2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. getmans1
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
1 кубче прясна мая
1 ч.л. захар
300 мл топла вода
2 яйца
2 ч.л. сол
700 гр. брашно(приблизително)
80 гр. маргарин
80 гр. мас
300 гр. сирене
1 яйце за намазване, плюссусам за поръсване
1. Първо разтворете маята в малко топла вода с лъжичка захар и малко сол и брашно, и я оставете да шупне.
2. След това с другите съставки омесете тесто, което оставете половин час да почине и втаса.
3. От тестото направете 6 топки.
4. Намажете тава (диаметър около 32 см) с масло. Всяко парче тесто разточете с размера на тавата.
5. Поставете вътре едната кора, поръсете я с разтопения с маста маргарин (масло), надробете сирене, поставете отгоре другата кора и продължете така, докато поставите всички 6 кори.
6. Отгоре намажете тутманика с разбито яйце, поръсете със сусам и го нарежете на парчета.
7. Оставете на топло, докато напълни тавата, след което го сложете да се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса.