Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2018 23:15 - Вуду и расова съвместимост в магическите практики
Автор: anansar Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1826 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 22.07.2018 23:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Наскоро попаднах в интернет форум на доста любопитен въпрос, относно предпазване от вуду магия.  Темата е доста интересна, понеже разкрива един аспект на енергийното взаимодействие, на който почти никой не обръща внимание- било поради незнание/некадърност, било пради неглижиране на въпроса- а именно съвместимостта на практиките с расите/генетичната обусловеност. 
Та- оставям на страна въпроса откъде би могъл да се пръкне вуду магьосник в България. Не са кой знае колко карибските мигранти на територията на страната, нито пък българите забили се из Америките с цел да изучат именно това магическо изкуство. Идеята да се учи някаква форма на магията по книга/клипове/семинари е абсурдна- все едно да научиш карате или програмиране само по този начин-разковничето е в практиката. 
Но да кажем, че в страната ни наистина има злонамерен вуду магьосник, чернокож човек, който поради някаква причина иска да навреди и е предприел враждебни действия към българин.
Първото нещо, което ще се случи е, че на практика няма да се получи нищо. Или ефектът на атаката ще е минимален, или никакъв.
Причината за това е проста- различните раси имат различна енергийна структура на своите души. В своята практика съм имал щастието да срещам представители на различни раси- разбира се, предимно европейци, но и не малко азиатци, чернокожи и американски индианци. При виждане различията се открояват ясно- без да навлизам в подробности бих искал да спомена основните отлики: астралните тела на европейците са "дифузни", на азиатците "двуслойни" , на чернокожите- с колонна подредба , на индианците- гъбовидни. 
На практика различните раси живеят в различни светове, в различни вселени. Преодоляването на тези различия би изразходило неимоверни количества енергия и усилия. И когато все пак се достигне до астраното ниво на представителя на друга раса- то атакуващият ще се сблъска със защитните системи на тази астрална равнина- европейските християнски ангели, езическите ни богове, нашите природни духове. Конфликтът с тях трудно би бил в полза на атакуващият представител на друга раса, изтощен от преминаването на бариерите между равнините. 

Нещо подобно се е случило в началото на XVI век и е подробно описано от Бернардо Саагун. Когато през 1519 година Ернан Кортес стъпва на бреговете на Мексико, той се възползва от ширещата се омраза към ацтеките в покорените от тях племена и обещавайки им освобождение, събира огромна, наброяваща десетки хиляди армия, с която се отправя да превземе имперската столица Теночтитлан. Срещу него, обаче на първо време не се изправя ацтекската армия. Изправя се нещо много по-ужасно (поне в очите на съюзниците) - ацтекските магьосници. Те обсипват пътя на кортесовата армия с магически капани. Призовават духове и божества срещу нея. Ежедневно се извършват ритуали.
Нито едно от предприетите действия не засяга испанците. 
За сметка на това съюзниците - индианци мрат като мухи. Разболяват се от незайни болести. Спохожда ги фатален лош късмет. Полудяват. Или..просто умират от страх. 
Неспособността на ацтекските магьосници да навредят на европейците затвърждава убеденоста на населението, че испанците са свръхестествени същества- което в голям степен и повлиява на разгрома на ацтекската армия по-късно.

Но да погледнем другият възможен сценарий- че българин е изучил по някакъв начин вуду и е решил да го прилага, нанасяйки вреди на друг българин.
До колко високо ниво е стигнал, дори и да е практикувал при чернокож шаман- учител е предмет на спекулации. Нужни са дълги години практика и настройване, като цената е висока.
И все пак- да предположим, че някой е имал силното желание, финансовата възможност и глупостта да го направи. 
Лоа, духовете, които вуду магьосниците призовават, както и повечето духове по света, от различните религии и системи, някога са били хора. Нещо повече- това са били чернокожи хора. Поробени чернокожи хора, които са страдали неимоверно под гнета на бели европейски господари. 
Отвъдното не носи омиротворение на такива души.
Те запазват омразата си. тя ги гори като огън. 
Мислите ли, че една такава изпълнена с болка и омраза душа прави разлика между ненавистния испанец , французин , англичанин, който е бил нейн господар  и един съвремен българин?
Как мислите дух лоа би служил на европеец-българин?  С вярност? 

В дългогодишната си практика съм срещал дух лоа. Беше в чужбина при общност чернокожи мигранти.  Тези духове не хранят симпатии към нас.

За това, смея да заявя, че ако българин е тръгнал да прави вуду на друг българин- то опасността за атакуващия е по-голяма отколкото за атакувания. 
Но в крайна сметка- живеем в свободен свят, всеки има може да прави каквото си поиска. Но после ще плати цената за това.

А при този случай цената би била неимоверно висока- защото освен злината, ще се плати и глупостта.



Тагове:   магия,   душа,   вуду,   астрал,   шаман,   черна магия,   лоа,


Гласувай:
6



1. radostinalassa - Какви са астралните тела на метисите ?
23.07.2018 00:01
Напр. на циганите, чистите евреи, мулатите ?
цитирай
2. anansar - благодаря за въпроса :)
23.07.2018 11:14
Българските цигани, които са от семито-хамитски произход, подобно на арабите, също както и европейските цигани, които са от индийски произход принадлежат към бялата раса и притежават енергийната структура на европейците.
Същото важи и за други семитски или индоевропейски народи- арабите, персите, евреите, кюрдите. На астрално ниво те не се различават от европейците.
Интересен е въпросът с метисите, мулатите и други деца от смесени междурасови връзки. Обикновено приемат енергийната структура на единия родител, но често с отклонения. Наблюдавал съм хора от смесен брак азиатец-европеец- имаха азиатска структура, но вибрацията беше като на европейците. Виждал съм и такива с изцяло европейска структура, съвсем слабо застъпена двуслойност.
цитирай
3. radostinalassa - Виждали ли сте цигани ?
23.07.2018 16:44
Имам постинг за генетиката им. И да има бели такива, това е генетична мимикрия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anansar
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 43556
Постинги: 19
Коментари: 12
Гласове: 81
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031