Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2011 08:14 - Тема с продължение - д-р Роял Райф
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 37480 Коментари: 20 Гласове:
54


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Роял Реймънд Райф е роден през 1888 г. Лекар, биолог и физик от Сан Диего, САЩ, смятан от мнозина за най-разностранния гений, живял някога. Енциклопедичността на неговите познания и умения е действително впечатляваща. За научноизследователската си работа и постиженията си той получава 14 награди и титлата "почетен доктор" на университета в Хайделберг!

Д-р Райф разработва технологии, които и днес се прилагат в електрониката, биохимията, радиохимията, балистиката и авиацията. Може да се каже, че той развива биоелектричната медицина. Между изобретенията му са: хетеродинен ултравиолетов микроскоп, микродисектор и микроманипулатор.

През 1920 г. конструира първия в света много мощен светлинен микроскоп. След повече от десетилетие усъвършенстване, през 1933 г., той завършва окончателно работата си над своя универсален микроскоп - изключително сложен уред, съставен от 5682 различни части и постигащ увеличение 60 000 пъти. Откритието на Райф има огромно значение - то дава възможност да се наблюдават в динамика репликационният цикъл при вирусите, жизненият цикъл на бактериите, как последните се изменят в различни форми, за да преживеят промените в околната среда, и как под влиянието на различни канцерогенни вещества някои от тях превръщат нормалната клетка в ракова! За сравнение бих искал да поясня, че със съвременните електронни микроскопи могат да се наблюдават вируси и бактерии само в неактивно състояние.
Райф усърдно и неуморно документирал спектроскопския почерк на всеки микроб, който изследвал, и начина, по който се развивал в тъканните култури.

Той бил толкова напред от своите колеги, че те изобщо не можели да разберат същността на проучванията му. Затова мнозина пътували до Сан Диего, за да видят микроскопа и да придобият идея за това, което правел.
 

image

 

Всъщност д-р Райф пръв идентифицира микроорганизъм, който е главна причина за развитието на ракови заболявания при хората, когато се създадат необходимите условия за това. Той го нарекъл "Cryptosides primordiales". Райф видял и вирусите, които допринасят за развитието на полиомиелит, херпес, грип и много други болести, и документирал педантично всичките си изследвания със снимки, филми и подробни записки.

За да унищожи микробите, Райф използвал същия физичен принцип, който му помогнал да ги наблюдава живи - принципа на резонанса. Атакувайки ги чрез специално създаден от него уред с електромагнитни вълни с тяхната резонансна честота, но с много по-голям интензитет, той предизвиквал разрушаването им. По същия начин, по който ни е известно, че може да се използва звук с определена честота, но с голям интензитет, за да се счупи например само стъклена чаша, като същевременно предметите наоколо остават незасегнати. Това става именно поради факта, че молекулите й трептят с честота, хармонична на зададената. Методът на Райф унищожавал само вирусите без изобщо да засяга здравите клетки и тъкани. Ученият нарекъл съответната честота "смъртоносна осцилаторна стойност".

.....................................................................................


От незапомнени времена болният човек е заложник заради парите си. Докторите и дори примитивните знахари и лечители се обграждат с тайнственост, използвайки различни билки или химически вещества и заклинания или „прогнози", за да му помогнат да оздравее. Днес медицинската индустрия (докторите и техните снабдители) заемат съществено място на пазара на труда.

image

Лечението на рак съвсем не е химера, доказал Роял Реймънд Райф още през 30-те години на миналия век. През 1920 г. младият американски учен открива вируса на рака, изолира го и го инжектира в 400 плъха. Всички опитни животни са заразени и впоследствие излекувани. Райф доказва, че всяка болест може да бъде преборена, ако й бъде повлияно с определена електромагнитна честота. Той открива, че принципът на резонанса, който използват оперните изпълнители, за да счупят стъкло, може да бъде приложен и в борбата с над 500 болести. Знаейки честотата на болните клетки, Райф ги облъчва и унищожава мембраните им, след това организмът сам абсобира нездравата тъкан.

 

Използвайки този метод Райф успява да излекува онкоболни, без обаче да унищожава здравите клетки.

 

За да докаже правотата си, изследователят се наел да излекува 16 болни в крайна фаза на рак. През 1934г. Южнокалифорнийският унирверситет назначил изследователска комисия, която да проследи лечението и след 90 дни да прегледа пациентите, ако те са все още живи. Три месеца по-късно лекарите и патолозите констатирали, че 14 от пациентите са излекувани. След 4 седмици и другите двама били напълно здрави.

image

Известно е, че бактериите, вирусите и паразитите имат своя собствена честота на трептение. Ако тя е известна, патогенът може да бъде унищожен като се облъчи с по-голяма амплитуда от собствената му честотна вълна. Стените на мембраните се разрушават и патогенът бързо умира, обяснил Райф. Тоест всяка болест, причинена от патоген- бактерия, вирус или гъбички, може да се излекува като той бъде унищожен и организмът отново е здрав. Предимството на Райфовото лечение е, че то не засяга нито една здрава човешка клетка, защото те функционират на различни честоти. В списъка на Райф има повече от 500 болести, които той можел да пребори. Освен рак, с генераторът може да се лекува СПИН, ревматизъм, астма, шарки, епилепсия, туберкулоза, сифилис, проказа, стрептококи и др. За да изолира вирусите Райф използвал уникален, конструиран от него микроскоп.

image

Модерните електронни микроскопи убиват моментално всичко, което е под тях и изучават само мумифицирани остатъци. Изобретеният от Райф можел да види и движението на живи вируси, докато те си променят формата, за да се нагодят към околната среда. Той дори наблюдавал процеса на преобразуване на здрави клетки в туморни. Райф определил индивидуален спектроскопичен подпис на всеки микроб, използвайки спектроскопичен визьор. Той изследвал микроорганизма с кварцови призми (принцип, използван във вирусния микроскоп за филтрация на монохроматична светлина - Противовъртящи се призми на Райсли), които при въртене фокусират светлината на една единствена дължина на вълна върху обекта. Тази дължина на вълна е избрана защото резонира със спектроскопичния честотен подпис на микроба.

image

Той се базира на факта, че всяка молекула трепти със своя честота. Атомите в молекулата са свързани помежду си с ковалентна връзка, която едновременно излъчва и поглъща електромагнитна енергия. В организмите няма две молекули с еднакво електромагнитно трептене, което всъщност е техният енергетичен подпис.

 

image

 

Резонансът увеличава светлината, както две вълни в океана стават по-силни, когато се съединят в една. Резултатът от използването на резонантна дължина на вълната е че микроорганизмите, които са невидими при бяла светлина, могат да бъдат видяни когато се изложат на цветна, която резонира със тяхния собствен спектрографски подпис. Райф успял да види тези невидими при други условия организми и наблюдавал тяхното поведение. 75 % от организмите, които Райф можел да види, са видими само с ултравиолетова светлина. Тя обаче е извън обсега на човешкото зрение. За да преодолее този проблем, той осветявал микробите с две различини дължини на вълните на една и съща честота на ултравиолетовата светлина, която резонира със спектралния подпис на микроба. Тези две дължини на вълните предизвикват смущения там където те се съединяват. Това смущение е всъщност трета по-дълга вълна, която попада във видимия диапазон от електромагнитния спектър (Ултравиолетова хетеродинна микроскопия). Така Райф успял да направи невидимите микроби видими без да ги убива. Стъпка, която днешните електронни микроскопи не могат да повторят.

 

С откритията на Райф спечелил уважението на колегите си. На 20 ноември 1931г. 44-ма от най-уважаваните медици в страната дават банкет в негова чест под надслова "Краят на всички болести".

image

партито "Краят на всички болести"

 

Научните теории на Райф и методите му на лечение, му създават и проблеми с обществените нагласи. До 1939г., почти всички от тези изтъкнати лекари и изследователи отричат че някога са го срещали, а в навечерието на конференцията, на която е трябвало да се обявят резултатите от изследването на д-р Райф, неговият дарител д-р Милбанк Джонсън - бивш президент на южнокалифорнийската медицинска асоциация, е смъртоносно отровен и документите изчезват безследно.

.....................................................................................


image

 

Райф работил упорито години наред, понякога и по 48 часа без прекъсване, докато установил смъртоносните честоти за огромен брой микроорганизми, допринасящи за развитието на различни, понякога опасни заболявания - грип, менингит, тетанус, полиомиелит и др. След като в своите опити излекувал много раково болни животни, унищожавайки безболезнено съответния вирус със специфична електромагнитна честота, Райф заедно с д-р Милбанк Джонсън от Университета в Южна Каролина и под наблюдението на специално назначен медицински научноизследователски комитет провел успешен експеримент с хора през лятото на 1934 г. За период от 4 месеца всичките 16 пациенти с различни ракови заболявания, диагностицирани като терминално болни, били излекувани с този безболезнен и без странични ефекти метод. Последвалите опити между 1935 и 1938 г. затвърдили първоначалния успех и същевременно предизвикали силното безпокойство на медицинската индустрия. Какво ще стане с всички официално наложени терапии, след като хората разберат, че някой може да предложи безболезнено, без нежелани въздействия и много по-евтино лечение?

 

След като се запознава с постиженията му, шефът на АМА (Американската медицинска асоциация) по това време Морис Фишбейн му предлага да откупи патента над изборетенията му за период от 8 години. А именно АМА да придобие изключителни права над съответния метод, като реши как да го използва (или да не го използва под различни предлози).

 

Райф отказва, но е принуден да прекрати дейността си, защото Американската медицинска асоциация (АМА) възбужда съдебен процес срещу него и методите му на лечение.

 

През 1939 г. АМА се възползвала от всички средства и цялата власт, с която разполагала, за да спре изследванията и работата с уреда на Райф. Голяма част от документацията с изследванията му била открадната, а микроскопите му изпотрошени. В същото време лабораторията "Бърнет Лаб" в Ню Джърси, в която учени се канели да потвърдят изследванията на Райф, била опожарена. Единствената компания - "Бийм Рей Корпорейшън", произвеждаща частите за микроскопа и уреда, използван за лечение, чрез скалъпен съдебен процес била принудена да фалира. Последният удар за Райф обаче бил, когато полицията незаконно нахлула в лабораторията му и конфискувала цялата останала информация, обхващаща десетилетния му труд.


Лекарите, прилагащи неговия метод, били заплашени с отнемане на правото да практикуват и дори с затвор, а тези, които се опитали да го защитят, били подложени на финансови репресии. Артър Кендал, директор на "Нортуестърн скул ъв медисин", Който работел известно време с Райф върху раковия вирус, приел предложението срещу 200 000 USD, които за онова време представлявали значителна сума, "да се оттегли в пенсия" и заминал за Мексико. Д-р Джордж Док, друг известен сътрудник на учения, също бил накаран да замълчи, получавайки голямо парично дарение заедно с най-големите почести, които можела да му предложи АМА.

 

Нито един медицински журнал не се съгласява да публикува трудовете му. Единственото издание, промъкнало се през цензурата е това на Института Франклин.

 

imageimage

 

Д-р Немес, който има копия на някои от творбите на Райф, умира при мистериозен пожар. Той унищожава и всичките му изследвания. Подобна е и съдбата на лабораторията Бърнет, която узаконява изследваниета на Райф. През 1946г. Реймънд Райф е принуден да разпродаде каквото е останало от лабораторията си в Сан Диего парче по парче.

 

Преследванията изпълнили Райф с горчивина и го довели постепенно до алкохолизъм. Той починал беден и забравен през 1971 г. - годината, в която правителството в лицето на президента Никсън обявило "война на рака". Какво чудовищно лицемерие! Една от заслугите на Райф, а именно откриването на вирус, допринасящ за развитието на ракови заболявания, било присвоено от Вирджиния Либингстън. През 1948 г. тя започва да прави научни съобщения в тази насока, като дава свое собствено наименование на микроба - "Progenitor cryptocides!, и никога дори не е споменала името на Райф в разработките си. Всъщност Ливингстън е посещавала много често неговата лаборатория, докато последната все още е функционирала, и използвала микроскопа. Тя дори се преместила да работи наблизо, за да може да следи внимателно работата на Райф.


И така този изключителен, но много скромен учен, отдаден на своето дело за благото на човечеството и чужд на слава и фалшив блясък, никога не получил полагащите му се признание и известност за откритието, което направил! Медицинската индустрия и нейния антураж се постарали добре името му и работата му да потънат много бързо в забрава, като никъде в научните списания не се допускали статии от него или за неговите разработки. И така поколения студенти по медицина са завършили, без да чуят нищо за откритията на д-р Райф, а и на мнозина като него. Ето това е един от начините, по които се осъществява манипулацията на лекарите!


Пораженията, нанесени на човечеството от лакомията на фармацевтичните концерни и корумпираността на политиците, са на път да засенчат всички масови убийства досега в историята на човечеството. За да разберете за какви пари става въпрос и чии "права" се защитават от властите, бихме искали да уточним, че лечението само на един човек, болен от рак, в САЩ струва средно около 300 000 USD! И ако това не е добър бизнес!

 

СВИДЕТЕЛСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК:

 

Към края на 50-те години независими лекари и лаборатории представят свои собствени доказателства, че ракът е заразна вирусна болест, и твърдят, че "ракът не се състои само от локализиран тумор". Те я описват като разпространена болест, причинена от организъм в кръвта. Възможно е всички от нас да имат този вирус, но той обикновено не обазува тумори, освен ако не са на лице достатъчно токсичност, в резултат на химическо излагане, нездравословни навици, или лошо окислена кръв. Те вярват, че е също толкова полезно да се живее здравословно, колкото да се унищожава вирусът, който може да преобразува клетките в ракови.

 

През 1956г. д-р Джеймс Гоуч разказва: Видял съм много неща и това, което ме впечатли най-много беше един мъж в крайна фаза на рак, приличаше на торба с кокали. Като легна на леглото, др. Райф и др. Джоунс казаха в един глас: "Погледни само стомаха му". Аз сложих ръка на стомаха му и се стреснах от това, което почувствах. Там, където трябваше да се намира стомаха изглеждаше празно.

 

Човекът беше толкова слаб, че коремът му почти беше залепнал за гръбнака. Стомахът му имаше форма на сърце и точно пасваше в ръката ми. Беше много твърд. Казах си наум, че за този човек вече нищо не може да се направи. Двамата обаче не мислеха така и го подложиха на лечение с честотния генератор на д-р Райф. За моя голяма изненада след около два месеца пациентът беше напълно излекуван. Той се почуства толкова добре, че поиска да отиде в ранчото си, за да нагледа добитъка си. Д-р Райф му обясни, че дори и оздравял, той все още няма сили да шофира. Пациенът се усмихна и му обясни, че има, но друг човек ще го закара. Всъщност той сам кара до ранчото си и цяла нощ се грижил за едно от болните добичета. На другия ден пак сам се върна в клиниката без въобще да е почивал.

 

Бях свидетел и на други интерестни случаи. Дори си купих един от тези честотни инструменти и го занесох в офиса си. В продължение на 20 години наблюдавах някои забележителни резултати от действието му. При мен дойде едно 9-годишно мексиканско момче с остеомиелит на крака. Лекуващият му лекар всяка седмица изтъргваше костта му. Манипулациите бяха много мъчителни за детето, защото не му даваха никакви болкоуспокояващи. Семейството му го доведе при мен и аз видях как той ме гледаше с ужас, защото си мислеше, че и аз като другите медици ще ровичкам в тялото му. Като видя обаче иснтруменът, изобретен от Райф, който щях да използвам, малчуганът се успокои. След двуседмична терапия, кракът му беше напълно излекуван. Махнахме му превръзките и патериците и той отиде да играе с връстниците си. Това не беше единствения такъв случай. В практиката си съм излекувал множество неизлечими болести.

http://zepir.com/bg/pages/index/id/10/Istoriia-koj-e-d-r-Rajf.html  



Гласувай:
54


Вълнообразно


1. ferdi - :)
04.01.2011 09:16
Поздравления за чудесния материал. Много хора имат нужда да го прочетат.. и после да изпробват ефекта, защото вече са достъпни устройства изработени на база на неговите открития ( и в последствие на неговата последователка д-р Хулга Кларк )- и те действат наистина!! Изпробвала съм го и продължавам да се изумявам от ефектите.
цитирай
2. savremennik - Поздравления за чудесния матер...
04.01.2011 09:22
ferdi написа:
Поздравления за чудесния материал. Много хора имат нужда да го прочетат.. и после да изпробват ефекта, защото вече са достъпни устройства изработени на база на неговите открития ( и в последствие на неговата последователка д-р Хулга Кларк )- и те действат наистина!! Изпробвала съм го и продължавам да се изумявам от ефектите.

Мой добър познат също използва този метод на лечение, разработен с компютърна програма и е много доволен , той има заслугата да ме подтикне за тези материали . Благодаря ти за вниманието !
цитирай
3. vippoker - поздравления и лек ден
04.01.2011 09:45
поздравления и лек ден
цитирай
4. savremennik - поздравления и лек ден Лек и по...
04.01.2011 09:47
vippoker написа:
поздравления и лек ден

Лек и ползотворен ден , vippoker . Хубаво е , че ти допадна статията .
цитирай
5. gwendoline - Страхотна статия, много интересна и полезна!
04.01.2011 10:32
Запозвам да издирвам такъв уред, имаме болен от рак....
цитирай
6. valena - Впечатлена съм!
04.01.2011 11:03
Фармацефтичната индустрия много би изгубила от практикуването на този метод на лечение. Може би затова съществуването му е забулено в мъгла. Жалко.
цитирай
7. ferdi - gwendoline
04.01.2011 11:17
Търси го като био-вълнов генератор - има доста вариации на пазара вече, включително и български.
цитирай
8. alcione - Машината на Райф
04.01.2011 11:26
Машината на Райф, имам я в къщи. Мога да помогна на всеки, който желае да си я конструира сам в дома си. Изпълнението не е сложно, ще са му необходими аудиостерео усилвател, компютър, кабели, медни дръжки -направата им е лесна. Програмата генератор на вибрациите, lлекува над 1000 болести, мога да ви я дам. alcionestar7@hotmail.es
цитирай
9. savremennik - Фармацефтичната индустрия много ...
04.01.2011 11:49
valena написа:
Фармацефтичната индустрия много би изгубила от практикуването на този метод на лечение. Може би затова съществуването му е забулено в мъгла. Жалко.

Същото е с още много изобретения , които биха помогнали на хората :(
цитирай
10. savremennik - Машината на Райф, имам я в къщи. Мога ...
04.01.2011 11:50
alcione написа:
Машината на Райф, имам я в къщи. Мога да помогна на всеки, който желае да си я конструира сам в дома си. Изпълнението не е сложно, ще са му необходими аудиостерео усилвател, компютър, кабели, медни дръжки -направата им е лесна. Програмата генератор на вибрациите, lлекува над 1000 болести, мога да ви я дам. alcionestar7@hotmail.es

Такива устройства има и моя познат .
цитирай
11. savremennik - Търси го като био-вълнов генератор ...
04.01.2011 12:06
ferdi написа:
Търси го като био-вълнов генератор - има доста вариации на пазара вече, включително и български.

Малко помощ и от мен - http://www.shopmania.bg/shopping~online-grizha-za-tialoto~buy-bio-vlnov-ghienierator-zapper~p-1636808.html
цитирай
12. gwendoline - ferdi - savremennik
04.01.2011 15:01
savremennik - Търси го като био-вълнов генератор ...
12:06 ferdi написа:
Търси го като био-вълнов генератор - има доста вариации на пазара вече, включително и български.
Малко помощ и от мен - http://www.shopmania.bg/shopping~online-grizha-za-tialoto~buy-bio-vlnov-ghienierator-zapper~p-1636808.html

Благодаря ви за насоката. Безценна е.
цитирай
13. анонимен - поздравления за постинга!
04.01.2011 19:29
поздравления за постинга!
цитирай
14. kometapg - Благодаря ти, че изнасяш тази ин...
04.01.2011 21:00
Благодаря ти, че изнасяш тази информация! Този учен наистина е бил брилянтен, но като е застрашавал печалбата на фармацевтичната индустрия и дори опасността да обезсмисли труда на много лекари, откритията му съзнателно са били потулени! Поздравления за постинга!
цитирай
15. alcione - Каква е разликата между Zapper на Др. Х Кларк и машината на Райф
04.01.2011 22:03
Чета коментарите ви внимателно и ми се струва, че има нещо, което не разбирате добре. Това е основната разлика между Zapper на Др. Х. Кларк и машината на Др. Райф. Др. Х. Кларк създава Zapper като се основава принципно на теорията на Др. Райф, но разликата е в това, че Zapper използва една честота на вълната с да кажем 30 kHz или 2.5 kHz, както видях в българските страници с положителен offset, напрежението трябва да е достатъчно от 5 / 10 волта. Достатъчни са на практика 7 минути за да бъдат унищожени голам брой вируси, бактерии и паразити. Вибрациите преминават главно чрез каналите на нашите телесни течности, кръв и Лимфна система.
някои вътрешните части остават незасегнати.Това е за Zapper.

Машината на Др. Райф използва много голяма гама от честоти, всяка от които отговаря на конкретен патогенен организъм и при изборът и от менюто на компютъра електрическите импулси поразяват точно този патоген, предизвикващ даденото заболяване. Генераторът разполага с над 20 000 различни честоти, За лечението на една болест се използват последователно различни честоти и един сеанс може да стигне до 40 минути.
цитирай
16. buditeli - Taka e alcione
05.01.2011 09:17
На този сайт се предлагат и двата апарата и е обяснена разликата между тях в "Често задавани въпроси".

http://blog.zepir.com/bg/products/NEO-seriia_1.html

По същество двата уреда си приличат много, но основната разлика е, че уредът NEOClark работи само с 2 универсални честоти (2,5 kHz и 30 kHz), кoито се считат за достатъчни за едновременно унищожаване на повечето патогенни организми при употребата му. От друга страна уредът NEORife разполага с богат набор от честоти, всяка от които отговаря на конкретен патогенен организъм и при изборът и от менюто на компютъра електрическите импулси поразяват точно този патоген, предизвикващ даденото заболяване. Образно казано, когато ползвате NEOClark стреляте с базука по патогените, докато при работа с NEORife използвате снайпер.

цитирай
17. alcione - Уточнение
05.01.2011 14:36
Преди да конструираме машината в къщи, ние се заинтересувахме именно от този български сайт, където тя се рякламира и продава, сайта,който посочва buditeli.
Направихме връзка и установихме следните факти - фирма фантом, която няма посочен посточнен адрез на офис в София има посочени само телефони. Изискването за да получим един от двата уреда като пратка по пощата на домашният ни адрез е да бъдат преведени определените суми посочени като цени на частни банкови сметки при обаждане на посочените телефони, лицата отсреща разговарят твърде уклончиво, като не дават никаква реална гаранция за това че притежават оригинален продукт с лиценз , а също така, че ще ни го изпратят по пощата. В последствие ние проучихме от американски сайтове как стоят в действителност нещата от техническа гледна точка и разбрахме какво всъщност предлага посочената българска фирма. самият генератор на машината на Др. Райф представлява една компютърна програма, която генерира честоти с точно определена последователност, точно по оригиналният проект и изследвания на големият учен. Към компютъра се включва най-обикновен стерео усилвател за тонколони с малка мощност. На изходите където би трябвало да се включат тонколоните се поставят кабели с медни накрайници, които страдащият човек държи с ръце. По този начин слабоелектричните импулси генерирани от програмата се предават на накрайниците, които човек когато държи в работен режим, усеща съвсем слаби вибрации. Посочената информация ние свалихме от един американски сайт, купихме си усилвател, какъвто там предлагаха, стакива параметри-стерео усилвател 2х40W. Усилатела си купихме от магазин за музикални инструменти. Накрайниците си направихме в къщи сами като отрязахме една медна тръба. Диаметъра 22мм. и дължина 150мм. направихме си четири такива парчета. Обелихме меден кабел с дебелина 6 мм. и дължина 5 метра.Медните жички разпределихме на четирите ръкохватки и ги натъпкахме в тях. Запушихме краищата на ръкохватките с медни тапи.
цитирай
18. alcione - Продължение на уточнението
05.01.2011 14:53
От едната страна на запушените пълни с медни жички тръби,напражихме дъпчици и оттях изкарахме кабел с диаметър 2мм,така че да е гъвкав.Така получените 4 ръкохватки,включваме към 4 те изхода за джете тонколони които би трябжало да се слагат там.двте ръкохватки държа в ръцете ,а другите дже постажям на сгъвките под колянената ,когато са в ръботен режим.По този начин,тялото се превръща в един вид тоноколни едната в ръцете ,другата е краката.така стажа по добро абсорбиране на вибрациите от тялото съответно и лекуването.Тази идея видяхме пак ва разни американски сайтове.Там усливателя струва 120 $ а програмата с ръкохватките заедно варира от 200 до 350 $ в зависимост от разни ексти като ръкохватки за вода и други.Нашите момчета
от фирмата дето продава уредите в България ги дават по 120 лв ,гаранция -франция,защо е това така.Много просто,те нямат никакви права над продукта ,нямат офис ,и не е легално според международните права ,нона кои му дреме тожа там.Като трябват кинти,на никой нищо не му дреме в България.Една машина оригинална на Райф,самостоятелен генератор е над 8000$ дори и онези дето обясних сега общо излизат над 400$.Българите са откраднали програмата оято е 80$,нищо лошо,направили са в някои фургон,мазе или апартамент ,подходящ усилвател с евтини части ,колкото да бачка известно време както трябва.пак е хубаво това,като с има пред вид дереджето в момента в България.Лошото е че и след това пак искат да се скатават и да играят ежтини игрички,като тези ,просто ако може дори и правения на черно продукт,ако мье дори и тй да се спести на клиента,но все пак да му се приберат паричките,които са и целта на занятието...Ако ,някой иска на драгио сърце ще му обясня някои детайли как да си направи всичко,без да се налага да се доверява на непознати.мога да ви кажа че съм мног доволна машината,ефекта е отличен,макар и малко по бавен,но е безболезенн и най важното евтин и без странични ефекти,т.е. ако не ви излекува не ви и вреди!.Ако иска някой да се обади на пощата ми.
цитирай
19. ferdi - По повод
08.01.2011 10:16
био-въпновия генератор - аз ползвам произведен от GM Pharma Ltd.- напълно легални, с официален сайт, продукта е с гаранция и т.н.. нищо общо със случая, който описвате с онзи сайт по-горе.
цитирай
20. nikolaeva1d - Голяма разлика !!! Лошото е, че фармацевтичната индустрия налага нехуманен контрол.
17.04.2011 14:15
alcione написа:
Чета коментарите ви внимателно и ми се струва, че има нещо, което не разбирате добре. Това е основната разлика между Zapper на Др. Х. Кларк и машината на Др. Райф. Др. Х. Кларк създава Zapper като се основава принципно на теорията на Др. Райф, но разликата е в това, че Zapper използва една честота на вълната с да кажем 30 kHz или 2.5 kHz, както видях в българските страници с положителен offset, напрежението трябва да е достатъчно от 5 / 10 волта. Достатъчни са на практика 7 минути за да бъдат унищожени голам брой вируси, бактерии и паразити. Вибрациите преминават главно чрез каналите на нашите телесни течности, кръв и Лимфна система.
някои вътрешните части остават незасегнати.Това е за Zapper.

Машината на Др. Райф използва много голяма гама от честоти, всяка от които отговаря на конкретен патогенен организъм и при изборът и от менюто на компютъра електрическите импулси поразяват точно този патоген, предизвикващ даденото заболяване. Генераторът разполага с над 20 000 различни честоти, За лечението на една болест се използват последователно различни честоти и един сеанс може да стигне до 40 минути.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2927076
Постинги: 316
Коментари: 1907
Гласове: 15632
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен