Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2014 10:25 - Пирамидите започнаха да светят
Автор: gosho568 Категория: Хоби   
Прочетен: 1829 Коментари: 0 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Древните пирамиди по света внезапно са се активизирали и излъчват мощна светлинна енергия към Космоса, твърдят руски медии. Явлението се наблюдава вече месец от каменните конструкции на полуостров Юкатан в Мексико, край град Сиан в Китай и Карал в Перу, пише novini.bg

Засега не е регистриран светлинен лъч от пирамидите в Египет. Много хора са станали свидетели на това как пирамидите излъчват мощен светлинен стълб в небето. Има дори снимки и видео на това необикновено явление, като експертната оценка е, че кадрите не са манипулирани, пише в. "Всеки ден".

 Единственото сигурно за древните пирамиди в различни части на света е, че са строени почти по едно и също време. Учените са все по-убедени, че те не са древни гробници, тъй като нито една мумия не е открита в тях. Сега обаче предизвикателството пред науката е още по-голямо, защото трябва да намери логично обяснение на светлинните лъчи, които излизат от древните градежи. "Това, че пирамидите са започнали да се събуждат от хилядолетен сън, само по себе си е уникално явление. Смятам, че сме длъжни не да игнорираме очевидните факти, а да се опитаме да определим защо те имат място в момента. Става въпрос не за единичен случай, а за масово явление, което се наблюдава от Азия до Южна Америка", убеден е астрофизикът Антон Ермоленко.

Източник: Novini.bg

image





Гласувай:
23



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gosho568
Категория: Хоби
Прочетен: 1533019
Постинги: 470
Коментари: 2914
Гласове: 27939