Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2011 08:17 - Чакрите от 3-то, 4-то и 5-то измерения
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 11370 Коментари: 12 Гласове:
39

Последна промяна: 25.09.2011 09:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Чакри на третото измерение

Коренна чакра

Първата чакра е седалището на физическото тяло. Тя насочва земния ви живот, свързва ви много специфично със Земята. Тя се занимава с въпроси като заземяване и оцеляване. В ранния Лемурийски период това бе базисната чакра, която бе най-отворена. Първата чакра се занимава с разглеждане защо сме на Земята . Жлезите асоциирани с тази чакра са надбъбречните жлези.
Полова чакра

Тя е свързана с креативност, мъжко-женския баланс и нашите сексуални енергии. Обратната страна на втора чакра се отнася до седалището на подсъзнанието. Тази чакра се фокусира в последния Лемурийски период на развитие. Жлезата асоциирана с тази чакра - яйчници/тестиси

Слънчев сплит

Третата чакра е седалището на емоционалното тяло. Атлантският период от земната история е фокусиран върху развитието на тази чакра.

Сърдечна чакра

Четвърта чакра се занимава с безусловната любов. Това е фокусът на Християнската ера. Жлезата , с която се асоциира е тимуса

Гърлена чакра

Гърлената чакра се занимава с комуникацията , изразяването , както и използването на волята. Тази чакра се развива през ерата на Водолея. Жлезата , с която се асоциира – тироидната

Трето око

Третото око се свързва с вътрешното възприятие или духовния поглед и виждане. Третото око също се отнася до съзнателния ум. Жлезата , асоциирана с тази чакра е хипофизата.

Коронна чакра

Коронната чакра се свързва с свръхсъзнанието , душата , Висшия Аз, Монадата и/или Бог. Това наистина е нашия портал чрез който сме в досег с висшите енергии.Жлезата, асоциираща се с тази чакра е пинеалната(епифиза).

Чакри на четвъртото измерение

8 чакра
Това е първата чакра, на 4-то измерение, мястото на душата. В триизмерните чакри земята, обозначена с номер 0 представлява физическото съществуване. То е плътно и твърдо. Мястото на душата сега става място на нашето съществуване, точно както земята е била основа на нашето съществуване в третото измерение. Цвят – зеленината на морската пяна.

9 чакра
Съответства на основната чакра в триизмерната система на чакрите. Съответства на тялото на света. Свързана е с радостта. Когато тази чакра е активирана, светлинното тяло е във вашата клетъчна и субклетъчна структура. Цвят – синьо-зелен.

10 чакра
Tази чакра се асоциира с чакрата на полярността в третото измерение. Тя е свързана с интеграцията на полярността – интеграцията на мъжкото и женското у нас. Тази чакра фактически започва да функционира, когато мъжките и женските енергии се намират в пълно равновесие. Това се усеща като състояние на лекота (без усилие и напрежение), като изравняване с душата на човека. Цвят – перлен

11 чакра
Чакрата на енергиите Ню Ейдж (Нова Ера). Съответства на чакрата на слънчевия сплит от триизмерните чакри, съединение на третата чакра с 11-тата ни позволява да намалим травмите на настоящия си живот и минали животи, които се пазят в трета чакра. Усещането на енергията на 11-тата чакра е подобно на вълна, тя преминава през тялото ви и излиза навън, без да се задържа в тялото или да се прилепва към областта на погрешното възприятие. Цвят – розово оранжев.

12 чакра
Това е чакрата на Христовото съзнание, която представлява трансформационна енергия, съединяваща всички форми на енергия. Тя се асоциира с чакрата на сърцето в системата на триизмерните чакри. Цвят – проблясващо-златен.

13 чакра
Свързана с проявлението на вибрационната комуникация. Това е чакра, използвана при материализацията и дематериализацията на предмети. Това е чакрата, използвана при телепортация,ползва се също и за излекуване. Цвят – виолетово-розов.

14 чакра
Свързана с Божия Замисъл. Позволява на менталния ум да се предаде. Четиринадесетата чакра казва, че вие позволявате на Божия Замисъл да ви покаже пътя без преразглеждане или оценка на вашите ментални убеждения. Съответства на чакрата на третото око. Носи ясно-виждане към четвъртото измерение. Започва да активира вашата безграничност. Цвят – наситено синьо-виолетов.

15 чакра
Свързана е с монадното съединение. Съответства на коронната чакра на третото измерение. Седмата чакра е вашата духовна връзка. С 15-тата чакра вашата нова духовна връзка е с Монадно ниво. По време на 15-тото посвещение се съединяваме с Монадата. Това ни довежда до вратите на възнесението. Когато тази чакра действа, тя говори, че структурата на вашата душа е достатъчно стабилна, за да се справи с енергията и количеството информация, излизащо от монадното ниво. Цвят – светъл златисто-бял.

Чакри на петото измерение

16-та чакра
Свързана е с възнесението. Шестнадесетата чакра слиза в коронната чакра по време на възнесението. Тази чакра е първата чакра от петизмерната система на чакрите. Чакра на възнесението в Монадата и «Аз Съм Присъствие», чакра на превръщането във вселенско същество става нова основа, също като 8-ма чакра, мястото на душата, е била основата в системата на чакрите от четвъртото измерение. Цвят – светъл виолетово-бял.

17 чакра
Свързана с вселенската светлина, която се съотнася с 9-тата чакра или със светлинното тяло в системата са чакрите на четвъртото измерение, твърдо и светло, в петото измерение – което е тоталната светлина. Цвят – мулти-бял.

18 чакра
Свързана с шестизмерното божествено намерение. Когато е активирана тази чакра, тя носи способност да се донесе реалността на шестото измерение. Като гледате схемата на вашите чакри, ще видите, че между 18-тата и 19-тата чакри има промеждутък, за който се казва – «Няма съответствие» Причината се крие в това, че на нивото на 5-тото измерение няма съответствие на слънчевия сплит, защото той се е съединил с чакрата на сърцето. Цвят – розово-златист.

19-та чакра
Свързана е с вселенската енергия. Сърдечната енергия е била фокус в третото измерение. Христовото съзнание – това е разширяващата се енергия в четвъртото измерение. В петото измерение съответствието е вселенската енергия. Вселенската енергия бива почувствана от тези, които позволяват на новия източник на енергия да преминава през този източник, през тяхното монадно ниво, през нивото на душата им във физическото тяло. Цвят – пурпурен.

20-та чакра
Свързана е с Битието. В третото измерение ви е било необходимо да общувате. В четвъртото измерение сте били способни да общувате по по-обширен начин - комуникация чрез вибрацията през светлина. В петото измерение няма необходимост от обмен, това е битие, където обменът не е нужен за общуването. Цвят – виолетово-златен.

21 чакра
Свързана е с божествената структура. Тя твори от точката на еволюцията, фактически – от точката на решителността. Когато развиете съзнанието си, тази чакра ви позволява да видите Божествения Замисъл. Сега вие сте зад пределите на структурата на петото, на обучение, което протече по време на Божествената структура. Цвят – синьо-златисто.

22 чакра
Свързана с Източника или с Божествената връзка. Цвят – платинен.

Превод от страницата на The I AM University



Гласувай:
39


Вълнообразно


1. bojo12345 - Най-сетне видяхме, че имаме повече от 7 главни чакри!!!
25.09.2011 11:44
Поздрави за инфото!:))
цитирай
2. malchaniaotnadejda7 - Здравей, Savremennik! Ценна информация. Както винаги...
25.09.2011 12:30
Земята е в свят от трето измерение, нали? Моят уважаван приятел - Нео от Андромеда ми обясни, по повод гравитацията, че тя е валидна само в светове от третото измерение...

http://universalnite000.blog.bg/drugi/2011/09/21/sirius-i-dogonite-chast-2.823469

Поздрави и хубав ден!
цитирай
3. virgo - Поздрави за много навременния постинг, съвременник :)
25.09.2011 13:35
Тези, до които трябва да стигне това инфо са вече в края на играта тук в 3-то измерение. Да припомня за тях, че Възнесението е интеграция на дух и материя. Това е процес където нашите физически, емоционални , ментални и всички духовни тела се съединяват за да създадат напълно съзнателно същество. Ние взимаме своето Светлинно тяло. Ние сме наистина духовни същества , които имат човешки изживявания. Ние имаме други аспекти на себе си, които съществуват в други светове , други измерения и реалности. Като есенция ние всички сме физически Ангели с огромен проблем, който се нарича Амнезия! По време на възнесението ние разбираме че сме свързани; ние всички сме Едно с целия живот във вселената. Всичко е дошло от един Създател. Раса, различия, война, лична собственост, земя, и всички други аспекти на текущия ни свят са илюзорни. Ние живеем в гигантска холограма! Или както обичаме да си казваме с моето братче - илюзорна реалност или реална илюзия - на който както му харесва. Светъл и хармоничен ден от мен , съвременник <3<3<3 :))))))
цитирай
4. pumona - аз от четвъртото измерение ли съм
25.09.2011 13:36
често виждам аурата си в синьо-зелено - искрящо
цитирай
5. savremennik - Поздрави за инфото!:)) Имах к...
25.09.2011 16:49
bojo12345 написа:
Поздрави за инфото!:))

Имах колебания - струва ли да изнеса подобно инфо , при съзнанието че много дори не знаят за чакрите . Все пак всеки има право да се информира :) Поздрави !
цитирай
6. savremennik - Земята е в свят от трето измерение, ...
25.09.2011 16:54
malchaniaotnadejda7 написа:
Земята е в свят от трето измерение, нали? Моят уважаван приятел - Нео от Андромеда ми обясни, по повод гравитацията, че тя е валидна само в светове от третото измерение...

http://universalnite000.blog.bg/drugi/2011/09/21/sirius-i-dogonite-chast-2.823469

Поздрави и хубав ден!

Здравей , malchaniaotnadejda7 , Земята е от трето измерение :) При излизане от тяло съм имал усещането, че гравитацията престава , сигурно това е имал предвид и Нео :) Разбира се с навлизане в другите измерения и структурата на формите няма да е същата . Поздравявам те за интереса :)
цитирай
7. savremennik - Тези, до които трябва да стигне това ...
25.09.2011 16:59
virgo написа:
Тези, до които трябва да стигне това инфо са вече в края на играта тук в 3-то измерение. Да припомня за тях, че Възнесението е интеграция на дух и материя. Това е процес където нашите физически, емоционални , ментални и всички духовни тела се съединяват за да създадат напълно съзнателно същество. Ние взимаме своето Светлинно тяло. Ние сме наистина духовни същества , които имат човешки изживявания. Ние имаме други аспекти на себе си, които съществуват в други светове , други измерения и реалности. Като есенция ние всички сме физически Ангели с огромен проблем, който се нарича Амнезия! По време на възнесението ние разбираме че сме свързани; ние всички сме Едно с целия живот във вселената. Всичко е дошло от един Създател. Раса, различия, война, лична собственост, земя, и всички други аспекти на текущия ни свят са илюзорни. Ние живеем в гигантска холограма! Или както обичаме да си казваме с моето братче - илюзорна реалност или реална илюзия - на който както му харесва. Светъл и хармоничен ден от мен , съвременник <3<3<3 :))))))

Хареса ми израза за реална илюзия , virgo ;)
Според науката едни от най-малките частици , образуващи нашия свят са атомите . В атомния състав влизат електрони, както и ядро, състоящо се от протони и неутрони . При по-детайлно изучаване се установи, че протоните и неутроните се състоят от още по-малки частици - кварки. По-нататък следва неутриното - най-малката частица, известна на съвременната наука . Някои физици дори смятат , че няма маса . Милиони такива частици, излъчвани от Слънцето всеки ден свободно преминават през нашите тела, сякаш те изобщо не съществуват. Ако продължим пътешествието си в микросвета, ще навлезем в загадъчна област, която поразява дори квантовите физици .... как респондира с твоята мисъл :) Приятен ден и още по-приятна вечер :)
цитирай
8. savremennik - често виждам аурата си в синьо-з...
25.09.2011 17:02
pumona написа:
често виждам аурата си в синьо-зелено - искрящо

Ние сме многоизмерни същества и само по цвета на аурата не може да се прецени , по-скоро в този момент , когато си я видяла в синьо-зелено си била настроена на честотата , която отговаря за възприятията , идващи от чакрата със същия цвят .
цитирай
9. malchaniaotnadejda7 - savremennik - Земята е в свят от трето измерение, ...
25.09.2011 18:40
savremennik написа:
malchaniaotnadejda7 написа:
Земята е в свят от трето измерение, нали? Моят уважаван приятел - Нео от Андромеда ми обясни, по повод гравитацията, че тя е валидна само в светове от третото измерение...

http://universalnite000.blog.bg/drugi/2011/09/21/sirius-i-dogonite-chast-2.823469

Поздрави и хубав ден!

Здравей , malchaniaotnadejda7 , Земята е от трето измерение :) При излизане от тяло съм имал усещането, че гравитацията престава , сигурно това е имал предвид и Нео :) Разбира се с навлизане в другите измерения и структурата на формите няма да е същата . Поздравявам те за интереса :)

:) "Усещането" е и мое. Но според мен, е не само "усещане", а действителност. "Отвъд мрежата на времето и пространството", в измерения отвъд нашето, губим не само тегло и форма... :) Запазваме едно единствено нещо. Структурата на духа. (символно казано, надявам се, ще ме разбереш.) Бъди здрав, Savremennik и една светла, добротворна есен!:)
цитирай
10. amrak - Много добре :)
26.09.2011 21:12
Сайтът The I AM University е следствие от работата на д-р Джошуа Дейвид Стоун, чиито материали са изключително помагало. Тук дори може да се добави за инвокацията към Архангел Метатрон, Вивамус и Джуал Кхул при която помагат да се спуснат и интегрират висшите чакри в системата от четирите тела, като всяка следваща седморка се спуска на нивото на основните седем чакри, много е интересно в този процес какво се случва, когато се закотвят една след друга чакрите :) така и по-нагоре енергийните центрове се отнасят към по-високите измерения.
Поздрави :)
цитирай
11. veshti4ka - В същност чакрите от горните изм...
14.02.2012 09:37
В същност чакрите от горните измерения не се намират над нас, те заемат мястото на стандартните чакри от тялото ни, но в горното измерение. Поздрави за статията!
цитирай
12. savremennik - В същност чакрите от горните изм...
14.02.2012 13:27
veshti4ka написа:
В същност чакрите от горните измерения не се намират над нас, те заемат мястото на стандартните чакри от тялото ни, но в горното измерение. Поздрави за статията!

Те са репликации на чакрите от тялото действително . Поздрав за човек , който се е интересувал по-обстойно !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2928610
Постинги: 316
Коментари: 1907
Гласове: 15632
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен