Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2011 16:24 - Лечение с жива и мъртва вода
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 12557 Коментари: 8 Гласове:
28


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Ако човек вземе вода от планински ручей и вода от чешмата в апартамента си, външно няма да забележи никаква разлика. Но ако се сложи една капка от планинския ручей и от водопроводната вода върху чиста стъклена пластинка, ще забележи, че структурата и формата на едната и другата капка са съвършено различни. Около капката от планинския ручей се вижда, че нейният кант има правилен строеж и по вид наподобява бисер. Капката от чешмата има неравен, начупен кант. Ако се изчака капките да изсъхнат, а след това да се изследват под микроскоп, то там, където е била капката от планинския ручей се наблюдава ясна решетъчна структура, докато на мястото на другата изсъхнала капка се виждат само малки прашинки. Този прост опит показва, че има принципна разлика между водата от планинския ручей и тя е жива вода, и водата от водопроводната мрежа – мъртва.

Последствията за организма от употребата на жива и мъртва вода са големи.

Живата вода е енергийно заредена и, изпита от човека, тя го зарежда с енергия, докато изпитата мъртва вода му отнема енергия. /Жизнената сила на водата се измерва с Бовиси. Енергията на човека е равна на 6,5 хил. Бовиса. Водата от планинския поток има 8,5 хил. Бовиса. Пиенето на такава вода зарежда всяка клетка с допълнителна енергия, нужна за нормалната й функция, извеждането на токсините от нея./ Здравата вода, подходящо енергийно заредена, участва във всички химически реакции в организма. Всеки орган, който е обезпечен със здрава, енергийно заредена вода, може да изпълнява възложените му функции ефективно и леко. Токсичните вещества, отпадъците изцяло се отстраняват, а хранителните вещества, витамините и минералите се усвояват по най-добрия начин. Такава вода действа и като антиоксидант.

Водата, която е била подложена на някакъв вид замърсяване, е енергийно мъртва. Такава е водата в градските водопроводи – там водата минава през прави и ръждясали тръби, подлагана е на хлориране. Дори и да бъде очистена по най-съвършения начин, тя ще си остане мъртва вода.

Виктор Шауберг /1885-1958 г./, австриец, лесничей, много години е отдал върху изучаването на природната вода. И установил, че

вихровото движение на водата в планинския ручей и реките,

които никога не се движат по права линия, а постоянно изменят посоката на течението си, енергийно я зарежда. Именно такава вода дава жизнена енергия на растенията, дърветата, животните и човека. Особено буйна растителност, сочи той, се наблюдава в местата на водовъртежите – където водата допълнително се завихря и енергитизира. Постепенно в резултат само на своите наблюдения Виктор стига до извода, че водата – това е жива енергия и ние трябва непрекъснато да се учим от природата и нейната безкрайна мъдрост. И най-малкото – никога да не изменяме естественото течение на природните води.

Едва в наши дни учените напълно се съгласяват с изводите, направени от талантливия самоук Виктор Шауберг, навремето осмиван от учените мъже. Косвено потвърждение за чудесата на живата вода се наблюдава сред компактните групи население с най-много дълголетници – народите, обитаващи Кавказ, Андите, Хималаите, Каракорум – тъкмо те пият жива вода от планинските ручеи. Сега учените са установили, че даже мъртвата вода от водопроводната градска мрежа може да бъде „съживена“, ако й се придаде някакъв вид вихрово движение. На този принцип са създадени различни устройства за зареждане на водата с енергия: бимер и оживител на водата „Нордик“ в САЩ, енергостимулатор ADR, Аква-вихър, система за жива вода на Грандер, енергетическа чаша на Манфред Бауер и др. Живителни свойства има и намагнитената вода.

От страницата Кармична диагностика на http://aura-1.net



Гласувай:
28



Следващ постинг
Предишен постинг

1. andrey358 - Това звучи крайно не научно. Мога ...
20.08.2011 23:26
Това звучи крайно не научно. Мога доста да обяснявам, като например че при водовъртежите има повече растителност може би защото водата там се обогатява на КИСЛОРОД не на "енергия", но мисля че няма смисъл. На хората им е по-лесно да вярват в подобни истории вместо наистина да седнат и да изучат природата на нещата.
цитирай
2. padreantonii - Отговор на andrey358
21.08.2011 06:29
Не обичам да споря излишно и понеже сте все още твърде млад на земни години , искрено Ви желая да имате възможността за още изследвания относно водата .
цитирай
3. apollon - смислена статия
21.08.2011 07:34
смислена статия
цитирай
4. nerez - атомен физик
21.08.2011 10:09
Статията корелира с разработките на моя приятел Божидар Палюшев с добавката, че водата е информационно заредена.
цитирай
5. balkanec - Продават кани за жива и мъртва вода
21.08.2011 13:34
и у нас. Каната струва около 70 лв.
цитирай
6. vbu - Не всеки има ручей в двора си
21.08.2011 15:32
Ако се налее вода от ручей в дамаджана или бутилки запазват ли се свойствата й след седмица - две?
цитирай
7. анонимен - Interesting, thanks
12.09.2011 18:49
Hello there , I do feel this really is a superb web site. I stumbled on it on Yahoo , i'll arrive again the moment once again. Income and independence may be the very best method to alter, might you be prosperous and support others.
цитирай
8. анонимен - Гледайте филма ВЕЛИКАТА ТАЙНА НА ВОДАТА
26.09.2011 21:35
Аз останах като гръмнат ! Водата е жива и съхранява информация. Тя лекува и тофа е факт!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1263464
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031