Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2014 13:12 - 14-17.08.Mестата на Силата на Йоан Рилски, Преподобна Стойна, Рупите,транспорт-Рила,Панагия-Кюстендил
Автор: xermes Категория: Хоби   
Прочетен: 3599 Коментари: 0 Гласове:
1



 Духовно пътешествие  по местата на Силата на Йоан Рилски, Преподобна Стойна, Рупите и транспорт до Рила за желаещите  качване на 7-те езера за празниците на Бялото Братство.Присъствие на уникалния празник  на Въздигането на Хляба ПАНАГИЯ в гр. Кюстендил

 ( Подробна информация за транспорта до Рила  надолу в текста )image

image

image

Приятели. Замисляли сте се някога да сте се докосвали до съхранено от хорски набези място на Силата на български светец, да сте влизали с духовен ключ в обиталище на истински Могъщ Посветен, да пипнете с ръка стените, на пещера, скалите където е нощувал един адепт и посветен? Ако влезем с подходяща мантра, молитва и призоваване за съдействие, помощ и повдигане на духа може да се случат чудеса ! Всяко място - както казват Мъдереците - дори на кратко сядане на един адепт оставя следа за хиляди години. А какво да кажем за най-силния, могъщ български светец- закрилник на България, на Българите по дух- Йоан Рилски !image Имаме възможност да престоим там, където е спял в -пещерата, да докоснем скалите и усетим сакралността на мястото, но това не е Рилския манастир, а там, където е започнало могъщото му общение с Бога. Някой хора твърдят, че получават мощен тласък за духовното си развитие. Ето една възможност да бъдем точно там в специален ден, да съчетаем още и много силните други места, село Златолист - манастира Свети Георги на Преподобна Стойнаimage и Рупите.  Да престоим в стаята на най-могъщата българска лечителка и светица издигала се над земята - преподобна Стойна. Какво по-добро повдигане на духа, извисяване на енергийната структура, прочистване на енергийните вампири в работата и семействата ни, заздравяване на аурата и щит срещу всякакви психически,  и енергийни атаки от това - да посетим точно тези могъщи места, обиталища на титаничните души и огромна вяра, себеотрицание, любов към ближния, милосърдие !

На присъстващите ще бъде поднесена информация как да импулсираме всеки ден от седмицата сутрин за благоденствие, намаляване на травмиращите ситуации,  добър късмет и защита във всеки момент. Ще се научим да разпознаваме енергийните вампири около нас и в работа и семейство, близки, приятели и как да се предпазваме от тях. Разбира се това става  с помощта на по-висши същности, чиято функция е такава и дори да забравим защитата си - Висшите съществувания се грижат за това. Ще научим и  конкретни методи за развитие на светлинното тяло, което ще ни е абсолютно необходимо особено сега, за разпознаване от Светлите същности, за подкрепата ни в житейски ситуации. Всичко това с подкрепата на Духа на Йоан Рилски И преподобна Стойна..!

Ще разберем как да пренесем  тази защита в дома и семейството. Ще бъдем придружени от посветени личности с уникални познания.

Заповядайте заедно на това приятелско и светло пътешествие !

Транспорт само до Рила, до Сапарева Баня без участие в другите мероприятия е : 50 лв. от Варна, 40лв. от Бургас

По следите на Йоан Рилски - закрилника на България

Великия Светец е брат на Бениамин Мага - завършил Магна Аула- Магнаурската школа- школата на висшата Магия, основателя на Богомилството - наука за светлината и равностойността на човеците пред Бога. Ще чуем още методи и принципи за благотворно живеене и споделяне на мир, хармония и благодат. Ще се докоснем до тайната на произхода и могъществото на Светеца, упорито скривана от Църквата.

Преподобна Стойна - Огромното здравословно влияние на светицата все още се усеща и помага на хората. Ванга няколко пъти  е споменавала, че Преподобната е 3-пъти по-силна от нея. Единствената изумително красива, сляпа лечителка и светица живяла вътре в църква, и издигаща се над земята при молитви…. Ще стъпим на мраморната плоча с двуглавия орел в самата църква - връзката между енергийни центрове в България, Европа и света. С пожелание и молитва, светла мисъл и намерение за добруване и взаимопомощ.Точно там се е издигала светицата над земята в молитвите си. Стаичката и леглото на Преподобието ( както я наричат все-още хората). Носете снимка за благоденствие и изцеление на ваши близки, която да оставите в стаичката нс светицата.

 

Празника „ Панагия”-въздигане на Хляба в гр.Кюстендил. Специални обредни хлябове замесени около църкви от жени, които им баят и пеят в навечерието на празника Голяма Богородица. Ще имаме възможността да присъстваме на мероприятията и всичките дейности, изложения, концерт, арт-работилници, изложби и др. Заповядайте.

Да запалим свещта в нашата душа… Да запалим пламъка на светлината… И хиляди така да огреят България и донесат мира и радостта..Амин..!

За преподобна Стойна :

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-04-13&article=364084

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1111418

http://spisania.rozali.com/ot-za-jenata/p8055.html

http://www.youtube.com/watch?v=H9NA8PU8uKs&feature=related

 

За Йоан Рилски :

http://www.parallelreality-bg.com/index.php/statii/zagadki/takiiskobalgarski/232-2011-01-31-02-24-23.html

http://kustendil.com/bg/landmarks/view/3/46/%D0%9F%D0%B5%D1%89%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%A1%D0%B2.-%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%A0%D0%B8%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B8-%E2%80%93-%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BE

Много интересна статия за Рупите :

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2261794

Цари Мали Град-възстановена древна Крепост на специално, силно енергийно място:

http://www.carimaligrad.com

imageimageimage

Цена:

195 от Варна,

185 от Бургас

165 от Стара Загора и Пловдив

125 от София

Цената е на възрастен в двойна стая.

 

Качването от Варна е от спирката на тролея зад катедралата - до пощата в посока към моста спирката.

Качването от Бургас е от спирката на химическото чистене.

Качването от Стара Загора е от спирката пред хотел Железник точно срещу автогарата.

Качването от София се уточнява.

За въпроси може да се обаждате на тел. 0897 660 662. Асен Асенов

 

ПРОГРАМА НА ЕКСКУРЗИЯТА : 

Детайли :
Варна - Бургас  - Ст. Загора, Пловдив - София – с.Бистрица, Сап.Баня, Кюстендил - Благоевград- Сандански-Рупите и обратно.

4 дни, 3 нощувки

1 Ден:

Отпътуване от Варна – 5.30 ч.по маршрут : Варна- Бургас-Ст.Загора-Пловдив-СОФИЯ –с. Бистрица, Сап. Баня - Кюстендил..Посещение на Цари Мали Град-възстановена древна Крепост на специално, силно енергийно място. Уникалната възстановка е единствената по рода си в България. Посещение на 1-та пещера на Йоан Рилски в село Скрино на крачки от  Руенеския Манастир. Пещерата се твърди, че обитава специална енергия и чисти човешката аура, както и премахва уроки и нежелани вмешателства. Повече за „сгъстяване „ на събития в тази пещера от човешкия живот и последвали хармонични дни- на място.

2 Ден:

Закуска, Посещение на Гранишкия манастир. Първото място избрано от Йоан Рилски за основаване на Рилската обител, което място е  до Кюстендил. По-силно , по-древно и по енергийно от Рилски манастир.Беседа. Разглеждане на единствените извезени икони. Завръщане на обяд в Кюстендил и присъединяване към фестивала на хляба. Дегустация от стотиците видове хляб, изложби, бианалета, арт работилници, концерт и др..Свободно време. Вечерта Беседи.

3 Ден:

Закуска.Отпътуване за Благоевград и Сандански. Посещение рано сутринта на Рупите и попиване на първата сутрешна прана и енергия от специално кътче там. Информация на място. Продължаваме към село Златолист-обителта на Преподобна Стойна за която самата Ванга твърди, че е Преподобната е 3-пъти по силна от нея. Място на чудодейни изцеления, където хората оставят снимки на свои близки за защита и закрила от Силите. Отпътуване за Сап.Баня, София-Бургас, Варна. При желание посещение

ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ПРИ МИНИМУМ 40 ПЛАЩАЩИ ТУРИСТИ.

ПЛАЩАНЕ :

ОСНОВАНИЕ : Празник Панагея. Моля пишете САМО ТОВА !

ТУРИСТИЧЕСКА КОМПАНИЯ ” ТЕ ДЕ ВЕ ТУР”

IBAN BG62FINV91501015996022
Bankov kod-FINVBGSF
ТЕ ДЕ ВЕ-ЕООД

                                                                     Клон Бургас

Първа инвестиционна банка.

 

Цената включва:
• Транспорт с лицензиран туристически автобус (климатик, DVD, CD)
• 4 дни, 3 нощувки в три звездни хотели
• Закуски-3
• Всички пътни, магистрални и др. такси
• Застраховка „медицински разходи и злополука в България и чужбина” до 70 г, над 70 г. – допл. 2 лв. Лица над 80 г. не се застраховат.
• Беседи на тема Богомили, практична езотерика и др. в автобуса

• Лектори. Георги Мелихранов-Бургас- Ученик на вътрешната рилска Школа „Самая Самат”. Психолог, езотерик и посветен в много тайни на мирозданието.
• Филми и медия на окултна тематика по време на екскурзията.

.Чай и кафе по врем на пътуването в автобуса

Участието на мероприятията в Кюстендил е безплатно, както и на концерта вечерта

В цената не са включени:

Вечеря.

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 туристи.
Минимален брой туристи за осъществяване на доп. мероприятия ( посещение на музеи например ) – 20 човека.

Срок за уведомяване при неосъществяване на пътуването – 4 дни преди датата на отпътуване.
Възможно е разместване на някои посещения във времето според темпото и придвижването на участниците
Тел. За информация 0897 660 662

Приятели, носете малки снимки на хора, на които желаете да помогнете., които може, ако да ги оставите в църквата на преподобна Стойна.

Светъл ден !

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xermes
Категория: Хоби
Прочетен: 1466934
Постинги: 89
Коментари: 646
Гласове: 187
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930