Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2017 18:50 - След Звяра от Морето идва Звярът от Земята HAARP атакува с IRMA-гедон
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1736 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Апокалиптичният септември беше само началото. Два безпрецедентни урагана, стотици земетресения, огромни пожари, наводнения...

Ето кратката статистика:

  • Калифорния - в огън;
  • Орегон - в огън;
  • Вашингтон - в огън;
  • Британска Колумбия - в огън;
  • Алберта - в огън;
  • Гърция - в огън;
  • Бразилия - в огън;
  • България - в огън;
  • Португалия гори;
  • Алжир гори;
  • Тунис гори;
  • Гренландия гори;
  • Сибир гори;
  • Тексас е целият под вода;
  • Индия, Непал, Пакистан и Бангладеш - под вода;
  • Сиера Леоне и Нигер – наводнения;
  • Италия, Франция, Испания, Унгария, Полша, Румъния, Босна, Хърватия, Сърбия - в клещите на топлинна атака, кръстена Луцифер;
  • Вулканът в Йелоустоун се раздвижи – над 2300 труса след юли;
  • Япония – земетресение 6,1 бала;
  • Мексико, най-силното регистрирано досега земетресение от 8,2 бала.
  • Активира се и разломът Сан Андреас в Калифорния.

Последва вълна от трусове от 4,2 до 5,4 и в зоната Каскадиа. Серията продължава, както и в Йелоустоун.

  • Последва ураганът Харви, който изля 34 трилиона литра вода над Тексас, толкова, колкото трите най-големи наводнения в историята на Тексас. Щети за 150 милиарда долара;
  • Дойде и ураганът Ирма, унищожил Флорида за 500 милиарда долара. Ако Харви и Ирма се бяха обединили щяха да постигнат категория 7, т.е. пълен апокалипсис, в това число унищожение на цялото източно крайбрежие на САЩ.
  • По същото време в Атлантика започваха да се въртят новите урагани Хосе и Катя и още 8 допълнителни формирования за резерва.

Много хора видяха в този бедствия сянката на излизащия от морето мистичен Звяр на апокалипсиса, който в "Откровения" символизира ураганите.

Значи, следващият Звяр, според 13-та глава, ще дойде от самата Земя, който ще символизира или войната, или колосално земетресение.

Съчетанието на двата звяра ще доведе до пълното унищожение на Земята в нейния сегашен вид.

Закономерно се появи въпросът дали това не е поредно активиране от "дълбоката държава" САЩ на геофизическата война и дали тези бедствия не са генерирани изкуствено с помощта на HAARP.

Един от водещите геофизици заяви "заради това планетата ни ненавижда и скоро хората ще разберат какво ще е отмъщението на Земята".

Анализът показва наистина страшни неща.

Така например ураганът Харви повтори напълно маршрута на движението на урагана Едисон от 2001 г. Едисон също беше много странен ураган. Категорията му и досега не е оповестена. Той се формира в началото на юни 2001 г. и дълго време стоя на едно място, зачислен към статута на тропически циклон. След това рязко се насочи към Тексас, точно срещу Хюстън. Силата на вятъра надмина 200 км/ч. и удави Хюстън с 1 метър вода.

Сега Харви мина по същия път, но в много по-силна версия. Водопадът, който се изля над Хюстън, го удави с 3 метра вода.

Не не беше само Харви.

Ураганите Ирма, Хосе и Соня през септември 2017 г. имат траектория като ураганите Игор, Юлия и Карл от септември 2010 г. Случайност ли е, че и трите урагана идват в един и същи ден и месец и вървят по една и съща траектория? Отговорът е – по никакъв начин.

Източникът е един и същ, той е изкуствен. Задкулисието на САЩ участва в тази програма на модифициране на климата и геоинженерство с HAARP.

Харви донесе най-голямото наводнение за 1000 години с библейски пропорции. Ирма беше другото мощно геофизическо оръжие от дневния ред на климатичната война на САЩ. /Защо срещу тези райони на САЩ, ще се спрем в следващ брой./

Намесиха се и лингвистите с анализ на имената Харви и Ирма. Ирма на немски е "Богиня на войната", Харви пък означава "заслужаващ битка". Значи и при имената става дума за война, геофизическа, геоинженерна война.

Отдавна следим темата за геофизиката и за HAARP.

Дали геофизическото оръжие HAARP действа? Отговорът е, че системата HAARP не е преставала да действа от няколко десетилетия. Може би това е обяснението за колосалните катаклизми, ставащи през последните години на различни места на Земята – урагани, торнада, земетресения, цунами и т.н.

Всеки месец добавя нови щрихи към портрета на това геофизическо, тектонично и йоносферно оръжие. И всичко става, въпреки че в края на 70-те години световната общност подписа договор, забраняващ разработката и разполагането на геофизическо оръжие. Но едно нещо са договорите, друго реалностите.

Идеята за предаване на електромагнитни импулси на разстояние без проводници по въздуха се роди много по-рано. Авторството принадлежи на знаменития физик Никола Тесла (1856-1943 г.). В началото на ХХ век той патентова методи за предаване на електрическа енергия през естествената среда – въздух, вода и земя. Ученият беше уверен, че може да се създаде осветяване във вида на северното сияние не само над Арктика, но и над други райони на Земята. През 1940 г. Тесла съобщи, че е създал "лъч на смъртта", тоест мощен за онези времена трансформатор, който изпращаше на 30 мили мълния, с мощност не по-малко от 10 КВт. Анализирайки резултатите от своите опити той стигна до извода, че е положил основите на принципно нов вид оръжие, което предава енергията през йоносферата или атмосферата, фокусирайки я върху нужната точка на Земята. Заради това най-опасната част от експеримента ученият зашифрова. Според някои данни в края на своя живот Тесла е унищожил много от своите материали или те са попаднали в неподходящи ръце.

Явно беше, че Тесла е оставил доста последователи, особено в Пентагона, защото още в края на 70-те години на една от базите на ВВС на САЩ беше създадена установка, подобна на онази, която изпробваше Тесла. Електромагнитни излъчвания с различна интензивност се водеха и в Австралия (Армидейл) и Порто Рико (Аресибо).

След това в рамките на "звездни войни", американските учени работеха над създаването на така нареченото плазмено оръдие. С него имаха намерение да унищожават съветската орбитална космическа групировка. През 1986 г. Пентагонът прие редица програми, насочени към разработка на бойни средства с електромагнитно излъчване. Една от главните задачи беше изучаване на въздействието на електромагнитното излъчване върху околната среда, биологическите обекти и радиоелектронните средства, както и разработка на средства за защита.

На Аляска американците построиха станция за така наречената задхоризонтна локация, предназначена за откриването на територията на противника на самолети и ракети още на етапа на старта, и по време на полета с помощта на насочен лъч през йоносферата.

След това в градчето Гаккона, на 450 км от Анкъридж в Аляска, в условията на дълбока секретност започна строителството на първата мощна радиолокационна станция. В безлюдната долина се появи огромното здание на дизелова електроцентрала. Недалеч от нея се появи гора от 180 антени с 24-метрова височина на площ от 130 декара. Тъй като магнитният полюс на Земята се намира към Канада, следователно и към Аляска, местоположението на антените беше избрано много удачно – под самия купол на магнитосферата и те напълно покриват цялото северно полукълбо. И под калпака на американските антени се оказа цяла Камчатка и Далечният Изток.

Но това не беше за американците достатъчно. Скоро, недалеч от норвежкото градче Тромсьо, те построиха втори високочестотен излъчвател в рамките на същата програма.

Така се появи и проектът HAARP, програма за изследване на високочестотната активност на северното сияние. По този начин HAARP, която най-вероятно влезе в строя през 2001 г., представлява най-мощен йоносферен стенд.

В момента HAARP на Аляска е най-съвременната система в света. Нейната мощност е три пъти по-голяма от норвежката станция ЕИСКАТ и 15 пъти по-голяма от руската система Сура.

За да се разбере принципът на действие на HAARP, трябва да се обяснят неизучени докрай явления, които стават в атмосферата. Както е известно над озоновия слой се намира йоносферата (газовият слой, обогатен с електрически частици, които се наричат йони). Но йоносферата не навсякъде е еднородна. В полярните райони на Земята тя има нееднородности, възбудени йони от газовете, които се наричат аурални. Съединявайки се помежду си, те се движат по плазмени канали по протежението на силовите линии на магнитното поле на Земята. Тяхната дължина е няколко десетки метра с дебелина около 10 см. Физическата същност и причините за появата на тези структури и досега не са изучени. По-просто казано, при нагряването на отделни участъци на йоносферата с дебелина няколко десетки метра, се образуват аурални структури, изкуствени йонни облаци, които могат да се използват като оптически лещи за отразяване на мощен радиолъч към отделни участъци от земната повърхност. При това далечината на действието на този лъч е практически неограничена. Тези вибрации могат да бъдат използвани например за определяне на присъствието на самолети и за други цели. Те могат да бъдат насочени към едни или други райони на Земята в зависимост от ъгъла, под който се отразяват от йонната леща.

Ако се нагрее йоносферата достатъчно силно, може да се образува слой, особено в полярната област, който има почти нулево съпротивление. Около полюса се образува своего рода шнур, който може да се използва като антена за предаване на информация, например за подводниците.

Преди няколко години американците успешно направиха пробен сеанс с една от своите подводници на дълбочина 70 метра.

HAARP е замаскирана идея за създаване на лъч с огромна мощност, геофизическо оръжие, чиито принцип на действие се основава на използването за военни цели на процесите, ставащи в твърдата, течната и газообразната обвивки на Земята. Премествайки фокуса на лазерния лъч може да се управлява изкуствено създадения в йоносферата плазмоид (локализирана област на високойонизиран газ) или кълбовидна мълния. С други думи, с помощта на грамадни съоръжения американците бомбардират небето с енергийни лъчи, които, отразили се от йоносферата, ще се върнат на Земята във вида на електромагнитни вълни с малка честота.

Възбуденият от HAARP слой на йоносферата влияе върху радиоелектронното оборудване на военната техника, системите за насочване, коригиране, управление, навигация и т.н. В резултат, самолетът или ракетата, излизат от строя. Ако HAARP бъде сравнена с ядрено оръжие, тя многократно го превишава със своята мощност. А ако си насочи лъча например върху Англия, той може да я унищожи за няколко секунди.

Най-страшното е, че даже разработчиците не могат да кажат какво ще стане с планетата, как ще реагира йоносферата на удара на тези лъчи, ако системата бъде пусната на максимум. Както е известно, заедно с озоновия слой, йоносферата защитава Земята от смъртоносните космически лъчи. Под въздействието на системата HAARP йоносферата ще бъде повредена, а космическата радиация ще достига пряко до Земята. Активното възбуждане на йоносферата може да доведе до освобождаване на огромни маси свободни електрони, така наречените електронни порои. От своя страна, това може да доведе до изменения на електрическия потенциал на полюсите и изместване на магнитния полюс на Земята. По-просто казано, планетата ще се преобърне. И може само да се гадае къде ще се окаже Северният полюс.

Последните урагани, торнада, цунами, наводнения, суши, порои, стихии и въобще десетки природни катаклизми се обясняват с използването на геофизическото оръжие. Това не е случайно. от момента, когато започнаха електромагнитни експерименти в тази област, природата като че ли полудя.

Дали HAARP може да влияе и върху мозъка и мислите на хората?

На конференцията на нелинейните биологически системи в Милано преди години беше съобщено за възможността от предизвикване на запушвания на кръвоносните съдове чрез излъчване на електровълни.

Броят на хората на планетата, оплакващи се, че са станали жертва на такива експерименти за контролиране на мозъка, нараства постоянно. Най-честите симптоми са чуване на външни гласове в главата, нарушен сън, резки промени в настроението. Някои от жертвите говорят за присъствието на мислите на друг човек в техните мозъци. Повечето оплаквания са като на умствено болни хора. Още през 1994 г. американските списания Defense Electronics, Newsweek и Village Voice публикуваха информацията за оборудване, което може да имплантира мисли от разстояние. Появи се и съобщението за използване за медицински цели на оборудване, предаващо шумове към човешките уши, които съдържат въпроси. Тези въпроси не се чуват от човека, но се възприемат от неговия мозък, който им отговаря. Отговорите са регистрирани от електроенцефалографи и се анализират от компютър. По този начин се осигурява широк психоанализ.

Има и друга възможност за изпращане на внушения към мозъка. Това е електромагнитната трансмисия. Не е сложно да се кодират високочестотни съобщения в електромагнитни сигнали по същия начин, по който радиозвуците могат да бъдат предавани към мозъка.

Стана ясно, че и по време на обикновени телефонни разговори, могат да бъдат изпращани кодирани съобщения, скрити в шумовете по линията и възприемани подсъзнателно от адресата, който действа според тях.

Експертите от отбранителната промишленост твърдят, че вече действат психотронни оръжия за отбранителни цели. Става дума за биофизическия усилвател метатрон, който се използва в областта на психотрониката. Той излъчва към пациента звукови електромагнитни импулси и чрез реакцията му определя диагнозата на заболяването.

Тихи, конвертирани в глас електромагнитни вълнови хипнози, могат да бъдат предавани с модулатор, който генерира "глас". Това е постоянен тон, почти в горния край на чуваемостта (15 000 Hz) плюс хипнотизиращ глас, вариращ от 300 до 4000 Hz. Тези два сигнала се излъчват като постоянен тон, в който е скрита хипноза.

Радио- и телевизионни сигнали обикновено не могат да пробият волтовата защита около нервните клетки. Но радарните сигнали се състоят от много къси и силни импулси, и могат да проникнат в нервните клетки. Разликите в осмозата на йоните (разтворените компоненти на различните соли) причиняват малки волтови разлики в стените на клетките, чрез които се въздейства върху мозъка подсъзнателната технология Silent Sound Spread Spectrum (SSSS). Тези послания и внушения могат да бъдат излъчвани в реално време или да бъдат "складирани" на магнитни или оптически носители за по-късно или многократно използване.

Със суперкомпютри може да се анализира EEG-модела на човека като тези лични "образци" бъдат запазени и излъчени за промяна на поведението на същия или друг човек.

Има два начина за доставка до обекта. Единият е директна микровълнова индукция в мозъка на човека. Вторият използва обикновените радио и телевизионни честоти, като самият факт, че те са практически неоткриваеми ги прави изключително опасни.

Могат да се използват гласови команди, които под музикално покритие в магазините и супермаркетите предават внушения срещу кражби. В този случай прякото въздействие върху подсъзнанието наистина е силно.

На свободния пазар тези технологии обикновено се използват за самовнушения, медитация и ускорено изучаване, но те са насочени преди всичко към глобален контрол на мозъка.

Секретността, с която е обвита разработката на електромагнитните технологии, отразява огромната сила, която се крие в тях. Онзи, който ги контролира, може да контролира мозъците на хората. На всички хора.

image image
http://strogosekretno.com/index.php?p=issue&id=268&aid=1



Гласувай:
4



1. born - Интересно четиво !
08.10.2017 21:23
И твърде страшно !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3785272
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия