Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2015 08:23 - ШОКИРАЩИ ФАКТИ ЗА ХОРА ЗМИИ
Автор: adassa Категория: Други   
Прочетен: 5451 Коментари: 2 Гласове:
42


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тази тема винаги е била смятана за фантастика, раздута от СМИ, чиято цел е отвличането на вниманието на милиони хора от възможността им да осмислят реалната история на човечеството и днешната действителност.
Така смятат много хора по повод твърдението за съществуването на земята на „раса от рептилоиди” („серпентоиди”). Но са открити артефакти, които шокират и сякаш потвърждават тази версия.
Портретът на Елизабет I
Кралицата Елизабет I управлява Англия и Ирландия от 1533 до 1603 г. Един от портретите й е нарисуван от неизвестен художник между 1580 и 1590 г. За последен път картината била изложена през 1921 г. Тогава забелязали, че цветето в ръката на кралицата е малко странно и че те скриват нещо друго. В ръката на девствената кралица си личи странна тъмна спирала, чието продължение било странното цвете. На изложбата "Concealed and Revealed: The Changing Faces of Elizabeth I", открита през март същата година в Лондон, публиката видяла реставриран първоначалния вариант на платното. Оказало се, че първоначално кралицата не държала цвете в ръка, а змия! Дали това не е намек, че тя е принадлежала към „расата на рептилоидите”, за която се говори толкова много в последно време?! Защо средновековният художник е изобразил Елизабет I със змия в дясната ръка и поради какви съображения тази черна змия след това била зачернена?! Засега това е тайна, покрита с мрак.
Филмът „Расата на рептилоидите. Истинското лице на управляващите света”
В този филм не някоя друга, а разобличената в САЩ през 2010 г. руска разузнавачка Анна Чапман, родена Кущенко, от екрана направила редица сензационни изявления:
1. Древните митове и легенди за хора змии не са измислица на прадедите ни.
За това как са изглеждали хората змии в древните митове, можем да съдим по картината на художника Хуго ван дер Хус, нарисувана през 15 век. На тази картина художникът изобразил Адам, Ева и човек змия, рептилоид, който е старозаветният изкусител. В един запис на Библията – Острожкото й копие, първото завършено издание на Библията на църковнославянски език, публикувано в Острога през 1581 г., се разказва, че Адам и Хавва (Ева) не били „голи”, а „наги”. На санскритски, на който са написани редица свещени книги, не означава „гол”, а „змия”, т.е. в първоизточника „гол” може би означава „змия”.
2. Преди да се появи на земята човекът, тя била обитавана от цивилизация от разумни рептилии серпентоиди.
3. Онова, което днес се нарича „Нов световен ред”, е план на рептилиите.
4. Рептилоидите не само искат да създадат хаос на земята, но и да подчинят цялото човечество.
Други участници във филма „Расата на рептилоидите. Истинското лице на управляващите света” озвучили следните твърдения:
1. Полуостров Крим с неговите многобройни дълбоки пещери е прародината на рептилоидите.
2. В Крим серпентоидите провеждали първите генетични експерименти над хора за създаването на хибрид от хора змии.
3. Тази раса съществува, тя от незапомнени време живее в тези подземни комплекси.
4. В Крим има добре маскиран вход за подземната страна на серпентоидите.
Всичко това било казано на фона на референдума в Крим, когато кримчани решаваха да не бъдат част от Украйна на 16 март 2014 г. Има ли някакво отношение „блиц-кригът” на Путин по присъединяването на Крим към Русия с темата за „рептилоидите”?! В тази посока експертите могат да разсъждават.
В издадената през 60-те години в Съветския съюз книга „Легенди за Крим” има разказ как древногръцкият герой Херакъл, търсейки златорогите бикове на бога на Слънцето Хелиос, попаднал в Таврида в Крим. Там влязъл една нощ в една пещера да нощува и срещнал прекрасната змиенога богиня и останал да живее с нея. На Херакъл и богинята им се родили трима синове – родоначалниците на скитския род Ардай, Арпоксай и Таргитай, който станал цар на скитите.
Днес в музея в Керч има каменна статуя на тази богиня змия от античния град Пантикапея.
В Евангелието от Матей, глава 23 се споменават хора змии и за тях думите не са добри. Думите на Исус Христос „Змии, родени от ехидни!” са адресирани към библейските юдеи, на които Спасителят казал прочутата си фраза: „... вашият баща е дяволът и вие искате да извършите похотта на вашия отец...” Ехидната според енциклопедията е една от най-големите и най-отровните змии в света в тропическата зона и влиза в списъка със седемте най-опасни змии на планетата. Такава змия е изобразена в ръката на английската кралица. Дали английските крале и кралици не са резултат от генетичния експеримент, проведен от рептилиите върху хора?!
За хора рептилии, хора злодеи се говори и в прочутия индоарийски епос „Махабхарата”.

image

image

image




Гласувай:
42



1. josarian - По принцип има и шокиращи факти за хора със сърпове и чуков в тиквите, вместо с мозък.
04.05.2015 14:16
В посткомунистическия кенеф Булгаристан и в Путландия може все още да се намерят от тези безполезни изкопаеми.
цитирай
2. bojinkata - В Осло, в парка Vigeland park има ...
04.05.2015 15:01
В Осло, в парка Vigeland park има четири-пет статуи на рептилии, които са нападнали хора. Авторът - Gustav Vigeland е създавал целият ансамбъл от над 40 скулптури в продължение на 20 години. Кой го е финансирал не е известно???? Останалите фигури също са много гадни!
https://www.google.bg/search?q=Vigeland+park&rlz=1C1GIWA_enBG623BG623&oq=Vigeland+park&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&es_sm=0&ie=UTF-8
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031