Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2013 08:12 - Що е биолокация ?
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 9911 Коментари: 5 Гласове:
44


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Явлението биолокация е известно отпреди повече от 4000 г., а според холандският професор С. Тромп хората са го познавали от 7000 г...

В качеството на измерителен инструмент се използвали клони от ива, орех,клен, люляк, бряст във формата на буквата V с ъгъл около 50 градуса. За подобни приспособления се споменава в египетски папируси, а китайският император Юй, живял през 2205 - 2197 пр.н.е., бил известен с това, че можел да открива подземни води. Споменавания за биолокация се срещат и при Плиний Старий и Парацелз. От древните гърци идва названието рабдомантия - прорицателство с помощта на жезъл. 
Съвременните специалисти използват рамка - приспособлениес различна форма, направено от тел. В най-простия случай то е сгънато във вид на буквата Г. Използват се също и махала, направени от мед, стомана и месинг.

Принцип на биолокацията 

Биолокацията е способността на рамката, махалото или желязото да се задвижва под въздействието на външни фактори. Съществуват множество хипотези за същността на феномена, като основните от тях са :
- внушение и самовнушение
- идеомоторна реакция
- електрическа (електростатична)
- магнитна
- гравитационна
- ядреномагнитен и парамагнитен резонанс
-особено псиполе
Нито една от тях обаче не описва изчерпателно явлението. В него присъстват практически всички ефекти и все пак последната хипотеза съдържа като че ли най-пълното обяснение. Човек взаимодейства с особено псиполе, като пси-компонентът е основната движеща сила на биолокацията.

Какво може рамката !

С помощта на техниката биолокация могат да се търсят различни предмети - и то не само в местност, но и по карта; да се търси вода, да се определят местонаходища на полезни изкопаеми. Специалистите могат да търсят хора, които се намират в дадения момент на стотици и хиляди километри от оператора. Заблудени в гората могат да определят нужната им посока. С помощта на рамката е възможно и установяването на аномални и геопатогенни зони...
Векове наред хората говорят за пагубни и за добри места. На благоприятните места строели къщите си. Пагубните се стараели да избягват, тъй като в тях неблагоприятната енергия, излъчвана от дълбините на земята, се издига в стратосферата във вид на мрежа и ако се погледне отгоре, напомня правилни квадрати. Според някои специалисти те имат различна форма - 2х2,5 метра, 4х4 м, 5х6 м, 16х16 м...
Излъчване на подобна енергия се наблюдава на места с разломи в земната кора - там, където са разположени рудни местонаходища, подводни езера, пресичат се водни потоци. Аномални зони се наблюдават и на местата на кацане на НЛО или могат да възникнат в районите на въздействие на НЛО върху земната повърхност с различни неизвестни енергии, на местата на падане на метеорити. Аномалните зони с космически произход са локални и са с площ от няколко квадратни сантиметра до стотици метри и дори километри. Тези структури се наслагват една върху друга, обвивайки цялата земя...
Геопатогенни зони възникват и в местата на човешка дейност (атомни електроцентрали, гробища, подземни комуникации) и на местата, където живеят повече хора (заради конфликтите и различни предмети - статуетки, картини, внасящи изменения в енергетичната структура на помещението). Тези аномални зони са вредни за здравето - както физическото, така и психическото.
Геомрежите, състоящи се от ивици с дебелина до 15-20 см, практически не са опасни. Но ако дебелината им превишава тези размери, продължителното пребиваване в зоната на действие може да предизвика мутация на клетъчно ниво (онкологични заболявания). В аномалните зони с космически и друг произход също се наблюдават изменения в структурите на човека, които могат да доведат до заболявания, понякога нелечими.
В аномалните зони появата на полтъргайст, взаимодействията с НЛО (като правило отразяващи се отрицателно на човешкото здраве) стават няколко пъти по-често, отколкото в обичайните места. Експедициите в зоната на известния Тунгуски метеорит показват сериозна аномалия в енергетичните структури на местността.
Местата, където се пресичат геопатогенните ивици са най-вредни за здравето на човек и там действат същества от различни планове. Така например в едно семейство се случил следния инцидент. Жената си почивала в креслото, когато изведнъж от стената излезли двама младежи, минали през цялата стая и влезли в отсрещната врата. Тя разказала на мъжа си, който не й повярвал, докато не се убедил с очите си в подобна картина. Биолокационното изследване на жилището показало, че точно в това място се пресичали две много мощни геопатогенни ивици и излъчваната енергия позволявала на другия план да се прояви пред нашето зрение.
Изследователите на феномена са установили, че дори на познати ни места могат да се намират аномални зони, при това не една, където се случват мистични събития. Природата все още не ни е разкрила всичките си тайни и едва ли някога ще го направи...

image




Гласувай:
45



1. lovertosimplicity - Да. Съществува и съм го изпитвал при свои занимания.
04.06.2013 16:04
Нарича се радиестезия.
Откривал съм вода с изключително висока точност.
С помощта на багета (пръчка с две рамена, с чатал накрая).
Хваща се с двете ръце в двата края на раменете, палците са изправени, сключената част гледа нагоре...
При мъжете и жените посоката на завъртане на върха на чатала (към тялото или навън) е различна.
Кората се вижда как се "сбръчква", тоест не въртиш нарочно (имам в предвид "доказателството" е за околните).
Спомням си един комичен случай на вилата, когато доста винце се беше изпило и като да показвам - багетата посочи корема ми и спря.
ха ха ха ха
Не се шегувам - голям майтап беше...
С махало също съм го правил...
Със златен пръстен, завързан на конец също.
Ако се сложи линийка от китката към лакътя се мери кръвно налягане с добра точност.
В по-напредналите и с отворено съзнание държави например при строеж на сгради се съобразяват с геопатогенните зони - решетката на Хартман и Кюри...
Въобще, интересна материя е.
Поздрави!
цитирай
2. savremennik - Mахалото знае къде да отиде :)) ...
04.06.2013 17:33
Mахалото знае къде да отиде :))
Важното е, че сега науката започва да го припознава по един или друг начин. Защото за много от възрастните хора това е било естествено познание, което е „поизчезнало“ след тяхната смърт. Поздрави !
цитирай
3. lovertosimplicity - Да, махалото си знае работата!
04.06.2013 17:53
Противоположностите се привличали...
Абе може, но не е траен съюзът.
Лека и спокойна вечер.
Бърбънът тази вечер е от мен.
Само още 15 мин. да се прибера...
цитирай
4. jelezov - Махалото е било основен уред на и...
02.07.2013 23:39
Махалото е било основен уред на иманярите преди да се появят съвременните електронни уреди. Този факт ми стана известен през 60- години на миналия век. Направих си махало и започнах да тренирам. Много скоро се убедих че то действително действа. Започва да се люлее по посока на метален предмет. Особено бързо нараства амплитудата на люлеене, когато е задействано от злато. Дори направих демонстрация. В кръг с радиус около 15 м. беше скрит златен предмет на неизвестно за мен място. След три засечки определих мястото където беше заровано в кръг с диаметър 50 см.
цитирай
5. savremennik - Махалото е било основен уред на и...
03.07.2013 06:36
jelezov написа:
Махалото е било основен уред на иманярите преди да се появят съвременните електронни уреди. Този факт ми стана известен през 60- години на миналия век. Направих си махало и започнах да тренирам. Много скоро се убедих че то действително действа. Започва да се люлее по посока на метален предмет. Особено бързо нараства амплитудата на люлеене, когато е задействано от злато. Дори направих демонстрация. В кръг с радиус около 15 м. беше скрит златен предмет на неизвестно за мен място. След три засечки определих мястото където беше заровано в кръг с диаметър 50 см.

Опитите с такова махало са интересни , освен за споменати неща, то може да се използва и за получаване на отговори от типа "да" или "не" на зададени въпроси
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2929163
Постинги: 316
Коментари: 1907
Гласове: 15632
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен