Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2014 14:10 - Микрочипове в хора: митове и факти – ІІ част
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 2719 Коментари: 4 Гласове:
40


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мит 6: Премахването на чиповете е лесно

Ако някой ден решите да махнете чипа, се нуждаете от манипулация, която наподобява ваденето на забито трънче или парче стъкло. В това ни убеждава един от шефовете на компанията Verichip, произвеждаща RFID имплантите за хора.

Истината: Робин Кърноу, репортерка на CNN, през 2004 г. си имплантирала микрочип, даващ достъп до нощен клуб в Барселона. Една година по-късно той започнал да мигрира в ръката и да създава неприятности. Въпреки че устройството се виждало на рентгеновите снимки, хирурзите имали затруднения да го извадят. Направили широк и дълбок разрез, от който останал неприятен белег. В една своя статия журналистката описва неволите си, определяйки имплантирането на чип като грешка.

Мит 7: Тайно чипиране при ваксинация

Конспиративни теоретици твърдят, че е възможно властите да поставят „проследяващия чип“ в даден човек, без самият той да разбере – например при ваксинация.

Истината: Вероятността на човек да бъде имплантиран микрочип, без той да усети, е нищожна. За ваксинации се използват игли с дебелина между 22G и 25G, докато за поставянето на капсулата с RFID чип се налага употребата на игли със значително по-голямата дебелина от поне 12G. Манипулацията е доста болезнена, затова обичайното място на поставянето предварително се третира с анестетик. С други думи, жертвата трябва да е сериозно упоена, за да не разбере какво се е случило. При това за няколко дни, докато изчезне и раничката от мястото на убождането.

Мит 8: Имплантираният човек става под постоянно наблюдение

RFID чиповете непрекъснато показват местонахождението ви на тези, които искат да ви следят.

Истината: Липсата на GPS или каквито и да било други активни функции в пасивния RFID чип отхвърлят твърденията за следене в реално време. Всъщност на заинтересованите лица ще е по-лесно да ви „трасират“ по движението на мобилния ви телефон. Единственият начин да бъдете проследявани чрез RFID чип е в ключови зони да бъдат скрити RFID четци – например в касите на врати, в щандовете на магазини, под плотовете на масите в заведенията и т.н. Тъй като има по-ефективни средства за подобно наблюдение, инвестицията в изграждането на такава широко мащабна RFID инфраструктура не си струва.

Мит 9: Микрочиповете са „печатът на Антихриста“

Масовото чипиране на хора е предречено от Свети Йоан в новозаветната книга „Откровение“. Такова мнение, имам впечатления, неизменно присъства в коментарите под всяка статия за имплантите на Verichip.

Истината: Съществуват и други тълкувания за естеството на „белега на звяра“. Все пак е важно да се отбележи, че действително за пръв път в човешката история съвременните технологии позволяват предсказаното преди 2 хилядолетия пълно контролиране върху способите за купуване и продаване, като един от тях е и с потенциален микрочип. Във въпросното пророчество „печатът на Антихриста“ наистина е в контекста на търговията, но е силно съмнително, че става дума за RFID чип.
По-напред в статията беше обяснено защо радио-базираната технология не е достатъчно сигурна и освен това, макар с трудности – имплантирането е обратимо… за разлика от събитието, за което се разказва в „Откровение“!
Обобщено, ако наистина пророчеството разглежда чипиране, става дума за друг тип имплант, който тепърва се очаква. Затова засега можем да кажем само: „Останете будни“

Мит 10: Чипирането ще стане задължително

Тенденцията несъмнено води към близко или по-далечното бъдеще, когато всеки гражданин, може би още от раждането си, ще бъде имплантиран с микрочип.

Истината: Каквито и закони да бъдат приети в полза на масово чипиране, те ще влязат в конфликт с конституционното право на гражданите относно телесната им неприкосновеност. Отказът може да се аргументира още с философски, морални и религиозни причини.
Дори отказът да бъде отхвърлен от властите, човек – сам или заедно със съмишленици – винаги има право на гражданско неподчинение, което не зависи от която и да било външна власт.
И стига човекът да не се поддаде на обичайния натиск с абсурдния аргумент, според който един индивид трябва да се откаже от личната си свобода в полза на „общественото благо“, винаги може да отхвърли „задължителното“ дехуманизиращо чипиране. Това, че ще се окаже „извън закона“, не би трябвало да го притеснява, тъй като самият закон ще е несправедлив, противоконституционен и морално престъпен сам по себе си.

* * *

Уточнение: Настоящият материал не цели да отрича мирогледа, че светът се контролира от елитарни кукловоди, които искат да чипират хората като животни. В нашата компетенция е единствено и само да твърдим, че законните чипове-импланти за хора, а именно тези на Verichip, не могат да се използват за целите, които необосновано им се приписват.
Настоящият материал не цели да отрича и проповедите на български свещеници, според които RFID чиповете се разглеждат в Свещените книги като заплахата на заплахите. Предлагаме само мнение, че може да има различни тълкувания на текстовете. Всекиму според вярата...

Автор: Иван Стаменов

http://www.burgasnews.com/ezoterika-i-misterii/69608-mikrochipove-v-hora-mitove-i-fakti-chast




Гласувай:
41



1. truthful - И сега има членове в конституцията, ...
19.04.2014 16:27
И сега има членове в конституцията, които уж не позволяват ГЕНОЦИД над българския народ, но повече от 8 години чужди самолети пръскат над България биологично оръжие КЕМТРЕЙЛС! Не е вярно? Моля напишете кемтрейлс - България в Google и гледайте. Кои членове казвате не знаете, че се нарушават:
Чл. 15.
Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната.
..............................................
Чл. 28.
Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.(В случая е МАСОВО ПОСЕГАТЕЛСТВО И Е ГЕНОЦИД)
Чл. 29.
(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.
(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.
И след като сме подписали Лисабонския трактат от 2007 г Конституцията не става даже и за ... Така, че при заспал народ като българския - чипизирането ще стане най-първо, ако изобщо той ОЦЕЛЕЕ до този момент. Как ще стане ли? Много лесно - СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНОСТ, каквато имаме за много други неща. Който не е съгласен да се спасява сам. Но с чипизирането harisons - народите ще бъдат поробени и в много по-лошо положение, което не могат да си го представаят много хора. Те просто НЕ ВЯРВАТ, че ги пръскат с биологично кемтрейлс, камо ли какво ще стане след чипизирането!
1. Няма да можеш да го махнеш чипа. В мига, който си го махнал ти си локализиран, идват и те хващат.
2. Хората ще бъдат следени 24 часа, 365 дни и докато са живи. ще живееят в големи градове. МАГИСТРАЛИ ще ги свързват!
3. Няма да има ПАРИ - всичко ще става по безкасов начин с чипа, медицинско обслужване, пазаруване и т.н. За това се прокламират и биткойните.
4. Воените и полицейски формирования ще бъдат повече от цивилните
цитирай
2. truthful - За повече филма Краят на играта - ...
19.04.2014 16:30
За повече филма Краят на играта - План за световно поробване -
http://www.youtube.com/watch?v=gI-Rioi1Vd4
Задължително е гледането! С български субтитри е!
цитирай
3. rozasaronova888 - Авторът
20.04.2014 07:20
отново да си про4ете Библията! Вси4ко казано в статия е в стил "ню ейдж". Хора, не позволявайте да ви слагат чип! А да не говорим, че чипа не може да се извади, защото съдържа в себе си някаква субстанция, която е много отровна. Ако се направи опит да се извади, той се чупи, защото е много крехък. Това вещество се разлива из кръвта и ... хвърляш топа. Незнам от къде си ги е съчинявал автора тия, но лично аз, колкото статии съм чела, казват, че чиповете не могат да се извадят. Поради гореспоменатата вече причина. Не се подлъгвайте, мили хора!
цитирай
4. harisons - То бива, бива религиозна просто...
20.04.2014 08:10
То бива, бива религиозна простотия, но Вашето минава всякакви граници ! Къде точно авторът казва , че е лесно да се вади въпросния чип ? Да не говорим за това да има доброволно имплантиране ... Вие дотолкова сте се заслепили от своето си виждане, че сте загубила всякакво аналитично мислене и възможност за вникване в същността на даден текст !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 831865
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031