Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2013 22:17 - Експерт: Целият преход е режисиран от ДС (и още нещото - за еврейството!? Г.С.) Автор: kolevm38
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3073 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 28.11.2013 06:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Защо кредитните милионери са бивши сътрудници на Държавна сигурност (ДС), защо собственици на банки и собственици на медии са сътрудници на ДС. (А защо всики те, вкл. целия ЦК и Политбюро на БКП са "случайно" евреи?! Григор Симов) Отговорът на тези въпроси показва как се е формулирал преходът, чрез режисура.

Това каза членът на Комисията по досиетата Екатерина Бончева в предаването "Още от деня" по БНТ. "Днес на конференцията, която правим всяка година, бяха направени паралели на това което се случва в България и в останали страни от бившия соцлагер. В Германия са се случили три неща - гражданския начин спря унищожаването на досиетата, което при нас не се случи, от "90-та година в Германия няма правителство, което да не смята, че тази история трябва да бъде съхранена и разказана и трето - решило се е ЩАЗИ да се закрие. В България нищо от това не се е случило.

 При нас тези документи се вляха в службите и това, което се случи тук, целият преход е резултат от това", заяви Бончева. "Прави впечатление, че службите са смятали, че независимо от събитията в страната ще продължават да работят дълго време. Това става ясно от плановете за развитие на службите, който се развива до 2000 година", коментира тя. Според нея комунистическият режим в България е трябвало да бъде осъден, а не да остава у хората чувството за безнаказаност.

Едно извинение от трибуна няма да реши проблемите в обществото, жертва на тази несправедливост", смята още Екатерина Бончева. "Всичко това води до риск събитията да се повторят". "В някои от сегашните служби има съпротива да ни предоставят документи, това е нарушение на закона и опит да се прикрият хора, които са на ръководни постове. Това показва невъзможност да се освободиш от зависимости", обяви експертът.
------
Припомняме, че към настоящия момент във всички парламентарно представени партии има хора работили за ДС, включително и в ГЕРБ където са трима. Същото се отнася и за голяма част от българските медии!
Прочетете това преинтересно интервю на Катя Стоянова с българския евродепутата Андрей Ковачев, ще придобиете изключителна яснота по въпроса.

Сряда, 27 Ноември, 2013 12:22:42   novini.bg

.......................................

А защо ли, ЕС и САЩ, или - "Световната им Общественост" не осъдиха комунизма, и на настояват за отваряне архивите на ДС, и не поставят условия в тази насока, и не осъждат, и не притискат България, и не ни налагат санкции, както примерно, за "не-интегрирането" на "ромите" или за "кривите краставици" в земеделието??!

Защо ли?
– Защото и комунизма, със всичките му, известни ни, и не известни престъпления, е дело на Еврейството, в лицето на Банкерите, към които, именно, са задлъжняли всички държави, вкл. и България, и най-вече... САЩ!?

А точно Те - Световните Банкери - иначе, диктуват всяка стъпка на правителствата ни (леви и десни), но накрая санкционират България и българите, за резултатите от ЛУКАВИЯ им диктат.

....................

Но като знаем, че никое зло (от най-дребното, до най голямото) не може да се извърши, без волята на нашия Небесен Отец, преди всичко, следва да се покаем и да молим Господа,
като Благ и Човеколюбец, да ни прости греховете и да ни помилва!!

Господи помилуй, Господи помилуй, Господи помилуй нас грешните!

"Спаси Господи, люди твоя, и благослови его достоянием Твоих Победи..."!  

Да бъде волята Ти, Господи Боже наш, Човеколюбче Иисусе Христе!     Да бъде!




Гласувай:
11



1. dimat - Съгласен съм с номер 1!
29.11.2013 14:15
Г-н Григор Симов.Моите уважения към Вас,но не можем И НЕ ТРЯБВА,ВРЕДНО Е,САМО ДА СЕ МОЛИМ И УПОВАВАМЕ НА БОГ.Бог(Творецът,Същността,Природата,както и да Го назовем),ни е дал РАЗУМ И СВОБОДЕН ИЗБОР.Толкова.Никаква намеса по-нататък,даже и за "наше добро",защото "ние" сме една част от Неговите творения, а "нашите врагове",са друга част от Неговите творения.Чия страна да взема?Кого да накаже и кого да поощри?Да предположим,че имате две деца,едното от които ви харесва много повече,с разбиранията си за Живота и с начина си на Живот.Другото е негова противоположност.НО,ВИЕ ОБИЧАТЕ ДЕЦАТА СИ ЕДНАКВО!Ще накажете ли това от децата си ,което не ви харесва,или единственото,което можете да направите е да го посъветвате И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ ТО ПОИСКА ,ИЛИ ПРИЕМА СЪВЕТА ВИ.В края на краищата,просто ще ги оставите да преживеят живота си,така,както те го разбират,независимо,дали едното от тях ще върши нещо в ущърб на другото. Творецът, ни е създал закони,ПО КОИТО НИЕ ДА СЕ САМОУПРАВЛЯВАМЕ СПОРЕД НАШИТЕ РАЗБИРАНИЯ,КОИТО ВКЛЮЧВАТ РАЗБИРАНИЯТА НИ ЗА ДОБРО И ЗЛО,ПРАВИЛНО И НЕПРАВИЛНО,ЧЕСТНО И НЕЧЕСТНО И....Т.Н.

ЗАТОВА,ВСИЧКО ЗАВИСИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ НАС И ТОВА ДА СЕ ОСЛАНЯМЕ ЗА ВСИЧКО НА БОГ, Е НЕ САМО ПОГРЕШНО ,НО И ВРЕДНО!

Дошли сме на "Този Свят",за да преживеем Себе си,Според Своите Разбирания и всяка намеса( даже и "Божията"), е вредна.Ние живеем живота си,като индивиди и като общество(семейство,приятели,колеги,род....народ) и резултатите ще бъдат такива,каквито ние ги направим,независимо,дали ни харесват,или,не.ВИНАГИ,ОБАЧЕ,ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА,ДА НАПРАВИМ ПРОМЯНА В НАШИТЕ ЦЕЛИ И МЕТОДИ ЗА ПОСТИГАНЕТО ИМ...И ВОДЕЩОТО ТУК Е НАШЕТО ПРЕЖИВЯВАНЕ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28361727
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930