Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2014 15:16 - Дейвид Айк : “Празни” атоми
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 3316 Коментари: 0 Гласове:
48


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 Учените казват, че физическият свят е изграден от атоми, това всеки го знае. А виждали ли сте вътрешността на атом? Ами че той е празен! Както казва един физик в една книга, ако представим атома с размерите на катедрала, частиците вътре в него ще бъдат с размер на монета от 10 цента. Останалото, според нашата реалност, е празно пространство!

 

image

Как, по дяволите, един плътен физически свят би могъл да е плътен, ако е изграден от атоми, които са най-безплътното нещо, което можем да си представим?! Това е само заради илюзията, която създаваме в един холографски свят, в който сме манипулирани да вярваме. Това е книгата, сега вече има много подобни, направо е удивителна! Започнах да я чета, когато се върнах от Бразилия. В нея е описано нещо удивително, което повечето хора не виждат.

 

 

“Холографската Вселена”

 

на Майкъл Толбот

 

 

image

 

Той разказва в детайли това, което ми бе разказано в Бразилия - как това е един илюзорен холографски свят на илюзии. Там той разказва една история, която е преживял сам. Тя е много показателна за илюзията, в която живеем. Той разказва, че в дома му имало празненство, на коeто той поканил хипнотизатор, защото дори шоу-хипнотизаторите могат да манипулират ума да види някакъв идиотски жираф, например, когато такъв няма, но човекът го вижда и вярва в това: “Как така да няма жираф, та аз го виждам!” Не, той беше програмиран в теб, затова го виждаш. Ето това правят илюминатите през цялото време - програмират ни да виждаме това, което искат да виждаме. Станало така, че докато този човек излизал от хипноза на онова парти, хипнотизаторът му казал: “Когато излезеш от хипнотичното състояние, няма да си в състояние да видиш собствената си дъщеря.” И така, той излиза от хипноза, а в това време хипнотизаторът бил довел дъщеря му точно пред него. Човекът се огледал, но не могъл да види дъщеря си. Нещо повече, хипнотизаторът застанал зад дъщеря му, притиснал нещо към гърба й и казал на човека от другата страна: “Можеш ли да ми кажеш какво държа в ръката си?” А човекът отвърнал: “Това е часовник.” Хипнотизаторът го накарал да разчете надписа върху часовника и човекът успял, а дъщеря му стояла между тях! Но умът му бил повлиян, хипнотизиран. А в тази матрица, в този безумен свят става въпрос за масова хипноза. Той бил хипнотизиран да вярва, че не вижда дъщеря си, затова и не я виждал! Това ни се случва през цялото време!

Когато говорим, че тялото е една илюзия, се сещам за една история, която съм срещал и в други книги. Един човек на име Райт страдал от много бързо развиващ се рак. Намирал се в болница и според лекарите му оставали само няколко дни живот. Тогава открил едно експериментално лекарство, от което се очаквали чудеса - чували сте за тези “чудодейни” лекарства, които само вдигат цените на акциите на компаниите, които ги създават. Той умолявал лекаря да му даде това чудодейно лекарство. Лекарят смятал, че е безсмислено, но все пак му го дал. Лекарят му дал лекарството в петък и заминал за уикенда, очаквайки, че като се върне, пациентът му вече ще се е преселил в отвъдното. Лекарят се връща, а пациентът, който по цялото си тяло имал разсейки с размерите на топка за тенис, бил станал от леглото за първи път от седмици. Започнали изследвания, които установили, че ракът се е смалил драстично. Не след дълго ракът напълно изчезнал. В продължение на два месеца човекът бил здрав, благодарение на това чудодейно лекарство. После, обаче, той прочел, че експериментите с лекарството не са никак успешни и ракът му се възобновил. Този път лекарят започнал да осъзнава какво става - умът му правел всичко. Вярата му в чудодейното лекарство лекувала тялото му - това е илюзия! Значи, можем да правим каквото си пожелаем, ако имаме достъп до тази сила. Лекарят започва да разбира това и му казва: “Не, не... Лекарството, което си пил, е било от дефектна партида. Сега ще ти дам истинското, разбра ли?” Това, което направил и което го има при всички плацебо експерименти - дават на хората нещо, което не е лекарство, за да проверят дали истинското лекарство действа. Плацебо действа по-добре, ако е вкарано чрез подкожна инжекция, вместо да се приема орално, защото това променя степента на вярата в действието му. Лекарят отново дава лекарството на пациента и ракът изчезва. Месеци наред този човек няма никакви проблеми. Тогава прочита, че Американската медицинска асоциация е прекратила изпитанията на лекарството, защото се е оказало неефективно. В ума му вече нямало връщане назад и не след дълго човекът починал от рак. Това е силата на ума. Тези момчета го разбират и ни манипулират, пробутвайки ни една илюзия.

Каква е тази холограма... Откакто съм се върнал от Бразилия, непрекъснато мисля за тази холограма - че трябва да разбера какво означава това, че светът е холограма. Холограмата представлява триизмерен холографски образ - изстрелва се лазерен лъч към холографски фотографски филм. Той стига директно до този филм, но част от лазерния лъч се отразява от заснемания обект - било то ябълка, човек или каквото и да е. Веднъж отразила се, тази половина от лазерния лъч се отразява обратно, попада върху фотографския филм и се сблъсква с частта от лъча, постъпваща директно. В най-общи линии това е начинът, по който се

 

image

 

прави. Същото се получава, когато хвърлите две камъчета в езеро - разпространяват се вълни и в точката, където се сблъскват, те създават точно вълново копие на двата камъка - къде и с каква скорост са паднали във водата, разстоянието между тях - всичко е там под формата на вълна. Това в общи линии се получава върху холографския филм. Двете половини на лазерния лъч се срещат, като едната съдържа отпечатъка на обекта. Те се сблъскват, това се нарича “интерференчна картина”, и когато погледнете холографската снимка, тя в общи линии изглежда така. Ама какво е това? Само серия вълнови линии. В този момент към това се насочва друг лазерен лъч. Получава се това - триизмерна холограма.

 

image

 

Това... се превръща в това. Това е холограма. Изглежда сякаш не можете да прекарате ръка през него, но можете. Вълновите структури се превръщат в холографски образи. Всичко това са холограми. Това е холограма.

И така... Започнах да чета за тези неща и... Открили са следното: Телевизията е възможна заради нещо, наречено “преобразувание на Фурие”. Това е някаква математическа последователност, открита от Фурие. Тези преобразувания позволяват камера да снима нещо, изглеждащо реално, образът да бъде превърнат във вълнова форма, да бъде излъчен под формата на вълни и после телевизорът да декодира вълновата форма обратно в образи. При експерименти с мозъка е открито, че мозъкът работи по абсолютно същия начин с преобразуванията на Фурие. Мозъкът е устройство, декодиращо честоти. Той взема честотни вълнови форми и ги преобразува в... картини. Питам се, има ли нещо тук или всичко се намира тук в главата, като е прожектирано като илюзия тук около мен. Кодовете в първия филм “Матрицата” носят в себе си символика. Когато хората гледат матрицата, ние виждаме това,

 

 

image


но те виждат хора, пътища, автомобили... Това е така, защото те декодират кодовете на матрицата в холографски илюзии. Но това не е реално, това е холограма. Именно фактът, че е холограма, обяснява много неща. Интересно е, че едно от нещата, които ми каза онзи глас в Бразилия, бе, че онези хора, манипулиращи света -  влечугоподобните или каквито са там - те всъщност не са... - това е следващото ниво - те не са съзнание в смисъла, който влагаме в това понятие. Те са, както е в “Матрицата”, съзнателни програми, много по-съвършени от компютърните програми, но работещи на същия принцип.

 

image

 

Гласът ми каза: “Защо, според теб, те не изпитват емоции, нито съпричастие към жертвите на действията си? Представи си, - каза гласът – че програмираш компютър да убие дете, това ще има ли някакви емоционални последствия за компютъра? Не, той просто ще го направи, защото е програма.” Ако си представиш, че този свят е една илюзия, в него могат да бъдат имплантирани и други илюзии, които приемаме за реални, но те дори не са съзнателни, те просто са имплантирани, нещо като жената в червено от филма “Матрицата” – изглежда реално, но не е реална. В една илюзия всичко е приемливо.

Една от удивителните особености на една холограма е, че всяка една частица от холограмата съдържа картина на цялото. Ако вземете холографски филм, към който, ако насочите лазер, ви показва картината, ако разрежете този филм на четири и насочите лазера към който и да е от четирите отрязъка, ще получите умалена версия на цялостната картина. Разрежете я на осем и отново получавате умалено копие на цялата картина. Така че, всяка част от холограмата съдържа цялото. Ето сега започват да се разкриват някои загадки. Рефлексологията, акупунктурата и всички алтернативни методи за лечение са в състояние да откриват цялото тяло във всяка негова част. Те откриват места по стъпалото, съответстващи на сърцето, черния дроб, бъбреците и т.н. В акупунктурата откриват малки точки върху ухото, свързани с всяка част на тялото. Всяка част от всичко необходимо за развиване на цяло тяло се съдържа във всяка клетка на тялото. Защо? Защото това е една проклета холограма, съдържаща цялото във всяка своя съставна част!

 

Колкото повече разбирам и научавам, изглежда, че това е играта. Експерименти показват, че около секунда и половина преди съзнателният ум да реши да предприеме действие - да помръдне ръка, да говори... - секунда и половина преди съзнателният ум да реши да го направи, в мозъка вече са започнали електрически сигнали за осъществяването му. Къде тук се намира истинският двигател на поведението? Със сигурност не е в съзнателния ум - той е изпитател, наблюдател. Истинската сила на ума е в подсъзнателния ум. Преди да стигна до това, бе съвсем ясно, че илюминатите се прицелват най-вече в подсъзнателния ум. Те го захранват с подсъзнателни, сублимални послания, създавайки определена реалност, и от този подсъзнателен ум създаваме вълновите картини, които после на съзнателно ниво декодираме в холографски илюзии. Ако можете да програмирате реалността и убежденията на подсъзнателния ум, създавате реалността, която после се декодира в нещо, смятано за реално. Поради тази причина мишената е подсъзнателният ум. Това е холограма, която смятаме за реална, а тя всъщност е вълнови картини.


image

 

Но ние създаваме не само вълновите картини. Не е само това, че гледаме едно и също нещо, смятайки го за кула или сграда... Нещата отиват още по-далеч. Матрицата на това ниво е, както я наричам аз, “съгласувана реалност”. Тя действа по следния начин: когато получаваме информация през очите, тя всъщност е под формата на вълни, а не реални триизмерни коли, места и стени. Това го правят мозъците

 

image

 

ни. Интересно, че когато информацията постъпва в окото, тя е обърната с главата надолу, наопаки и е двумерна. Колко хора осъзнават това - че когато информацията постъпва в очите, тя е двумерна? Тогава мозъкът поема двата източника на информация, постъпваща през очите - както в онези видео визьори, в които виждате триизмерни картинки. Те работят, защото всяко око вижда същата картина и когато двете се съберат, се получава триизмерен образ. Именно това прави мозъкът всеки път, когато се огледаме. Така че, съгласуваната реалност, не е просто като отделни умове, създаващи реалността ни, макар да й придаваме уникален нюанс според убежденията си и други подобни, създаващи реалността, която си мислим, че преживяваме. Но има едно колективно ниво, което наричам “съгласувана реалност”. То ни позволява да гледаме света и в общи линии да сме единодушни какво виждаме. Например, ако погледна през прозореца, с оператора ще сме единодушни, че там има къща. Ето това е съгласуваната реалност. После, според собствената си уникалност, единият може да хареса къщата, а другият - не, или пък цвета й - всеки ще вложи някакъв нюанс, но ще сме единодушни, че там има къща. Това ниво на колективна реалност е наречено от психиатъра Юнг “колективно несъзнавано” и точно тук е заложена матрицата по толкова много начини - тази матрица на илюзията, в която живеем и смятаме за реална.

Има едно явление, което вероятно вече е известно на много хора - наречено е “синдром на стоте маймуни”. Открито е, че когато покажете нещо на няколко отделени представители на даден вид, като маймуните, когато им покажете нещо ново, внезапно и сякаш необяснимо, но не е необяснимо, всички или много повече от този вид могат да направят спонтанно, без да им бъде показвано, онова, на което е била научена малобройната група. Причината да е възможно това явление, е че има ниво за всеки вид, защото всички така или иначе сме едно цяло - хора, маймуни и каквото и да е, има определено ниво, на което тези умове са свързани. Мога да представя това символично по следния начин - индивидуалният ви ум е като компютър, а колективният ум е като интернет. Символично, когато научите нещо ново, можете да го качите в интернет. Там то става достъпно за всеки, който поиска да влезе в световната мрежа. Синдромът на стоте маймуни работи по този начин, в смисъл, че когато тези маймуни или който и да е научат нещо ново, това познание автоматично се прехвърля в колективния ум, на колективното ниво на ума за този вид. Там, както в световната мрежа, други членове на този вид имат достъп до него и внезапно те могат да правят нещо, знаят нещо, без да им е било показано. Както повечето т.нар. загадки и необясними неща, това, което се случва, всъщност е много просто. Тъй като животните не четат вестници, нито гледат телевизия, не преминават през тази абсурдна индоктринираща система, наречена образование, те не са обезчувствени, те са много по-чувствителни към тези колективни и други нива на съзнание, затова те достигат до информацията много чувствително и ефективно. Но хората също го правят. Всеки път, когато научим нещо ново, ние го добавяме в колективния ум. Но от гледна точка на колективната реалност този колективен ум ни влияе и в обратна посока.

И така, когато имате човешки колективен ум, човешко колективно подсъзнание, програмирано за някаква реалност, освен ако като индивиди не се откъснем съзнателно от тази реалност, ще живеем тази реалност. Ето откъде идва цялата идея да погледнем навън и да сме единодушни за намиращото се там. И това е едно съществено ниво от манипулацията, защото илюминатите желаят да програмират и индоктринират човешкия колективен несъзнателен ум с една изкуствено създадена реалност, която тогава би била реална за цялото население. Именно това представлява матрицата по толкова много начини.

Ако погледнем тази картинка - какво се случва?

 

image

 

Когато подсъзнанието, което е ключовото ниво на манипулацията и индоктринацията, когато подсъзнанието, колективно или индивидуално, приеме дадена реалност чрез тези мисловни форми, създадени от това усещане за реалност, тогава съзнателният ум приема тази информация, наблюдава тези подсъзнателни мисловни полета и ги превръща по начина, за който говорих преди, в триизмерни холографски илюзии, които приемаме за реални. Следователно, ако можете да програмирате подсъзнателната реалност, можете да създавате и манипулирате онова, което човешкият съзнателен ум приема за реално. Именно това правят илюминатите през цялото време.

Когато говорим за чудеса, какво представляват те? Това е, когато хора правят нещо необяснимо. “Това е чудо!” В една книга, която тъкмо приключвам, “Истории от примката на времето”, давам много примери за тези “чудотворни” подвизи. Например, за хора, които в лабораторни условия се пронизват със саби, а после ги изтеглят без никакви проблеми. Виждали сме хора, които минават през огън, има документирани сведения за хора, преминали през разтопена лава, която е охладена, само колкото да удържи тежестта им, без да изгорят стъпалата си, без никакви поражения. Какво става тук? Това е откъсване от съгласуваната реалност - реалността, приета от хората на ниво подсъзнателен човешки колективен ум. Ако приемете за реално, че това стъпало или този крак е реален и приемете, че огънят е реален, а не илюзия на ума, тогава умът ви ще създаде реалността, в която вярвате, т.е. ако минете през огъня, ще се изгорите, по дяволите! Но ако можете да откъснете усещането си за реалност от съгласуваното убеждение, че огънят гори и изгаря краката, можете да минавате през огън и разтопена лава и да пронизвате тялото си, без лоши последствия, защото това не е вашата реалност, а просто едно “чудо”. Това е версия на историята, която разказах - в която хипнотизаторът поставил дъщерята на човека пред него и му казал, че като излезе от хипноза, няма да вижда дъщеря си и той не я виждал, а буквално виждал през нея. Това е като филм, за който казвате “Тази част не е от моя филм”. Ако вървенето през лава и изгарянето не са във вашия филм, тогава не можете да се изгорите, защото всичко това е илюзия.

Преди няколко години се запознах с една дама, която приемаше в дома си хора, които искат да медитират дълго. Тя ми разказа, че веднъж при нея имало човек, който медитирал прекалено дълго и тя се разтревожила, затова му занесла чаша чай, за да провери какво става. Тя каза: “Отворих вратата, влязох в стаята, огледах се и изтървах чашата.” Тя видяла, че долната половина на тялото му е изчезнала, съществувала само горната половина, а под нея - нищо! Защо? Защото той бил навлязъл толкова дълбоко в медитативно състояние, състояние на навлизане в друга реалност, че тялото му било последвало ума му в тази реалност. Ето за това става въпрос. Така че, ограничения няма, има само ограничения, които си поставяме сами.

 

Самият Айнщайн е казал: “Реалността е илюзия, макар и много упорита.” Това, което я прави упорита е именно колективното ниво и фактът, че чувството ни за реалност непрекъснато се подсилва отвън чрез образованието, медиите и какво ли още не. Така я приемаме и създаваме триизмерна холографска илюзия на тази реалност. В това се корени цялата основа на конспирацията - населението буквално е хипнотизирано за определена реалност.

И така - какво е реалността? Тя просто е всичко, което си мислим, че е. Идеята е все повече хората да се притискат и вкарват във все по-малко усещане за реалност чрез унищожаване и потискане на разнообразието. Най-страшният кошмар на илюминатите са ясновидците - всички онези, които предлагат друго усещане за реалността, защото това показва на хората, че има и други възможни реалности, а не само тази, която непрекъснато им е натрапвана. Така хората могат да видят, че това не е единствената възможност, а илюминатите не искат това да се случва.


Гласувай:
50
2Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2328162
Постинги: 314
Коментари: 1905
Гласове: 15569
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен