Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2014 15:15 - Нива на сънуване и портали
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 4808 Коментари: 0 Гласове:
53


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Случвало ли ви се е да сънувате, че се намирате в паралелна реалност, където имате напълно различна самоличност? Познавате и помните всички ваши близки там, но те са напълно различни от тези в сегашния ви живот. И въпреки че изглеждат по различен начин, някак си вие имате спомените, че цял живот сте били с тях и изобщо нямате никакво съмнение в това. Дори самите вие (ако успеете да се видите) изглеждате различно, притежавате различни качества и таланти, и в повечето случаи участвате в „сценарии“ и разрешавате проблеми, които не са характерни за сегашния ви живот. Ако може да се идентифицирате в подобно преживяване вероятно ще проявите интерес и към класификацията на нивата на сънуване и порталите, които водят до изживяванията на различни сегменти от Висшия ви Аз в следната статия:


В действителност вие съществувате в два свята. Виждате единия, когато спите, а другия, когато сте будни. Хората винаги са били любопитни и искат да имат познания за това какво има от другата страна на „огледалото“. Такава информация обаче рядко бива обяснявана с прости и ясни термини.

За начало трябва да се отбележи често правената грешка да се бърка отвъдната реалност с тази, в която влизаме в повечето случаи, когато сънуваме. Тези Съновни Зони са по-скоро в нашия ум и са създадени от холофонните проекции идващи от нашето трето око, което в повечето случаи е наполовина функционално. Те са базирани на преживявания, които се сблъскват с други мисли като в същото време се стремят да останат кохерентни – т.е. свързани и съгласувани. Може да видите колко фокусирано наистина е съзнанието като наблюдавате съня. Мнозина биха се съгласили, че никога не са виждали толкова странности колкото по време на сън като на този фон дори картина на Дали може да ви се стори нормална. Нека маркираме някои стадии и какво се случва при тях от гледна точка на Адепта Сънувач.


Ниво 1 Сънувач: Този сънувач едва може да си спомни своите сънища и често чувства все едно няма такива изобщо.


Забележка: Факт е, че всеки сънува, а дали помни или не – е съвсем друг въпрос. Поради това, че съновния свят съдържа портали, които дават достъп до други нива на съзнание, точно тук контрольорите вършат по-голямата част от работата си, задържайки ви да видите какво всъщност се случва. Някаква макар и мъглива и недотам коректно изложена представа за контрольорите може да придобиете от филма „The Adjustment Bureau“.


Ниво 2 Сънувач: Този сънувач може да се осъзнае сънувайки, но събира малко информация от съня. Понякога сънищата са толкова ясни, че той е убеден, че ще си ги спомни докато ги сънува, но когато се събуди се оказва, че почти всичко е забравено с изключение на няколко малки детайли.


Забележка: Лекарството в случая е да се направи журнал за сънища и всяка сутрин да се записва всичко, което си спомните. Този метод може да се оприличи на „грубата сила“, която да ви даде достъп до състоянието ви по време на сън и изисква единствено постоянство, за да гарантира успех. Ще започнете да си спомняте все повече и повече.


Ниво 3 Сънувач: Този сънувач вижда ясно своите сънища и често получава информация за бъдещето в тях, главно за следващия ден. Той е започнал да контролира своето Съновно Тяло и е навлязъл в Осъзнато Състояние. Той може да контролира обстановката и да вкарва или изкарва от нея различни предмети по желание чрез балансирана концентрация. Също така може да среща други личности в своя сън, които имат напълно независими характеристики от психиката на сънувача.


Ниво 4 Сънувач: Този сънувач прекарва по-голямата част от времето си като сънувач от ниво 3. При определени подреждания на обстоятелства той може да получи достъп до други Портали, които водят до вече населени светове. Той често влиза в тях с различна действаща самоличност, все едно води съвсем различен живот и винаги е живял там. Тези светове са подобни на Земята само до толкова, че и там има йерархия и подобна структура на живот. Всичко останало може да варира като обстановка бидейки тя футуристична или примитивна, летящи превозни средства, различни раси и същества и т.н.


Забележка: Поради това, че ние носим Биоритъм, който ни свързва през цялата времева линия с нашето аз в различни негови сегменти и състояния на съществуване, понякога получаваме достъп до тези сегменти „по право“, дължащото се на нашия произход, по време на напълно концентрирани състояния на сън. В пика на това фантастично приключение наречено съществуване, вие ще откриете, че сте всичко, така че едно безкрайно ниво на свързаност може да бъде достъпно за Сънувачите Адепти. Накратко, те могат буквално да бъдат всичко във всяко състояние на тяхното съществуване.


Ниво 5 Сънувач: Тишина обзема стаята, когато се говори за Сънувач от 5-то ниво. Той прекарва много малко време в състояние на ниво 4 и след това използва тренираните си способности, за да проникне през завесата, която да му позволи да бъде всичко, но само като наблюдател, без да участва.

Какво има отвъд тази врата или процеп, който самият сънувач от ниво 5 прави – не се знае никога предварително и често той бива изненадан все едно креативността е в състезание сама със себе си.

Сънувачът от ниво 5 често се подлага на тест преди да дойде възможността този процеп да бъде направен. Този тест обикновено идва като желания, които се изразяват изисквайки някакво взаимодействие. Когато тези блокажи бъдат избегнати може да продължите отвъд завесата. Когато изберете да участвате в действието, тогава желанието ви е удовлетворено, но изгубвате достъпа който води отвъд завесата. Проваляйки се често в опитите си да преминете, някак си ви връща от ниво 5 на ниво 3 за известно време.

 

image

 

Когато сте сънувач от ниско ниво, вие сте в нещо като между световете. Нито в единия нито в другия достатъчно, за да сте напълно интерактивен. Както забелязахте по средата на диаграмата на Двата Свята в центъра вие виждате Вишика. Това е формата на много от порталите, които влизат или излизат от тези светове. Точно затова е във формата на око или портал към и за Душата.

 

image

 

Съществуването ни придобива един нов смисъл защото ние сме света

Въпреки че може би не сте напълно събудени, за да видите какво става, когато човек навлезе напълно във втория свят, то е нещо подобно да обърнеш духа си наобратно в тялото си или да го преместиш отвътре навън. Винаги има кратко чувство, че се въртите надолу с главата все едно буквално сте на другата страна на себе си. Реалността, в която се влиза е напълно функционална, но оперира някак си различно от нашата, като главно, всичко което трябва да бъде достигнато, трябва да се манифестира първо чрез намерение така, че всеки незапознат с тази техника остава в нещо подобно на поле с желе, което понякога се възприема като стена от нищо, въпреки че често се виждат проекции идващи от ума на различни неща, защото нетренирания ум изпраща случайни мисли автоматично.

 

Портали и символи

Връщайки се на порталите, няма как да не отбележим, че древните обитатели на планетата са познавали в детайли тяхното значение и приложение (за което имаме безброй много свидетелства включително и представени такива с религиозен отенък. В някои от тях можем да видим „просветените“ да влизат и излизат през портала Вишика).

 

image

 

Те са знаели как могат да пробият дупка в нашата реалност и да отидат в друг свят, от което ползата е била придобиването на огромни познания. След това дупката се е затваряла, защото така на практика тя се лекува, както всичко в органичния свят се лекува и зараства. Точно както когато се порежете раната заздравява, когато пробиете дупка в реалността тя спонтанно се излекува сама оставяйки ви един малък момент, за да преминете от другата страна. Има свидетелства за различни начини, чрез които порталите са били задействани и техните съответни символи, но много силно се откроява този с кръста или ако погледнем през призмата на четвърто измерение на хиперкуба!

 

image

 

Според някои окултни твърдения именно в символа на кръста на всички нива е закодирано познанието как може да се излезе от тялото, а някои религиозни фигури са представени до кръста преди да преминат през портала.

Всъщност това е прекрасно демонстрирано във филма „Кубът 2 – Хиперкуб“, в който става ясно, че неговата цел е квантова телепортация, както може да видите от този откъс на английски.

Очевидно абсолютно нищо в този филм не е случайно, а е абсолютно преднамерено изложено до най-малкия детайл. В това можем да се убедим дори поглеждайки плаката му, в който ясно прозира връзката око-портал-хиперкуб. (бел. Alien)

 

image image

 

Портали и илюзия

Повечето от вас знаят, че нашата реалност макар и органична е програмирана с код MAYA, което в превод означава илюзия. Въпреки това от съществено значение е въпроса дали трябва да ни е грижа какво става с тази реалност или пък която и да е друга, в която се озовем? Отговорът се крие в един основен принцип. Така наречените илюзорни светове са толкова истински, колкото и всичко останало, защото са сътворени от духа така или иначе като отправни точки за други състояния на съзнанието. По този начин да се грижите за тях би било мъдро колкото и да се грижите за духа си, който в действителност се намира в сърцето ви и да пазите неговите мостове и портали напълно функционални.

 

 

Източник: Sevan – http://www.resistance2010.com

Превод и компилация: Alien

http://parallelreality-bg.com/statii/ezoterika/383-2011-12-22-12-35-18.html




Гласувай:
55



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2927109
Постинги: 316
Коментари: 1907
Гласове: 15632
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен