Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2013 07:34 - Как евреите ни ликвидират
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 5315 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 07.06.2013 07:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Това е истинският лик на еврейската политика. Ето кои са истинските господари на нашите управници и политици от всички партии. Да ги изметем всичките, защото с тях ни чака само смърт!
Малък пример как евреите ограбват българския народ, и как го подлагат на икономически геноцид. И как правителствата съдействат на грабежа, вместо да защитават народа. Прочетете, а после, ако искате вървете да гласувате. За един или за друг бандит. Защото в политиката освен бандити, други не останаха. От блога на Григор Симов: Държавно – Банковия Монопол или как Държавата – гангстер е оръжие в ръцете на Мафията. Автор: irmena В този документ ще се спрa само на най-фрапиращите механизми на нагло и безкпруполно ограбване на българските граждани с помоща на държавата. Или накрадко ще ви покажем как НЕ добре управляваната държава се явява  един от най-разбойническата форма на див капитализъм работеща в синхрон с монополните структури, без значение дали са е сферата на Енергетиката или Банковия сектор, търговията и във всички сфери на икономиката. (Г.С: монополните структури, без значение дали са в сферата на Енергетиката или Банковия сектор, търговията и във всички сфери на икономиката, – всички те са монопол на Световното Сатанинско Еврейство!)

 

Как Българската държава работи с банките крадци?

 

1.           Държавата ПОДАРЯВА НА БАНКИТЕ значителна част от ЕВРОПАРИТЕ предназначени за БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ – бинефициенти по различни европейски програми

2.           Държавата задължава всички плащания, към физически лица да стават през безлихвени БАНКОВИ РАЗПЛАЩАТЕЛНИ СМЕТКИ, по които банките събират ежемесечни такси (например за субсидии към земеделци/животновъди). Така, докато дойде време бенифициентите да получат субсидията си, тя едва стига за банковите такси. В почти всички други държави НЕ СЪЩЕСТВУВАТ разплащателни сметки, за физически лица с месечна такса – освен в случаите, когато от сметките се издават чекове. По този начин се подсигурява НЕЗАКОННА ПЕЧАЛБА за НЕСЪЩЕСТВУВАЩА УСЛУГА.

3.           Субсидията по Програма на Енергийната ефективност минава задължително през механизма на банковия заем НЕЗАВИСИМО, че българина иска да закупи оборудването със собствени средства. Така от 30% субсидия, банката получава 20%  - ПРЕСТЪПНОТО БЕЗЗАКОНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ПОДКРЕПЕНО СЪС ЗАКОН.

4.           Държавата е установила специален режим за банките да защити вземанията им срещу БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ. Банки със собствени съдебни изпълнители – това го няма НИКЪДЕ по Света! Дори когато Банката е взела жилището на българина той продължава да й дължи – до край – до гроб. След смъртта дълга се наследява от децата му.

5.           Държавата позволява на банките да налагат едностранно условия злоупотребявайки с МОНОПОЛНА СИЛА. Позволено е на Банките едностранно да променят договорите с клиентите и НЕЗАКОННО ДА НАЛАГАТ ЛИХВИ, КАКТО ПРЕЦЕНЯТ.

6.           Държавата узаконява лихварството и насилственото събиране на НЕЗАКОННИ ОГРОМНИ ЛИХВИ с „Посещение по домовете на длъжниците – за удобство на клиента” , телефоннен и писмен тормоз – по пощите. Ако помните хората с бухалките от миналото, то сега разликата е тази, че рекета сега е напълно законен.

 

Във всяка цивилизована държава ВИСОКИТЕ ЛИХВИ са НЕЗАКОННИ и ПРЕСТЪПНО НАКАЗУЕМИ. Във всяка цивилизована държава ДА но НЕ и в България. Тук лихвите са законно лицензирани от Българска Народна Банка.

 

Пример: Кредит предназначен за най-нуждаещите си от 800лв. Осигурен от Easy Credit – клиентът получава 651.50 т.е удържат вноска преди отпускането на кредита с лихва 275.53%

 

Да видим какво казва кредиторът- лихвар в интернет страницата си:

http://www.easycredit.bg/easy_credit?gclid=ClDkr_aDw7UCFdHMzAodDzgAYA

  1. Вноските се събират в дома на Клиента всяка седмица от Вашия Кредитен консултант.”
  2. „Промоция : 100 на 100 топла зима с Кредит Пенсионер”(зимата на 2012-2013)

 

А лихварите бързо се множат : Сифия Комерст Кредит груп АД

( www.creditgroup.cc ) , Кеш Кредит ( www.cashcredit.bg ), Глобекс Финанс АД ( www.credissimo.bg ) и т.н

 

„Комисията за Защита на Потребителите” НЕ ФУНКЦИОНИРА – тя служи за витрина.

 

Ето защо на нас българите ни трябват спешни промени:

 

1.     БНБ да започне да изпълнява функциите си по реален надзор над дейността на банките в страната, в това число да следи и санкционира всички констатирани банкови нарушения по Закона за Кредитнит Институции (ЗКИ)

 

2.     Поемане на персонална отговорност и незабавно освобождаване на г-н Иван Искров от поста Управител на БНП поради неадекватната политика на БНП довела до масови нарушения на ЗКИ от страна на банките в България за периода 2008-2012г.

 

3.     Забрана за едностранна промяна на лихвите и останалите параметри по договорите за кредит / потребителски и ипотечни/

 

4.     Пълна прозрачност по отношение на лихви, методология и критерии за оценка. Отмяна на парт. 1 т. 6 от Допълнителни разпоредби на Закона за Потребителския Кредит, даващ право на банките да изменят лихвите по кредитите по собствена методология – т.нар. базов лихвен процент.

 

 

Да се спрем на производството

 

В България  отдавна вече нищо не се произвежда. Държава без продукт – офшорка. Глад, мизерия, дистрибуция, внос, упадък, монополни рекетьори, олигарски, безхаберни политици!



Тагове:   грабеж,   евреи,   банки,   геноцид,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996102
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031