Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2016 18:18 - Борисов не е на себе си, защото знае, какво ни готви ЕС с „бежанците“! Обречена ли е България?! Виж Тук:
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 2566 Коментари: 4 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Борисов не е на себе си, защото знае, какво ни готви ЕС с „бежанците“! Обречена ли е България?! Виж Тук: http://www.zahariada.com/

 За първи път от 10 години насам, откакто влезе в голямата политика, Бойко Борисов е изпаднал в паника. Човекът, който по правило играе ролята на непоклатим мачо, този път не е на себе си, защото знае какво ни готвят с „бежанците“. И неслучайно онзи ден премиерът заговори за наближаваща суперкриза от югоизток.

image

Ние от Skandalno.net сме изписали и изрекли тонове критични думи по адрес на Бойко Борисов. Но няма как да отречем неговия уникален природен политически талант. Той усеща с кожата си откъде и накъде духа вятърът и затова тревогата му е сигнал не просто за бедствие, ами направо за трагедия.

Освен с интуиция, министър-председателят разполага и със специална и секретна информация, а този факт изключва импровизация или преиграване пред камерите. Напротив – по-скоро е възможно смекчаване на жестоката истина за приближаващия Армагедон!

Психологическият профил на Борисов диктува максимална достъпност на неговите послания, издържани в народняшки, разговорен, харабийски стил. А след като той казва без увъртания, че идва тежка криза, това означава само едно – ножът е опрял до кокала! Ако на негово място бяха Филип Димитров или Сергей Станишев, вероятно щяхме да разшифроваме думите им с тълковен речник…

Има и още нещо, не по-малко стряскащо. Началникът на ГЕРБ осъзнава, че е изправен пред историческата присъда да се превърне в един от управниците, чиито имена завинаги се асоциират със загубената или наранена българска държавност. Редом с династиите на Шишмановци – при падането под турска власт, и Кобургите – по време на двете световни войни. Във въздуха се носи леденият полъх на забравени летописи и уроци – а този път на помощ няма да ни дойде нито Дядо Иван, нито товарищ Сталин. В Малта през декември, 89-та г. Михаил Горбачов ни джироса на новия Голям Брат, за когото си оставаме „16-та съветска република“, подлежаща на заличаване…
image

За съжаление духовното безсмъртие не е физическо и затова няма как Иван Вазов да се върне на Земята. Ако това бе възможно, народният поет би променил заглавието на своя гениален цикъл „Епопея на забравените“ в „Епопея на обречените“. Без да му се налагат корекции в основната лирическа идея, пронизана от болка за българите и родината.

Ние наистина сме обречени на дебългаризация, косовизация и ливанизация. Неведнъж сме обсъждали тази кървава тема, но сега нищо не е по-важно и по-страшно от надвисналата смъртна опасност. Престъпниците от ЕС, естествено под диктовка от Вашингтон, вече са решили да ни превърнат в изкупителна „гореща точка“. Тоест – в последната отворена сухопътна врата към Европа за т. нар. „мигранти“, зад която се простира потенциален бежански лагер, проектиран като защитен буфер пред същинската „цивилизация“. Едно към едно с концепцията на бившия френски президент Саркози за санитарен пояс по външните граници на Европейския съюз.

Случващото се в „Малкия Бейрут“ между Лъвов мост и Халите в София е само репетиция за подготвяния сюжет. Фактът, че произволът и беззаконието се разиграват под прозорците на Дирекция на полицията, централите на Граничната и Имиграционната служба и на една ръка разстояние от „Дондуков“ № 1 и 2 подсказва, че решението вече е взето от външните „началници“. А на тукашните колониални, безгласни марионетки е спусната съответна директива за имитация и бездействие.

Съвсем реално е във всеки момент до края на топлите месеци огромни ислямски маси да се втурнат през декоративната ограда на югоизточната ни граница или през разградената бразда от югозапад. И кой ще ги спре? Корумпираните митничари и граничари, печелещи от контрабанда и каналджийство или неадекватните чиновници в МВР, начело с абсурдната министърка и бутафорния Главен секретар? Няма да помогне и съсипаната ни армия, за чиято годност най-добре може да се съди по боядисания клоун, натрапен в МО…

Присъдата без право на обжалване е написана още в предсмъртния акт на България, познат като плана „Ран-Ът“. В тайните анекси в тази зловеща разработка са включени прогнози и разчети, фиксиращи постепенното умъртвяване на нашата страна. Именно натам водят безалтернативните „препоръки“ за ликвидация на селското стопанство, индустрията, военното производство и външните пазари, за социален остеритет, здравен и културен геноцид.

Философията на този позорен манифест прозира от концепцията за демографска редукция на България до 5-6 млн. човека и в съждението за непропорционалния жилищен фонд у нас. Нанесете върху тези опорни точки намеренията на мазните бюрократи от ЕС и стратезите на „организирания хаос“ от Вашингтон и ще ви светне цялата тъжна картинка.
image

Най-напред осъдиха нацията на маргинализация, стопяване и умъртвяване чрез нищета и търговия с живота по клинични пътеки и рецепти. После започнаха да се точат за обезлюдените земи и празните къщи в различни региони, поразени от „демокрацията“ и „пазарната икономика“. И така докато в близко бъдеще говорителите на евро-атлантическата демагогия ни информират, че в името на хуманизма трябва да приемем хиляди мюсюлмани без самоличност от Близкия изток и Африка. Защото опустошените от циганската вакханалия села пустеят, а освен това някой трябва да ни оправи демографския баланс…

Бойко Борисов усеща накъде вървят нещата и затова е загубил равновесие. Ако иска да запази ореола си ако не на силен политик, то поне на „народен човек“ , трябва час по-скоро да затвори границите ни за бежанци и да действа по примера на своя унгарски колега Орбан. И да издаде заповед за използване на оръжие и всички други защитни средства срещу нелегалните агресори, които искат да ни отнемат земята, въздуха и водата.
Направи ли го, ще получи подкрепа от целия народ и ще спечели почетно място в историята. В противен случай – сбогом , мила родино или ново Априлско въстание и опълчение срещу башибозука… Skandalno.net




Гласувай:
12



Спечели и ти от своя блог!
1. fascindoo - Да, но Тиквата е джиросан от Дьорд Шорош за
21.08.2016 19:10
Президент на РъБъ!

Дреме им на Шишмановци – на бащата Иван Александър и еврейския му син Иван Шишман - за падането на Търново при Баязид I,
както и на Кобургите за 3-те национални катастрофи!
Особено на бай Симо Кохару!!!
цитирай
2. zahariada - Да
21.08.2016 19:18
Правилно е така
цитирай
3. dimat - За кой ли път ще се повторя,
21.08.2016 22:26
ама,все тая.Сбирщината от овце,назречена "народ",въобще НЕ ЖЕЛАЕ да разбере,че НЕЙНАТА СЪДБА,ЗАВИСИ САМО ОТ НЕЯ,А НЕ ОТ НЯКАКВИ ПОЛИТИЦИ,УРОСПИЙСКИ И ФАШЛАНДСКИ "ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ!!!

Тя не желае да види своето участие в жалката си съдба и вечно блее,че някой друг и е виновен и че някъде си в Брюксел не могат за спят,за съдбата и!

Точно това я обрича на изчезване като "народ" и изтребване,като индивиди!

"Уплашен" бил Тиквун и мънкал някакви си страхотии,ама пръста си не мръдва да обяви тотална мобилизация,да въоръжи мобилизираните и затвори границата така,че комар да не мине,а събраната сбирщина от главорези,наречени "брежанци",да натика в лагери,с въоръжена до зъби охрана и започне повсеместно да ги репатрира.

Може,ама не го прави,а само хленчи.

В унисон с него хленчи и целокупния овчи мат'рял.

Е,какво може да очаква такъв мат'рял,освен натирване в бъдещата кланица,за която преди няколко години глас надигна Саркози,ама медиите го потулиха,а Стадото не разбра,че това беше пробен камък за неговата реакция,която съвсем очаквано,излезе умряла.
цитирай
4. ravramov - Да, този материал представя реалната реалност и това, което ни очаква съвсем скоро!
22.08.2016 11:44
Никой не му е виновен на зомбирания и заспал народ, че допусна да влезе в съюз със своите изконни душмани от Запада, които ни натрапиха 5 вековното турско робство, а сега ни готвят ново такова. Вариантите оттук нататък са само два: или целокупният народ да се събуди от летаргичния си 72 годишен сън, да се обърне към светата Православна вяра и да въстане срещу тиранина във властта, или да се самообрече на погибел, като продължава да търпи и съучаства на престъпниците и българоубийците от ГРОБ /Гамени и Разбойници за Ограбване на България/.
Ти решаваш, народе български!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740306
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031