Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2011 08:32 - Очистване от енергийни паразити
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 14905 Коментари: 13 Гласове:
57


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Пространството в холографското (триизмерното) поле около нас е населено с безброй високоразвити създания, доброжелателни и светли, които могат да ни помогнат и които са призвани да ни помагат. Но, уви, има и такива, които са агресивно настроени…

Тези същности паразитират върху човешкото биополе и имат разрушителна програма.

Те така се и наричат – енергийни паразити. Атакувайки волята на индивида, те се опитват да го извадят от равновесие, наслаждавайки се на своята власт, и му натрапват мрачни мисли, депресия и тъга. Подсъзнателно такива хора като че ли усещат, че се движат към някаква „мъртва зона”. Най-уязвимите изпадат в апатия, енергийният им енергообмен се нарушава почти моментално.

Във Вселената действа законът за съхранение на информацията: никакво събитие не може да се случи, ако за него няма информация (тоест, ако не знаем, че е нещо е станало, за нас това нещо всъщност не е станало). От научна гледна точка доказателство за реалността на каквото и да е събитие е неговата повторяемост, а също така и свидетелствата на очевидците. Това се отнася и до областта на непознатите енергии, в това число и на феномена „разрушаване на биополето”

Времето вече потвърди верността на идеята на руския учен К. Е. Циолковски, че заедно с нас живеят невидими ефирни същества. Така например, изследвания, извършени от италианския учен Лучано Боконе, показват зашеметяващи резултати. По време на експериментите му уреди с инфрачервено и ултравиолетово излъчване фиксирали в тъмните часове на денонощието реално съществуващи, но невидими за очите ни, живи субекти. Оказва се, че ние живеем рамо до рамо с множество невидими форми, наречени от Боконе „критери” (същества). Човешките енергийни полета са изследвани и от академик Анатолий Охатрин. На направените от него фотоснимки се виждат отделяните от хора с натрапчиви мисли и силни преживявания снопове енергия, наречени „кластъри” (от англ. cluster - грозд, чепка, кичур, китка, храст). На снимките могат да се видят и финоенергийните паразити, привлечени от енергийните спадове и стремящи се да се внедрят в човешкото тяло.

Нашето биополе, енергийният ни запас е нещо, което интересува същности от ниско ниво – енергийни паразити. Поглъщайки енергия през дупки и пробиви в биополето,

те ни натрапват чужди мисли, манипулират ни с емоции,

предлагат ни да решим проблемите си в общуването с околния свят за сметка на „мними любими” ни хора. Те нахлуват в нечий енергиен свят, без да се интересуват дали го желае или не притежателят му.

Или може би не вярвате, че има енергийна връзка между света на хората и царството на тъмнината? Ако е така, би било жалко. Защото мисията на енергийните паразити е да получават, да се хранят с енергия „за чужда сметка“. И не е случайно, че самото словосъчетание носи в себе си емоционално негативна оценка.

 

Енергийните паразити (енергопаразитите) не са абстрактно понятие, откъснато от живота, и съвсем не са някаква мистична разрушаваща сила, която преследва неудачниците и слабите духом. Едва ли единствената мисия на „тъмните сенки” е да нарушават енергийното поле на човека и да провалят живота му. Но обикновено те наистина присъстват в живота на човек в не особено добри за него периоди. Тогава

по биополето на човека се появяват „тъмни петна”.

Съществува, освен това, мнение, че енергопаразитите са особени биоенергийни фунии, през които по един особен начин енергията ви се сгъстява и изтича в тях. Има още една любопитна парапсихологична теория, според която енергопаразитът на финото ниво на тялото ни е сивият кардинал, който може да превърне човека в свой роб, в своя лична енергийна батерия, дори в свой слуга, който му доставя енергия, източвайки я от други хора. В този случай подвластният на енергопаразита може да причини болка на околните или да стане за тях източник на необясними страхове.

Езотериците твърдят, че единственият начин „да се изтрият тъмните петна” е осъзнатото вътрешно очистване. Освобождаването от всичко, което ни лишава от радостта да живеем.

Като начало трябва да направим всичко възможно финото ни тяло да спре да бъде гостоприемник на „неканени гости”. Настанилите се на „яслата ни” същности не само живеят за сметка на енергията ни, но и тровят биополето ни с вредните остатъци от собствената си жизнена дейност. Така че, спасявайки се от тях, ние решаваме проблема с екологичната чистота на тялото и душата си.

Тук трябва да спазваме едно просто правило –

не нахлувайте в чуждото психично пространство и не допускайте други да навлизат във вашето.

Има още един начин – да се настроите на максимално висока честота и тогава за паразита ще бъде изключително трудно да влезе в енергиен контакт с вас, той няма да може да се възползва от енергията ви, защото тя просто ще го отблъсква. Ако успеете да направите това, ще можете да се докоснете и до други канали във висшето тяло на същността ви, откъдето ще получите нова, допълнителна защита, както и очистваща енергия.

Из книгата на Андрей Миронов “Очистване от енергийни паразити”




Гласувай:
58



1. amore - Привет! Чудесен постинг!
09.09.2011 10:30
Дано след този постинг прочелите го разберат, колко е важно да не допускаме продължително да пребиваваме в състояние на негативни мисли и емоции. И защо отправената към друго същество негативна мисъл, се връща към нас, умножена с всичко подобно, което е привлякла по обратния си път. Вътрешното пречистване е най-трудният процес за човешкото същество. Защото се иска воля и осъзнатост. Моята молба към пречистващите се и към пречистващите винаги е била: ТРАНСМУТИРАЙТЕ! Т.е. върнете тези същности към първоначалния им вид на чиста светлина, не ги освобождавайте просто така да си се върнат в пространството. Имаме на разположение мощния трансформиращ и трансмутиращ виолетов пламък. Веднъж Учителите ми казаха, че основата на всичко е любов и светлина, ние - хората, сме тези, които променят неговата полярност. И само ние можем да го върнем в първоначалния му вид.Благодаря за прекрасната тема! Повдига много въпроси, приятни или не за дискусия, но извода е, че всичко е енергия, и генерираните от нас мисли и чувства са основния източник на собственото ни състояние и живот. Сърдечен поздрав!
цитирай
2. savremennik - Поздрави amore !
09.09.2011 10:48
Здравей , благодарност за коментара с виолетовия пламък :)
Всеки човек е съвкупност от вибриращи частици, молекули, клетки, органи и има собствена честота от вибрации.
Според теста в днешно време ниските вибрации са в диапазона по-големи от 0 до 2,7 херца.
1.Низши – повече от 2,7 и до 9,7 херца;
2.Ниски – повече от 9,7 и до 26 херца;
3.Високи – повече от 26 и до 56 херца;
4.Висши – повече от 56 и до 115 херца;
5.Височайши – повече от 115 и до 205 херца;
6.(повече от 205 херца – кристални вибрации или вибрации на новата – 6-та раса на планетата Земя).

Кога възникват разрушителните вибрации?

Оказва се, че се появяват в резултат от негативните личностни качества или емоции на човека.
- Мъката дава вибрации от 0,1 до 2 херца;
- Страхът – от 0,2 до 2,2 херца;
- Обидата – от 0,6 до 3,3 херца;
- Раздразнението – от 0,9 до 3,8 херца;
- Възмущението – от 0,6 до 1,9 херца;
- Самотата – максимално дава 2,8 херца;
- Ядосването – 0,9 херца;
- Избухването – 0,5 херца;
- Гневът – 1,4 херца;
- Горделивостта – 0,8 херца;
- Гордостта – 3,1 херца;
- Пренебрежението – 1,5 херца;
- Превъзходството – 1,9 херца;
- Съжалението – 3 херца.

Ако човек живее с чувствата, то вибрациите са съвсем различни:
- Съответствие – от 38 херца нагоре;
- Приемане на света, какъвто е, без възмущение и негативни емоции – 46 херца;
- Великодушието – 95 херца;
- Вибрациите на благодарността – 45 херца;
- Сърдечната благодарност – от 140 герца нагоре;
- Единството с другите хора – 144 херца и нагоре;
- Състраданието – от 150 херца нагоре, докато съжалението е с едва 3 херца;
- Любов на разума, т.е. човекът разбира, че любовта е светло чувство и голяма сила, но не му се получава да обича сърдечно – 50 херца;
- Любов на сърцето към всичко живо на земята – от 150 херца нагоре;
- Безусловна любов, жертвена и приета във вселената – от 205 херца нагоре;

Човек получава успех в живота, когато средните му вибрации устойчиво клонят от 70 херца нагоре.
цитирай
3. amore - Здравей отново, приятелю!
09.09.2011 11:27
Отговорът ти е истински скъпоценен камък. Досега не бях имала възможност да видя чувствата и емоциите в честоти и трептения. Благодаря ти от сърце, това ще си го копирам и ще го разпространя сред приятели. Нека Любовта бъде вдъхновението ти за деня, и не само!
цитирай
4. milady - prekrasnoo....)))
09.09.2011 11:36
Tova e 4udesno i vdaxnovitelno..Koeto pishete..6e se radvam i usmixvam celia den i ne samoo....Blagodaria..i Mnoogo Lubovi radost za vas .!!!!
цитирай
5. savremennik - Отговорът ти е истински скъпоценен ...
09.09.2011 11:59
amore написа:
Отговорът ти е истински скъпоценен камък. Досега не бях имала възможност да видя чувствата и емоциите в честоти и трептения. Благодаря ти от сърце, това ще си го копирам и ще го разпространя сред приятели. Нека Любовта бъде вдъхновението ти за деня, и не само!

Намасте !
цитирай
6. savremennik - Tova e 4udesno i vdaxnovitelno. . ...
09.09.2011 12:00
milady написа:
Tova e 4udesno i vdaxnovitelno..Koeto pishete..6e se radvam i usmixvam celia den i ne samoo....Blagodaria..i Mnoogo Lubovi radost za vas .!!!!

Благодаря Ви , всичко светло и за Вас :)
цитирай
7. virgo - Ето и от мен малко допълнение към прекрасния постинг:
09.09.2011 15:39
В биополето на здравия човек могат да се видят кълба от отрицателна енергия. Защото винаги ще се намери човек, който не е доволен от нас, което е и причината той да праща отрицателни мисли и думи към нас, а те под формата на енергийни кълба да се задържат в пределите на нашето биополе. Ако сте щастлив от живота човек и душата ви е пълна, тогава отдалеч ще усещате тежките енергии на енергийните паразити, които мърсят пространството. Ще имате сила и воля да се отвърнете от тях, защото това, което те носят със себе си не е в хармония и не съответства на вашия вътрешен мир.
И най-важното - никой не е по-силен от теб самия :)
Прекрасен, удоволетворяващ и слънчев ден от мен <3
цитирай
8. savremennik - В биополето на здравия човек могат ...
09.09.2011 19:22
virgo написа:
В биополето на здравия човек могат да се видят кълба от отрицателна енергия. Защото винаги ще се намери човек, който не е доволен от нас, което е и причината той да праща отрицателни мисли и думи към нас, а те под формата на енергийни кълба да се задържат в пределите на нашето биополе. Ако сте щастлив от живота човек и душата ви е пълна, тогава отдалеч ще усещате тежките енергии на енергийните паразити, които мърсят пространството. Ще имате сила и воля да се отвърнете от тях, защото това, което те носят със себе си не е в хармония и не съответства на вашия вътрешен мир.
И най-важното - никой не е по-силен от теб самия :)
Прекрасен, удоволетворяващ и слънчев ден от мен <3

Устойчивите нарушения на биополето, например дължащи се на продължителни негативни чувства, по-късно могат да се манифестират като болести на физическото тяло. Изобщо, болестите първо се проявяват в аурата и могат да бъдат усетени там още преди да са се проявили физически.
Много благодаря за хубавия коментар <3
цитирай
9. malchaniaotnadejda7 - Здравей, Savremennik! Отново изключително интересна тема!
10.09.2011 00:55
Винаги ме е вълнувало действието на закона за съхранение на информацията в пространството и във времето и научното разбиране за субститутната истина на случваемостта. Миронов твърди, че доказателство за реалността на каквото и да е събитие е неговата повторяемост, а също така и свидетелствата на очевидците. В мой разговор с Умберто Еко, който е смятан за един от най-големите съвременни хуманитаристи и философи, го попитах именно за събитийността на реалността. Той ми отговори по неговия си начин:

“Ние често използуваме понятието “вярно” и “реално” в битието. Това, което общността признава за вярно е реалното. Съществува фактическата истина “вали”. Ако нямам зад мен една общност, която е решила, кои са условията, че вали, която е решила, че има скреж, че има капки вода... Консенсусът на общността контролира интерпретативната верига на научната истина и на историческата истина. Тя е техен непогрешим гарант. (Например факта, че Юлий Цезар е бил убит и че Наполеон е умрял на остров “Света Елена...)” .

Тезата на Миронов ми звучи като гранична с темата за всеобщата относителност, за “неоткриваемите истини” и за “недоказуемите истини”... Според Умберто Еко, “неоткриваемите истини” не подлежат на “препрочитане и преинтерпретация” от страна на индивида... И все пак, аз мисля, че максимално високата честота може да бъде постигната единствено от индивида, въпреки почти религиозните конотации на понятието общност. Според мен триизмерността в троичността на “Вярата, Надеждата и Милосърдието”, за които световноизвестният учен говори, цитирайки свети Павел, на енергийно ниво, могат да бъдат "доказани" единствено от личността. Тук общността не би могла да има субститутна ролева реалност, т.е. да "помогне"- в контекста на Миронов. Темата предизвиква размисли на различни нива.. Интересно ми бе да прочета, Savremennik. Поздрави и благодаря!
цитирай
10. diadokolio - Аз съм от лудите, които са опитали.
10.09.2011 07:32
Добър да е денят Ви,
Благодаря Ви, за детайлния материал и честотите в коментара!
Бях в безизходица и търсех различното. Бях събрал много книги от антикварната, но нямах условия. През 1997г. се сдобих с 2дк. двор. Вземах каруца и обиколих селото, направих три курса със събраните каменни плочи.
Изчистих мястото, подредих петоъгълно камъни на височина 1м. и диаметър 2м., очертах кръг с хоризонтални и вертикални плочи-70см., втори кръг с хоризонтални и вертикални плочи-1м.. Входа е от запад.
Предварителна подготовка:
Купих си огледало с ширина 50см. и височина 70см.. Поставям огледалото вертикално. Сядам на столче, срещу огледалото, като спазвам изискването, при коленете-90трд., при корема- 90грд., гръбнакът е изправен и брадичката повдигната.
Погледът е втренчен в огледалото и се гледам в зениците.
Внимание!
Не го правете сам, ако сте от страхливите.
Очите ни поглъщат, но и предават информация(при погребение се покриват огледалата в дома на покойника).
След 10 минута, огледалото се превръща в екран и преминават визуализираните Ви мисли, някои са страшни и плод на негативни мисли.
Навийте си силен часовник, който да звънне след 30 минути, за да Ви върне в реалността, опасност от полудяване!!!
След 2г. си построих и пирамида от камъни. Невероятно е усещането между 23.00- 1.00ч. в звездна нощ. Сядам на каменна седалка с опрян гръб на пирамидата(северната и страна) и с поглед в полярната звезда.
Всичко, което е натрупано през деня, изтича.
Близките ми бяха готови на всичко, само да оздравея. Притесняваха се, но не ме спираха. Дъщерите се страхуваха, как ще ме приемат зетьовете?
Добре, неразбиращо, но изтърпяващо.
Вече съм здрав, добронамерен, позитивен и ползотворен.
Много е трудно, да се осмелиш, да се срещнеш със себе си, но рискувалият е в хармония.
Спокойно ме изтрийте, ако го приемете за налудничаво или реклама.
Приятен и добротворен ден!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
11. napeto - ?
10.09.2011 07:47
canis написа:
А, кой ще ни спаси от спасителите ???
Вие наясно ли сте , че говорите пълни глупости ?

поне поста може да ни накара да се замислим и да се опитаме да бъдем по-добри и позитивни.
цитирай
12. savremennik - Впечатляващо - още мнения и във в...
10.09.2011 19:10
Впечатляващо - още мнения и във всяко има интересни аспекти . Поздрави за всички ! Препоръка от мен - минете и през статията за медитацията http://savremennik.blog.bg/technology/2010/10/03/meditaciia-naukata-proglejda-za-nevidimoto.614856
с нея ще получите още по-обширна представа за дискутираната в този постинг тема
цитирай
13. inkata22 - Без много думи...
15.09.2011 09:55
Прав е дядо Кольо.Моето мнение е ,че всичко в природата събрано на голям куп се напада от друг голям куп.Има закони в природата.За това не вървят монокултурите без пръскане.
Затова и ние все повече сме зависими от лекарства и доктори. Жестока преса.Какво прави всеки като се разболее?Търси оногова или онова,което да отнеме болката.Няма по силна лечителка от земята-майка-дава ни всичко.Контактите с нея и с нейните чеда връща загубата,която търпим всеки ден.Ако не я опазин -загубени сме!Четете-"Без земя-наръчник за изправяне на крака" на Франц-Карл Рьоделбергер,Кастанеда и Т.Марес. и Виктор Санчес,Руис.Не стигайте до крайности и до трудно контрулируеми процеси.Научете се да дебнете зверчето във вас-кога яде и от какво се храни...Не критикувайте ,не оценяйте дори и на ум.Обичайте се.И така нататък...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2928629
Постинги: 316
Коментари: 1907
Гласове: 15632
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен