Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2010 07:50 - ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 13885 Коментари: 4 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   image


       Ернст Рифгатович, по света има много пирамиди. Само на територията на Египет са преброени около 34, а в Латинска Америка - 16. В Тибет, на сравнително малка територия, вие сте открили повече от 100. С какво се отличават тибетските пирамиди от останалите?


Посещавал съм нееднократно египетските и мексиканските пирамидални комплекси. Тибетските пирамиди преди всичко са по-големи (направо грамадни), а и според нас са построени в много по-ранни времена. Най-главната разлика обаче се явяват съпровождащите вдлъбнати, полукръгли и плоски каменни конструкции, при болшинството пирамиди, които ние нарекохме “огледала”. Такове нещо няма никъде другаде.

Напоследък в пресата се появиха публикации за т.нар. “огледала на Козирев”. Руският учен Николай Козирев е изобретил метални “огледала” с различна форма, в които, по резултати от неговите изследвания, се променя хода на времето. Има ли аналогия между тибетските “каменни огледала” и тези на Козирев?

По наше мнение аналогия има. Според Козирев, времето е енергия способна да се концентрира (свива) или разсейва (разтяга). При неговите експерименти е постигнат ефекта на свиване на времето. За това може да се приеме, че и “каменните огледала” в Тибет притежават това свойство. Възможно е именно с това да е свързана и странната смърт на четиримата алпинисти, които някакси остаряли и то само за една година. Не е изключено да са попаднали под въздействието на “огледалата”. Освен това нека не забравяме и настоятелните предупреждения на ламите, да не се отклоняваме от свещенната пътека.

Към това трябва да добавим, че по мнението на много учени, пирамидите са способни да концентрират по-тънки видове енергия, а в съчетание с “огледалата на времето”, може би оказва силно влияние на време-пространствения континиум. Сергей Селиверстов, члена на нашият екип, дори нарече комплекса Кайлас “машина на времето”.

Какъв е размера на тибетските каменни огледала?

В повечето случаи те са огромни. Да вземем за пример огледалната конструкция, която ламите наричат “Дом на щастливия камък”. Височината на нейното вдлъбнато огледало, по ориентировъчни изчисления, е около 800 метра. Това е 3 пъти повече от височината на 100 етажен небостъргач. От северната страна на тази конструкция има полукръгло “огледало” с височина, приблизително 350 метра и почти точно копие на моделите на Козирев. Южната страна на “Домът на щастливия камък” представлява грамадна плоскост, която е съединена под прав ъгъл с още едно голямо вдлъбнато “огледало” с височина около 700 м.

Любопитно е да отбележим, че хора, прекарали известно време вътре в “огледалата на Козирев148;, получават световъртеж, изпитват страх, виждат летящи чинии, наблюдават себе си в детството и прочие. Размерите на неговите “огледала” не надвишават 2 - 3 метра. Трудно е да си представим, какво би се случило с човек, ако попадне под въздействие на Тибетските “великани”. В тази връзка, не би трябвало да смятаме за пълна фантастика, хипотезите, че тези места са били предназначени за преминаване в паралелни светове.

Най-големите огледала представляват западния и северния склон на основната пирамида. Тези склонове имат ясна плоско-вдлъбната форма. Височината им е приблизително 1800м. Срещат се и множество малки конструкции, които имат най-различни форми.

Възможно ли е тези “каменни огледала”, да изпълняват не само ролята на “машина на времето”, но и да екранират различни енергийни потоци, разпределяйки ги?

Без съмнение - да. Много от прирамидалните конструкции в Тибет имат допълнителни плоски “каменни огледала” и не е изключено те да екранират енергията, събирана от пирамидите, както и да се свързват с енергийните потоци от други пирамиди и “огледала”. При огледа им установихме, че те са били изработвани отделно и прикрепяни към пирамидите впоследствие. Но по какъв начин са били повдигани тези огромни каменни плоскости, за сега не ни е известно.

Някои от огледалните конструкции имат съвършенно необичайна форма. Много често, по върховете на тибетските възвишения могат да се видят самостоятелно &#огледални конструкции.”. Изглежда, че тънките енергии са толкова многообразни, че за тяхното екраниране и управление са били използвани най-разнообразни каменни конструкции.

За съжаление съвременната наука едва сега започва да осъзнава факта, че такива енергии съществуват, а и все още няма сериозни прибори и апаратура за тяхното изучаване. Можем само да кажем, че тези, които са построили “огледало-пирамидалния комплекс Кайлас”, са били наясно със законите на тънките енергии и времето и са умеели да ги управляват. Тези енергии, вероятно са “формотропни”, т.е.зависят от формата на строежа. Вероятно на това се дължи и многообразието на каменните конструкции.

Според вас, кой е построил този удивителен комплекс?

Ние самите през цялото време си задавахме този въпрос. За наше щастие, строителите са оставили следи.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ...

http://www.secretsbg.com/secretsofearth/

 


Тагове:   огледала,   Каменните,


Гласувай:
18



1. karambol5 - Аз бих казал, че огледалата на Ко...
18.11.2010 08:57
Аз бих казал ,че огледалата на Козирев са копие на тези в Кайлас ....:)
И да една част от тях екранират енергията и я разпределят.Мдаааааааа по въпросът за свиването и разтягането на времето може много да се говори .
Освен всичко друго и Козирев не трябва да експериментира с хора / изходбам от това ,че неговите огледала свиват времето / преди да е напълно сигурен ,че няма да им навреди .Още от сега мога да кажа ,че им е навредил !
цитирай
2. savremennik - Аз бих казал, че огледалата на Ко...
18.11.2010 15:27
karambol5 написа:
Аз бих казал ,че огледалата на Козирев са копие на тези в Кайлас ....:)
И да една част от тях екранират енергията и я разпределят.Мдаааааааа по въпросът за свиването и разтягането на времето може много да се говори .
Освен всичко друго и Козирев не трябва да експериментира с хора / изходбам от това ,че неговите огледала свиват времето / преди да е напълно сигурен ,че няма да им навреди .Още от сега мога да кажа ,че им е навредил !

Неговият опит е малко скок в неизвестното !
цитирай
3. karambol5 - Ами. . дано да е сполучлив. Много се ...
18.11.2010 21:09
Ами ..дано да е сполучлив . Много се надявам да е !
цитирай
4. buditeli - Стана нещо, което не ми дава покой.
20.11.2010 07:57
Прочетох постинга, хареса ми и реших да гласувам за него. След като гласувах, видях че светна отрицателен вот. Извинявам се ако по невнимание съм гласувала отрицателно, но в слевашия момент отрицателните гласове станаха два, за което нямам обяснение.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2927076
Постинги: 316
Коментари: 1907
Гласове: 15632
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен