата. Индивидите на тази нация трябва да бъдат достатъчно свободни от морални “предразсъдъци”, да имат вътрешно убеждение в неизбежността и нуждата от провеждането на Програмата и да притежават необходимата подготовка и умения за употреба на необходимите средства (оръжия) за материално или психическо въздействие върху “реципиентите” на процедурата. Мотивацията “превъзходство” трябва да се съпровожда с убеждението “безопасност при действие” за колкото е възможно по-дълъг период от време.

6) Крупните огнища на съпротива с достатъчно силна централна организираща сила, сравнително лесно могат да бъдат вкарани в състояние на хаос, посредством филигранно по точност приложение на мощни средства, ликвидиращи комуникациите, снабдяването и транспорта и/или повлияващи пряко на психическото състояние на съставящите ги “екземпляри”. След преминаване в състояние на хаос, върху такава формация могат да бъдат приложени и всички други екологично чисти механизми за ефективно “редуциране на числеността”.

7) Русия представлява определена опасност. Възможно е да се наложи нанасянето на парализиращи удари да бъде извършено с носители тип “Пършинг”, поради уязвимостта на балистичните носители. Проблем е само територията за базирането им. Европейските държави биха се съгласили базата да е разположена само в България. Преобладаващите западни ветрове и наличието на буферна зона – Югославия – ще намали до минимум радиоактивното замърсяване на териториите им при неизбежното ответно действие на Русия. Неудобството е причинено от възможността местното население да се поддаде на руско влияние. Сегашните власти успешно изпълняват операцията по прочистване на територията от славянското население. То вече не е в състояние да спре процеса и проблемът се приближава до благоприятното си решение. Властите са готови да окажат всяческо съдействие без оглед на предложената форма. Налага се ускоряване на развитието на събитията. Анализът на съответните институти показва, че бързото привеждане на Русия в състояние на способност за отбрана е невъзможно в кратки срокове. Новите им разработки трябва да бъдат изпреварени във времето. Същото се отнася и до Китай. Налага се съкращаване на етапа “нежно” третиране на “обектите”. Компютърният анализ на групата от Майкрософт показва, че това няма да доведе до сериозни затруднения.

8) Разсекретяването на част от Плана през миналото десетилетие се оказа оправдано. Западноевропейските държави попадат в квота за разрешена численост и ще окажат съдействие или както показва анализът няма да създадат значими препятствия.

. . . . .



http://dieoff.org/page99.htm
Gretchen C. Daily University of California (Berkeley)
Anne H. Ehrlich and Paul R. Ehrlich Stanford University (July 1994

http://www.parallelreality-bg.com/statii/obsti/120-optimum-human-population-size-.html




Гласувай:
57



1. raders - Прнаселеността на планетата на...
10.11.2014 23:42
Прнаселеността на планетата наистина е опасно нещо, но това може да се коригира с намаляване на раждаемостта /Китай/. Разбира се, цялата тази статия е измислица; няма как авторът да е запознат с подробностите, дори и да се е случило нещо подобно.
цитирай
2. fascindoo - Това т.н. доктрина „Златен милиард”!
11.11.2014 12:04
В т.ч. и плана „Златен милиард” за унищожението на България
--- http://www.chudesa.net/norbekov-razkri-plana-zlaten-miliard-za-unistojenieto-na-balgariya/
цитирай
3. batogo - !!!:)))
11.11.2014 17:55
Няма разумен човек, който да повярва на тази нескопосано скълъпена евразийска поръчка, в която Русия пак ще ни спасява... :))) Май крадецът пак вика " дръжте крадеца " ,а?! Това си е чисто съветски, путински маниер на манипулация, продукт на милиционерски манталитет... :))) С
Според мен най-добре ще е феодална Русия да ни отърве от себе си, като фалира и се разпадне на съставните си части, присвоявани от нея през вековете, за да си почине светът от войнстващата и глупост и наглост... :)))))))))))))))))))))))
цитирай
4. savremennik - Който има уши - ще чуе, който има очи - ...
11.11.2014 19:04
Който има уши - ще чуе , който има очи - ще види !
цитирай
5. bubolina111 - Сам Кийн – философ-хуманист???
12.11.2014 20:36
Kакъв хуманист, щом говори за изтребление!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2931679
Постинги: 316
Коментари: 1907
Гласове: 15632
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен