Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2011 11:14 - ПОСЛАНИЕ НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, СКРИТО В КАЛЕНДАРА
Автор: universalnite1neo Категория: Други   
Прочетен: 35800 Коментари: 56 Гласове:
79


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Източник: rootbg.net

Руският учен Владимир Пахомов е открил кода за достъпа към шифър, оставен на Земята преди повече от 6000 г. Изследователят е убеден: При нас са дошли извънземни и като подарък са ни оставили календар. Това е цялото интервю на Светлана Кузина с Виктор Пахомов, в-к Комсомолска правда.

 

 

 "Шифър, календар..." - тези думи веднага предизвикват мисълта, че поредният любител на ребуси се е заинтересувал от нумерология. Не, учен се е заел да прави математически анализ на онази строга последователност, в която те са разположени в календара. И успя да го

"прочете"...

Известният руски математик Владимир Пахомов не се съмнява, че Земята е била посещавана от извънземни. Те са ни оставили календара. И са кодирали в него своето послание, но по такъв начин, че то да може да бъде разчетено само от хора, достигнали определена степен на развитие. Това време е настъпило.

 

Доказателства за пребиванието на извънземните

ВП: Посланието открих неслучайно, търсих го. Защото бях убеден, че извънземните са посещавали Земята. А ако това е така, то те не може да не са оставили нещо за спомен.

СК: Откъде тази увереност?

ВП: От древните предания и митове. Много учени не обръщат внимание на съвпадението на отделни факти и сюжети в легендите на различни народи, разделени от океани и пустини - на тези, в които се разказва, че в древни времена Земята е била посещавана от обитатели на други светове.

СК: И все пак категорично доказателство за подобни "контакти" и досега не са открити.

ВП: Досега убедителни доказателства за това обаче не е имало, тъй като никой не е знаел къде да ги търси. Прочутият изследовател и пътешественик Ерих фон Деникен е писал: "Ако погледнем повърхността на нашата планета, ще видим, че шансовете да открием следи от пришълци са незначителни. Две трети от нея е заета от вода, останалото е покрито от ледове, огромни пустини и зелени пространства... Космическите пришълци са разбирали това прекрасно. Занимавал ги е проблемът по какъв начин да оставят на технически развития човек доказателства за своето посещение. Каквото и да е било завещанието на извънземните, пред нас на преден план излизаше въпросът за "сейфа".

 

Странната клетва на фараоните

СК: Вие смятате, че календарът е същият този "сейф"?

ВП: Да, смятам. Ще приведа интересвн факт. При възкачването си на трона, египетските фараони са давали странна клетва: "Да не се правят в календара никакви промени!" Защо? Целта им не е ли била да се запази той в първоначалния си вид?

В много достигнали до нас древни ръкописи се говори за бога на мъдростта, известен с две имена - Тот и Хермес. Разказва се, че преди да се върне на небето, той написал и внимателно скрил някакви "книги". До това заключение стигат в труда си "Огледалото на небесата" изследователите Хенкок и Файя, които цитират предавани с годините думи на бог Тот: "О, вие, свещени книги, направени да бъдат вечни. Останете си нетленни през вековете и бъдете невидими и неоткриваеми за всички хора, които ще ходят по тази

земя, докато Небесата, остарели, не породят организми, достойни за вас." Писателят Уолтър Скот превежда този откъс на английски и допълва в превода си обяснението:

"Организми - дословно сложни същества, тоест хора, достойни за това да четат книгите на Тот и Хермес."

Запознал се с тези редове, Пахомов се замисля какво може да бъде вечно и нетленно в продължение на векове? Дори и Големите пирамиди са подложени на разрушение. Нетленно може да бъде само нещо, което не е съвсем материално. Например, информацията. Какво може да се запази с течение на вековете? Може би това, което е свързано с времето и летоброенето, т. е.  календара.

Защо посланието в календара е било скрито и невидимо за нас? Защото хората не са разполагали със знания и технология, нужни за неговия "прочит"? Което обаче не им е пречело да го пазят като зеницата на окото си. Ние дори не подозираме, че в

празниците, които честваме всяка година, е скрит алгоритъм, запомнян и възпроизвеждан от потомците.

В този смисъл, твърди ученият, ме порази матрицата на "вечния календар", открит на стената на Софийския събор в Киев. С нейна помощ може лесно да се определи как е изглеждал или ще изглежда календарът през всяка една година. Да се разбере след 100 години в какъв ден ще се пада рожденият ви ден например.

Именно с помощта на древната матрица Пахомов е разчел посланието. Става дума за таблица на кирилица от ХIII в., която ученият е открил на стена на Софийския събор. Използвайки я Пахомов е започнал разшифроването на криптограмата.

 

ВИЗИТКА

Владимир Пахомов е роден през 1943 г. в Ярославъл. Завършва Механо-математическия факултет на Московския държавен университет "Михаил Ломоносов". Професионален математик е. Работил е в Обединения институт за ядрени изследвания. Служил е като офицер в Космическите войски на бившия СССР. Бил е заместник-директор на Института за физико-технически проблеми. Автор е на над 50 научни статии.

 

 

Загадката на Енох

СК: Кога човечеството е получило "привет"» от пришълците?

ВП: Според Библията съвременният календар хората са получили по времето на сътворението на човека. В древния апокриф "Книга на Енох", а Енох бил седмият от Адама. както пише в Библията, се говори за това как "ангелите" или "наблюдателите", както самите те се наричат, изкачили Енох на седмото небе, откъдето той видял "морето малко, като локва". Обяснили му движението на небесните тела, както и това как да състави календар. "Ангелите му заръчали да записва всичко, "но не за товапоколение, а за отдалечено, което ще дойде"

Десет години изследвах структурата на календара, за да намеря това, което е предназначено за това  отдалечено поколение.

Матеметикът смята, че е открил древен информационен обект - матрица, която има невероятни,  дори за днешните представи характеристики. Специалистите по информационни технологии ще разбера - в матрицата е използван оригинален метод за цифрово кодиране. Той е толкова добър, че позволява да се съхраняват в цифров вид данни за тримерни изображения.

По мнението на изследователя, в структурата на календара са включени високо развити математични и астрономични знания, далеч превъзхождащи всичко, което би могло да принадлежи на древните цивилизации.

ВП: Не, не хората са ни го оставили.

СК: Настоявате, че пришълците?

ВП: В посланието няма изображения на хора, а закодирани, тримерни изображения на някакви хуманоиди.

 

Тайният код

В календара е скрит цикъл, повтаряем на всеки 28 год. Това означава, че през 2005 и през 2033 дните на седмицата се падат на едни и същи дати. Напр. 1 януари е все в събота.

В матрицата обазнеченията на дните е чрез ноти.

 

 

 

Съществуването на периода от 28 год. не е било тайна за древните. Да си спомним за вечния календар, изображение на който има на Киевския Софийски събор. То е от 13 век и преставлява таблица-матрица от 28 клетки. Всичките са обозначени с букви, символизиращи дните на седмицата: от понеделник до неделя, с които трябва да започва годината на цикъла, за всичките 28 години.

От тази матрица, състояща се от 7 реда и 4 колони, Пахомов започва да извлича информация. Той поставял по определен алгоритъм съотвестващите на дните на седмицата числа от календарите за различни години. Една след друга се получавали други матрици.

ВП: Просто в календара няма да откриете никакво послание. По същество то е съставено от символи, които трябва да вземете поединично от календара за конкретната година, ползвайки ключовете към шифъра.

Пахомов не крие нито ключовете, нито методиката за разчитане на календара. Дори е готов да ги сподели с всеки ентусиаст, владеещ висша математика, за да може учените да се убедят: послание съществува и то се поддава на разшифровка. Желаещите биха могли да посетят сайта на Пахомов:

(http://pakhomov.com), където за специалистите подробно е описана "последователността на ходовете".

ВП: Да Ви предупредя, ще се нуждаете от най-сложни изчислния. Наложи ми се да рзбия код, имащ 10^38 варианта. Разбира се, без компютъра си нищо нямаше да постигна.

Енох не е крил, че се е срещал с "ангели-пришълци", които го запознали с календара. Седем дни - седем планети

В много от езиците на Земята дните на седмицата са свързани с небесните тела. Напр. в английския Sunday (неделя) е ден на Слънцето, Monday (понеделник) на Луната.

Всичките седем небесни тела (толкова, колкото са били известни на древните

астрономи) били вградени в т.нар. "Халдейска редица", т.е. подредени по реда на нарастване на видимата скорост на движение на тези тела по небето. Точно в този ред са и дните на седмицата, започвайки с неделя, денят на Слънцето.

Можем да се досетим: първото нещо, което изчисли компютъра, беше информацията за Халдейската редица, но не проста, а с неизвестни досега подробности.

Между другото аз получих данни за прецесията на всичките седем небесни тела - как техните оси се движат в пространството, описвайки конуси. На земните жители този феномен е уизвестен от най-дълбока древност. Отнякъде за него са знаели египетските жреци и са рзбирали, че в резултата на движението на Земната ос се променя картината на звездното небе. Но са пазели това в тайна за непосветените. А параметрите на прецесията на другите планети са неизвестни дори на съвременните астрономи. Засега няма още апаратура, способна да ги измери. Но тези, които са ни оставили посланието са ги определили. и са счели за необходимо да ни съобщят за това.

СК: Защо?

ВП: Ами не знам. Възможно е прецесията да е играла или да играе някаква важна роля за нашата цивилизация.

 

 

Седем планети - седем ноти

Разбира се, идеята да се заменят дните на седмицата (планетите) в матрицата с ноти е лежала едва ли не на повърхността, нали нотите са също седем. Пахомов го направил. Направил допълнителен анализ на посланието, ползвайки се от известните му вече ключове. И календарът прозвучал с музика, композирана Бог знае от кого. Пахомов ми пусна първата извлечена от посланието мелодия. Тя не беше какафония или случаен набор от ноти, а приличаше на приспивна песен.

ВП:Странно? Сякаш слушаш нещо неуловимо познато ... Приспивните песни на различните народи на Земята си приличат. Всяка друга музика се различава, но тази почти не! Възможно ли е всичките те да са произлезли от тази изпратена ни песен?

СК: Значи пришълците също са пели?

ВП: По какъв начин звуците са станали достояние на хората, аз не съм изяснил. Но като че ли и нотите са изпратени чрез това послание.

Всъщност Вашият вестник писа, че музиката може да убива. Вярвам в това. Сред другите извлечени от посланието мелодии ми попадна една, от която едва не умрях. Главата ми щеше да се "разцепи" и от болката едвам успях да изключа компютъра.

 

 

СПРАВКА НА "КОМСОМОЛСКА ПРАВДА"

Кой е дал на египтяните календара?

Днес съществуват две основни версии на древния календар. Юлиаския - по името на Гай Юлий Цезар е дошъл до нас от Египет през 45 г. пр. н. е. Но се е появил значително по-рано. Знаменитият египтолог проф. Бристед смята, че египтяните имат летоброене и ползват календара станал по-късно Юлиански от 4236 г. пр. н. е.

Грегорианският календар, по името на Папа Григорий ХIII и въведенпрез 1582 г. и се отличава от Юлианския само по правилото за определяне на високосните години.

С други думи, повече от 6000 г. човечеството ползва един и същи модел на календара - матрица с неизменно делене на месеци и седмици. Откъде се е взел - никой не знае. А и по-добър не е открит.

 

Орион или Сириус?

ВП: Получих два адреса, може би и двата са верни. Същества дошли до Земята са напълно способни да пребивават и създават колонии и на други места.

Отначало компютърът нарисува на екрана съзведието Орион. Според египетската митология, там са живели всички богове. Египтяните го наричали "Вратата в небето". С Орион са свързани според редица изследователи, като Бювел и Джилберт, размерите и разположението на Големите пирамиди в Гиза: на Хуфу (Хеопс), Хефрен и Микерин. Всъщност те са разположени точно като три от най-ярките седем звезди в съзвездието. А древните записи свидетелстват, че пирамидите са построени по небесен план - "на земята, като на небето".

По-нататъшната разшифровка довела математика до Сириус - звездата, която също е обект на множество митове, най-известният от които е на племето догони, живеещи в Западна Африка. Не е чак толкова далече от Египет. Догоните съхраняват в устна форма легенди за пристигането на извънземни от Сириус. Племето разполага с учудваща дори днес информация за загадъчната звезда. Освен това те потвърждават, че техните предци били посетени от хора-амфибии, прелетели от Сириус, които предците им наричали Учителите.

 

 

Три литра мозък

Съществуват не по-малко странни находки, имащи непосредствено отношение към Учителите.

Сред експонатите на музея в Ика, Перу се намират странни черепи с огромни размери. В него би се побрал 3 литра мозък. В нашите - човешки около 1.5 л. Чии са тези черепи? Никой не знае. Но ги откриват на всички континенти. Предположителната възраст на костите е около 6 хил г.

Огромните черепи принадлежат на "ангелите", разпалват се отделни изследователи, тези които са възнесли Енох на "седмото небе", обяснили му как да състави календар и му поръчали да запише най-подронбо техните наставления.

 

 

Една от рисунките, зашифровани в посланието е портрет на бога-амфибия ОАНЕС

ВП: Моят познат и изследовател Лойд Пи, автор книгата "Всичко, което знаете е лъжа" вече доста години изучава един такъв череп, открит през 1930 г., около гр. Чихуахуа, Мексико. Когато по черепа бил възстановен неговия външен вид, се оказало, че най-много от всичко наподобява портрет на извънземен, както обикновено ги рисуват очевидците-контактьори. Лойд Пи направил генетичен анализ на черепа и се оказало, че цели фрагменти от неговата ДНК се отличават значително от човешката.

 

 

Земноводните пришълци

ВП: А ето какво е написал вавилонския жрец Берос. Във Вавилон било голямо стълпотворение на най-различни нации по това време. В първа година от тези част на Еритрейско море, които граничат с Вавилония се появило същество на име Оанес, което наричали още "небесна риба", тъй като цялото му тяло, според Аполодор, било, като на риба. Под главата си Оанес имал друга глава и крайници, подобни на човешките, но имал и "рибешка опашка". Гласът му, както и езикът му били човешки. Това същество обикновено прекарвало деня сред хората, но не приемало никаква храна. Оанес дал на хората понятие за писменост, наука, изкуства от най-различен тип, научил ги да строят градове и храмове, да създават закони, както и им обяснил принципите на геометрията. Научил ги как да различават плодовете на земята и как да ги събират. Когато Слънцето залязвало, това същество се оттегляло в морето и провеждало нощта в дълбините. След това се появили и други, подобни на Оанес".

Още по-интересното е, че ако наложим фотография  на огромните черепи с възраст няколко хиляди години, отрити по целия свят с изображенията на глава, закодирано в календара, то те съвпадат точно.

 

 

Портрети на боговете

Матрица на календара, обработена с компютърна програма, дава обемно изображение. Но в странен и оригинален вид.

ВП: Графиката в посланието е така закодирана, че да изглежда все едно е свита на руло. На неговата повърхност има изображения, които могат да се развият и разгледат под различни ъгли.

На една от картинките има същество, подобно на птица с голям клюн и много напомняща за птицата Феникс от древния Египет. На друга рисунка има глава на риба, надяната на главата на човек, което и придавало явно сходство със земноводния бог Оанес. На същата рисунка има изображение на русалка с раздвоена опашка, също добре познат персонаж и то не само от митовете. Наскални изображения на подобни същества са открити в Южна Америка с приблизителна възраст около 6000 г.

СК:И все пак, кои са пристигнали на Земята: амфибии, русалки, разумни гущери?

ВП: Надявам се да мога да отговоря след като прочета цялото послание. Засега съм успял само с отделни фрагменти. Гледайте на тези страници като на голяма книга с илюстрации.

 

 

Египетско съкровище

ВП: От разшифровката на календарното послание узнах координатите на някои места на Земята. Едното място се намира на платото Гиза, в Египет в района на пирамидите. Другото е на Хаваите.

Матеметикът предполага, че на първото място се намира самото Хранилище или "капсулата на времето", както го наричат оше многобройните ентусиасти - от учени до уфолози. Те вярват, че дълбоко под земята около или непосредствено под една от пирамидите пришълците нещо са скрили. А именно техника и устройство от рода на компютъра или блокове памет със записана информация. Вярвам, че календарното послание е възможно да се окаже своеобразна инструкция за по-нататъшни действия. Засега ще се въздържа да дам точните координати на Хранилището. Първо трябва да се изясни с помощта на Посланието какво грози човечество от достъпа до информация на високо развита цивилизация. И да си спомним древния мит за "кутията на Пандора", откъдето сред хората тръгнали всевъзможни беди.

 

 

Рисунки, зашифровани в послания

В календара е закодиран района над звездата Минтак от съзвездието Орион. Може би, там са живели или още живеят братята по разум?

На схемата е указано място, където е възможно, да е скрито материално послание на извънземните.

 

1. Пирамидата на Хеопс.

2. Пирамидата на Хефрен.

3. "Капсулата на Времето".

 

 

Ще намерим ли Атлантида?

ВП: Не толкова опасна е информацията на Хавайските острови. Общо те са повече от 100.

Но на разшифрованата карта са отбелязани само пет. При това тези, които по геоложки данни преди хиляди години са били едно цяло - един огромен остров. По размери, релеф и очертания той съответства на Атлантида, както я описва Платон в прочутите си диалози "Тимей и Критий".

Търсят загадъчната срана навсякъде. Но и до сега не са я намерили. Може би си струва да се изследват Хаваите, поне във всички случаи е интересно да се узнае защо пришълците са указали това място.

СК: Защо веднага не обясните? И на какъв език е съставено посланието? Предполагам, че не е на руски...

ВП: Разбира се, че не. И разшифрирането дава не букви и текст, а изображения с цифри. Нещо като комикс, който да разбереш не е нужно да знаеш езици. От друга страна и сред картините и в последователността от цифри се срещат такива объркващи, че е може да се интерпретират с различни методи. 

 

 

Код на безсмъртието

ВП: Аз например съм уверен, че съществува връзка между календарното послание и структурата на ДНК - "тухлите на живота", от които е изградено всичко живо на Земята. В двойната спирала на молекулите на на ДНК също се съдържа огромно количество информация. А по същество - набор от последователни комбинации от четири основи - нуклеиди. И ако всичко се дигитализира, с което сега са заети генетиците и се сравни с посланието... Може би ще се намери сходство.

 

Какво са искали да ни "кажат"?

Самото съществуване на посланието от неизвестна и още повече извънземна цивилизация е достатъчно сензационно. А и самото послание е достатъчно впечатляващо - както казва Пахомов, всичките академици на планетата не биха могли да направят нещо подобно, такава матрица, съдържаща такъв голям обем информация от най-различен вид. Освен това работещо подобно на компютър, само че не електрически. И ето това е главното, макар и косвено доказателство за съществуването на други високо развити цивилизации из Вселената.

А посланието все още се разшифрова. Като го дочетем до края и е възможно да разберем защо ни е изпратено. За това време ще бъдат открити извънземни цивилизации - астрономите обещават до 20 г. да установят контакт и да обменят информация. 

ВП: В посланието има някои звездни ориентири и направления, районът над звездата Минтак в съзвездието Орион, като и северния полюс на еклиптиката. Струва си радиоастрономите да се прицелят именно там. А самите те да изпращат сигнали закодирани, подобно на посланието. "Опаковано" по образ и подобие на календара, събщението би позволило да се излъчи с кратък но мощен импулс. Едновременно с това да дадем да разберат, че ние най-накрая сме разбрали какво се е случило преди 6000 г. Може би в края на краищата това и чакат от нас.

Неотдавна открих, че матрицата, въведена в компютъра е способна ... да се размножава, расте, самостоятелно да генерира все по сложни структури. Тя като че ли е жива. И, размножавайки се, матрицата създава нова информация.

Може би посланието и не трябва "да се дочита" до края, дотолкова доколкото то е безкрайно като Вселената. Но трябва да се опита. По този начин може би ще излезем на нова степен на своето развитие, както са предрекли много пророци ...

 

Означения:

СК - Светлана КУЗИНА

ВП - Владимир Пахомов

image  imageimage image 




Гласувай:
80



1. universalnite1neo - Племето Догон в Мали е имало удив...
01.03.2011 11:48
Племето Догон в Мали е имало удивителни познания , вероятно дошли от космически пришълци . Например те казват " Амма ( Бог , енергия ) е създал 7 по 2 , т.е. безкраен брой светове ... Седем тук изразява умножението и разширяването на почти неограничени звездни светове с формата на спирала ... "
цитирай
2. universalnite1neo - Догоните са знаели и за Сириус Б ( ...
01.03.2011 11:54
Догоните са знаели и за Сириус Б ( както те го наричат по-толо ) : "Звездата по-толо се върти около Сириус . Времето на завъртане - 50 години .. Тя регулира въртенето на Сириус , което единствено не се извършва по правилна крива ... " Делението на времето у догоните произтича от целия им мит. То е сложно и се базира на 6о-годишни промеждутъци от време .
цитирай
3. zahariada - Поздрави, приятелю! Честита баба Марта!
01.03.2011 12:03
При Платон имаше, доколкото си спомням, тази теза с нотите. Между другото, в момента не се сещав за автора (руски е), е написал книга за Сириус. Според него Земята била родина на древни жители от Сириус. Ако намеря мястото, ще ти пиша. Хубав ден!
цитирай
4. universalnite1neo - Ре 3. zahariada
01.03.2011 12:07
:) Честита и на теб , първомартенски видях , че и ти си предложил много хубав постинг !
Благодаря за допълнителното инфо , както винаги ще чакам с интерес . Темата "Сириус" е неизчерпаема :)
цитирай
5. savremennik - Това е доста интересно относно п...
01.03.2011 12:18
Това е доста интересно относно посланията в календара !!!
От прочетени статии знам, че в древните легенди на шумери и египтяни е имало ера, наричана Зеп Тепи , или Първото време . През него на Земята се е появила мистериозна група "богове" , които са носили наука, традиции и закони. Тот и Озирис в Египет , Виракоча и Кетцалкоатъл в двете Америки са примери за такива космически гости .
цитирай
6. universalnite1neo - Ре 5. savremennik
01.03.2011 12:57
:) Благодаря за инфото !
Зеп Тепи наистина се превежда като Първото време . Има подробности за нея тук : http://en.wikipedia.org/wiki/Zep_Tepi
цитирай
7. savremennik - Догоните са знаели и за Сириус Б ( ...
01.03.2011 13:11
universalnite1neo написа:
Догоните са знаели и за Сириус Б ( както те го наричат по-толо ) : "Звездата по-толо се върти около Сириус . Времето на завъртане - 50 години .. Тя регулира въртенето на Сириус , което единствено не се извършва по правилна крива ... " Делението на времето у догоните произтича от целия им мит. То е сложно и се базира на 6о-годишни промеждутъци от време .

Вярно е, 50 години е периода на завъртане .
Хората от племето твърдят, че преди 5.000 години грозновати на вид богове-амфибии дошли от Сириус на Земята в космически кораб с формата на арка, който кацнал въртейки се с огромен шум. Такива богове има във вавилонските, акадските и шумерските митове. Египетската богиня Изида, която понякога е изобразявана като русалка, също е свързана със Сириус. Догоните нарекли пришълците Номос. Според тяхната религия Сириус Б е невидим, но много тежък и с голяма мощ. Техните познания за орбитите на двете звезди съвпадат с резултатите от съвременните изследвания, въпреки че са направени преди пет хиляди години, когато не е имало технологията, необходима за такива наблюдения.


Догоните твърдят също, че има трета звезда, която те наричат "Емме Я" или "Женската Соргум", и за която твърдят, че е по-голяма и по-светла от Сириус Б и също се върти около Сириус А
цитирай
8. universalnite1neo - Ре 7. savremennik
01.03.2011 13:18
:) Наистина логично е да се запитаме - откъде ще знаят толкова много догоните , ако не е идвал някой с тези знания ?
цитирай
9. анонимен - ПИШЕТЕ ЗА ВЕЧЕН КАЛЕНДАР И НИТО ДУМА ...
01.03.2011 13:36
ПИШЕТЕ ЗА ВЕЧЕН КАЛЕНДАР И НИТО ДУМА НЕ СЕ СПОМЕНАВА , ЧЕ НИЕ ИМАМЕ НАЙ-ДРЕВНИЯ И ТОЧЕН ВЕЧЕН КАЛЕНДАР !!! ЗАщО ПРЕНЕБРЕГВАТЕ ТЕЗИ ФАКТИ ???
цитирай
10. universalnite1neo - Ре 9. анонимен
01.03.2011 13:47
;) Един момент - темата на постинга ми е за послания на извънземните чрез вечния календар , а не за календарите изобщо. Но ако има нещо ценно за българския - споделете го !
цитирай
11. анонимен - А какъв е Българинът, след като е създал най-точния календар?
01.03.2011 14:41
Древните Българи създават най-точния календар. Значи ли това, че сме извънземни? Айде стига. По последни данни, човечеството съществува на Земята над 4 милиона години, повтарям от повече от 4 милиона години. Как така няма да се развие висока интелектуалност. " милиона Човек, а не маймуна или маймуночовек. Досега не е доказана последната антропологична връзка между маймуночовека и Човека. Съществува пропаст, която никои изследвания немогат да запълнят. Защо ли? Защото Човекът си е Човек. Дали е създаден от Бог, дали е изпратен от друга цивилизация, но си е Човек с предварителни познания и Човешки интелект. През периодите на Геологичните катастрофи, за да оцелее, този Човек се е принизявал до най-ниско интелектуално съществувание. Но закодираното му в главата се е възраждало стотици пъти и... векът е оцелявал.
цитирай
12. universalnite1neo - Ре 11. анонимен
01.03.2011 14:46
:) Не е точно така . Всички ние сме извънземни, тъй като се намираме тук , на тази планета като част от нашата еволюция. Всеки от нас е имал минали животи в хода на историята. Били сме тук много пъти в безброй много различни ситуации и раси.
цитирай
13. анонимен - вечната ПОЛИТИЧЕСКА КОРЕКТНОСТ
01.03.2011 15:31
Питър Лаковара,куратор на Смитсъниън,е казал,че направо го е страх да си помисли,какво ще стане,ако извадят скритите артефакти от подземията!Е,аз дето съм НИКОЙ,мога да кажа,че нищо няма да стане!След като разчоплиха родословието на Исус,НАЙ-СТРАШНАТА ТАЙНА НА ВАТИКАНА,неговото семейство и роднини,и начина на създаване на християнството,какво стана?Едно нищо,това стана!Света се впечатли,и след това забрави!И това е!Кой го интересува,че Меровингите,а след тях рода Лоран,живеещи и днес, са наследници на Исус? На никой не му пука!А и защо да му пука,нали!?:)
цитирай
14. universalnite1neo - Ре 13. анонимен
01.03.2011 15:34
:) Всичко тече , всичко се променя .... все пак е от полза да се знае за скрити знания ;)
цитирай
15. liliyanaandreeva - КАЛЕНДАРЪТ - ШИФЪР
01.03.2011 16:20
СА МОИТЕ ЕКОЛОГИЧНИ КАЛЕНДАРНИ ГРАДОВЕ,КОИТО ПРОПАГАНДИРАМ В БЛОГА ВЕЧЕ ЦЯЛА ГОДИНА!
НО НИЩО ЧУДНО ДА МИ ОТКРАДНАТ И ДА ГИ ПРЕДСТАВЯТ ЗА СВОЕ ТВОРЕНИЕ СЛЕД КАТО БЪЛГАРИТЕ СЕ ОТПЛЕСНАХА ПО ВСЯКАКВИ ЧУЖДОЗЕМНИ УЧЕНИЯ, РЕЛИГИИ, СЕКТИ И ... КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ!...
А ТОЗИ УЧЕ Е ... ШАРЛАТГАНИН!
цитирай
16. universalnite1neo - Ре 15. liliyanaandreeva
01.03.2011 16:27
Меко казано странно ми звучи това твърдение ! Ако можете дайте някакви данни в подкрепа на изказването си !
цитирай
17. анонимен - Преди години изписах на телефона си ...
01.03.2011 16:37
Преди години изписах на телефона си думата БУДИЗЪМ - получи се АТЕИЗЪМ. Използвах предсказващ текст - T9
Стават и всякакви други неща.. Думички.. След това видях в уикипедия - че будизма е атеизъм..
цитирай
18. анонимен - Лудите пак са се събрали на попре...
01.03.2011 17:07
Лудите пак са се събрали на попрелка... Как е, как е - има ли енелота наоколо ви?
цитирай
19. universalnite1neo - Ре 18. анонимен
01.03.2011 17:09
:) Рано е за моята класация с бисери , потърпи до края на годината !
цитирай
20. анонимен - И все пак има нещо много уязвимо във всички подобни твърдения -
01.03.2011 17:16
още от Деникен. Защо извънземните са оставили все косвени доказателства за себе си? Защо не са оставили нещо неопровержимо?
За мен е несъмнено, че има извънземни цивилизации. Диалектическият материализъм все още е фундамент на познанието, а според него - животът и разумът са безкрайни във вселената. Но има две други обяснения за тия артефакти.
Първо, в древността е имало свръхразвита земна цивилизация. Знаеш как са намирани човешки следи редом с диноозавърски, значи е имало преди милиони години напреднала култура. Ясно е, че Мохенджо Даро е загинал от ядрена бомба. Нищо не знаем за истинската история - Горбовски навремето описа загадките й.
и второ, паралелно с нашата има друга, безплътна цивилизация. не знам дали си запознат с изследванията на Боконе в тая връзка.
Тъй че за мен тия два са изворите на подобни феномени, а извънземни изобщо не са идвали тук.
цитирай
21. ferdi - Ре ан.18
01.03.2011 17:17
Що бе човек, те не са спрели :))))) Я поразгледай световните медии малко да видиш що репортажи с видеота и снимки има ;)
цитирай
22. universalnite1neo - Ре 20. poligor
01.03.2011 17:26
:) Разбира се - знам за Боконе. По време на експериментите му уреди с инфрачервено и ултравиолетово излъчване фиксирали в тъмните часове на денонощието реално съществуващи, но невидими за очите ни, живи субекти. Оказва се, че ние живеем рамо до рамо с множество невидими форми, наречени от Боконе „критери” (същества).
Аз все пак смятам , че извънземните може би умеят да преминават от един в друг паралелен свят и да променят своите честоти . Това би могло също да е обяснение на загадката .
цитирай
23. анонимен - Пропуснал е да спомене, че
01.03.2011 18:00
руските болни са най- здрави!
цитирай
24. анонимен - А не е ли логично тогава и да са сред нас -
01.03.2011 18:24
тая идея е срещана в много фантастични филми? Смяташ ли, че е възможно да са запазени техни екземпляри като онова тяло от Розуел?
Ами ако всички екстрасенси всъщност са извънземни?
цитирай
25. universalnite1neo - Ре 24. poligor
01.03.2011 18:35
;) Защо не ? Напоследък се появиха много такива артефакти със запазени тела .
Но още по-смело е ако приемем , че съществуваме паралелно в няколко вселени . Преди време споделих като мисли следното : Пьотр Успенски – писател и философ, физик и математик, познавач на историята на магията и окултизма, през 1930 г. публикувал на Запад интересния труд “Новият модел на Вселената”. В него той обяснява, че светът е шестизмерен : три измерения са пространството и още три – времето. Успенски се доближава до идеята за множествеността на “паралелните светове” и дори се опитва зримо да опише разклоняващия се фрактал на шестизмерната Вселена.

“Фигурата на триизмерното време представлява сложна структура, която се състои от лъчи, излизащи от всеки миг на времето : всеки от тях съдържа в себе си собственото време и излъчва във всяка точка нови лъчи...”

В същото време на изследователите от НАСА, използващи компютърни модели, им хрумнала идеята за създаването на хиляди възможни паралелни вселени, свързани една с друга подобно на мехурчета въздух. Според експертите тези сфери (Вселени) могат да бъдат сходни или да съответстват на физически закони, съвършено различни от законите в нашата Вселена.

По този начин се допуска възможността всеки човек да има различни двойници в аналогични Вселени. Освен това учените смятат, че тези Вселени могат да са свързани помежду си, а между другите да има такива интервали, заради които пътешествието от една Вселена в друга да е невъзможно.
цитирай
26. miaa - Много интересна статия, Нео Нула!
01.03.2011 19:40
Поздрави! Дали са съществували извънземни цивилизации и тяхното огромно влияние върху живота ни?! Ще поживеем и ще видим!
Много от нещата свързани с тях са само загадка, но тепърва ще има открития , които ще ни разкажат интересни факти! Спокойна вечер :)Мир и хармония!
цитирай
27. universalnite1neo - Ре 26. miaa
01.03.2011 19:45
:) Привет Миа !
Работата на Пахомов е сериозна и това ме подтикна да й дам израз в блога . Има много версии за извънземните , но аз споменах за някои от тях в предните коментари . Надявам се, че ти е било интересно :)
Приятна вечер и до нови срещи !
цитирай
28. amrak - Доста неща съвпадат
01.03.2011 20:33
от календара и други източници, една и съща история се върти. Орион и Сириус са основоположниците на хуманоидния индивид, ДНКто, добре че и Сириус са участвали навремето, а Орион не са имали правото самостоятелно да се заемат с този проект, така че в нашето ДНК има доста и от други извънземни нишки, които се разгръщат с развитието на индивида. Тепърва да се разгърнат 12те нишки в етерното тяло, а след това интегрирането във физическия носител и тяхното осъществяване, директно във физическото тяло неможе да се разгърнат 12те нишки, няма да ги понесе. Другото, което ми направи впечатление е, че споменават вероятно за залата на хрониките, хранилището, общо са 3 на планетата някъде из Хималаите, Перу и платото Гиза, но все си мисля, че до тези зали малко трудно се достига с физическо тяло, и без позволението свише. Подобна е и историята с Малко Търново.
Поздрави за постинга!
цитирай
29. анонимен - Има идеи и за вселени с повече от 7 измерения.
01.03.2011 20:57
А не е ли моделът на Марков много убедителен - всяка елементарна частица е вселена, макро и микросветът се преплитат?
А историите с отвличане на хора на НЛО достооврни ли са? Много интересна хипотеза е, че те всъщност описват своето раждане като отвличане в НЛО.
цитирай
30. universalnite1neo - Ре 28. amrak
01.03.2011 21:03
:) Привет !
На място припомняш за ДНК-то и неговите 12 нишки . Както знаем , понастоящем са активни само 2 . Това е свързано и със събтията , довели до края на Атлантида . На Земята й било нужно много време , за да се възстанови от катаклизмите и дори когато физическата повърхност започнала да оздравява, това вече бил един напълно различен свят .
Отишло си било познанието, което изградило Атлантида, защото честотата на съзнанието , до което имали достъп на Земята, била много по-ниска и примитивна, отколкото преди. От гледна точка на вибрацията било да се превъплътиш в меласа .
Преданията за Енох разкриват майчиния език, т.е., "езика на светлината". Това е първият език на планетата, въведен в началото на този времеви цикъл от 26 000 години. Много съвременни учени считат ДНК за вълнообразна конфигурация, която може да бъде променяна от светлината, магнитното поле и звуковите импулси. Тези познания предполагат, че човечеството може да еволюира извън сегашните си земни форми.
цитирай
31. universalnite1neo - Ре 29. poligor
01.03.2011 21:08
Има хипотеза, че нашата вселена не е три-, а 11-измерна. Тя може да побере три триизмерни светове, разделени от две преходни измерения. Тези три свята не се виждат и условно са разположени на трите етажа на "дома-планета". В единия сме ние, а в другите два - "извънземните".
Ако е така, става ясно защо най-мощните и съвършени радиотелескопи нито веднъж не са фиксирали НЛО, които долитат или напускат Земята.
;) Този модел ( за елементарната частица) изразява холографския принцип на вселената . Съвпада с моите виждания , за които съм писал и преди :)
цитирай
32. raders - Нищо чудно да са идвали някога от ...
01.03.2011 21:13
Нищо чудно да са идвали някога от някъде. Земята съществува от милиарди години и през цялата и история е допустимо да е имало посещения. В по-стари или по-нови времена. Но не и от Сириус или Орион и ще обясня защо:
Сириус е двойна звезда - тоест както вече се спомена - Сириус А и Сириус Б, която е от така наречените "бели джуджета." Но в еволюцията на всяка по-голяма звезда, каквато несъмнено е била някога Сириус Б, съгласно теорията, за да се стигне до стадия "Бяло джудже" първо се преминава през стадия "Червен гигант". А това означава, че в миналото си Сириус Б е била огромна звезда - "Червен гигант" и е стигала колосални размери - с радиус горе долу колкото от Слънцето до Марс и дори повече /това се случва с всички големи звезди, които вече са изразходвали ядреното си гориво/.Тоест, дори и да е имало преди това някакъв живот, той несъмнено е бил изпепелен от жегата на червения гигант, както и всички планети наоколо.
Що се отнася до съзвездието Орион, но там нещата са доста по-различни. Проблемът е, че Орион е съставен от млади сини звезди; дори и в момента продължават да се раждат от облаци звезден прах, което означава, че цялото съзвездие е твърде младо, за да се появи живот, а камо ли развита техническа цивилизация. Най-старите звезди /както и евентуалните планети/ там са на стотина милиона години, за което време е невъзможно да се оформи една планета и да бъде годна за живот. Справка - слънчевата система и земята са на 4 и половина милиарда, а най-древните организми едноклетъчни са на около два милиарда. Така че гостите са били от другаде... :)
цитирай
33. universalnite1neo - Ре 32. raders
01.03.2011 21:22
:))) Добрее ... нали прочете за догоните и техните знания за Сириус ? Откъде са дошли при тях ? И още нещо - това, че би било невъзможно да има форми на живот при познатата ни от Земята плътност сигурно е вярно, но можеш ли да си сигурен , че на белите джуджета и червените гиганти няма друга възможност , разбира се с различна плътност ?
цитирай
34. raders - :))) Добрее. . . нали прочете за д...
01.03.2011 23:11
universalnite1neo написа:
:))) Добрее ... нали прочете за догоните и техните знания за Сириус ? Откъде са дошли при тях ? И още нещо - това, че би било невъзможно да има форми на живот при познатата ни от Земята плътност сигурно е вярно, но можеш ли да си сигурен , че на белите джуджета и червените гиганти няма друга възможност , разбира се с различна плътност ?


:))) Може, но само ако са били духове или автори на фантастика в блог бг.
цитирай
35. universalnite1neo - Ре 34. raders
01.03.2011 23:16
:))) Неспасяем си наистина ! Но за толкова време виртуално общуване признавам , че е забавно даже . Умислена вечер ти желая ! ;)
цитирай
36. dbs - Моля прочетете DBS-Геометрия на Бога, DBS-Аритметика на Сътворението
02.03.2011 01:48
Моля прочетете на моята страничка DBS-Геометрия на Бога, DBS-Аритметика на Сътворението. Изложени са по ясен и разбираем начин въпросите за размерност, живот и Бог.
цитирай
37. boristodorov56 - Руските учени са открили много неща,
02.03.2011 10:11
особено след първата бутилка водка и в отрезвителя.

Не вярвам на нищо, което казват русите.
В Русия промиването на мозъците е държавна политика.

Знам, че е тъп коментара, но ще дойде време и всеки сам за себе си ще разбере какво съм искал да кажа.

"Именно с помощта на древната матрица Пахомов е разчел посланието."
цитирай
38. анонимен - ЦИФРАТА 7
02.03.2011 11:48
И аз съм като Вас, обикновен човек, но немога да споделя тезата, че един математик е шарлатанин. Като математик и геодезист, който е изучавал и космическа геодезия, напълно споделям мнението на Пахомов.
Вместо да се плюем взаимно, нека всеки от нас изкаже своята теза, без значение "за" или "против". Съществува ли казуса: Имали или няма извънземен разум? Съществува. Ако няма такъв разум, кое ни даде повод да го търсим? Коя е причината НАСА, Пентагона и Кремъл да пазят в тайна иистинската информация от космическите изследвания?
Матрици, календар, съзвездия, ноти, ... всичко се върти около цифрата: 7. Дори и годината има 52 седмици, число което по своята същност отново ни води към 7, т.е. /5+2 = 7/.
За мен ключът към сейфа е тази цифра /7/.
цитирай
39. dolsineq - "Руският учен Владимир ...
02.03.2011 11:53

"Руският учен Владимир Пахомов е открил кода за достъпа към шифър, оставен на Земята преди повече от 6000 г..." - много мъгляво изречение - "кода за достъпа към шифър" - Шифър на какво? Не ми е ясно какво искаш да кажеш с това безсмислено словосъчетание.
цитирай
40. анонимен - ОТГОВОР НА dolsineq
02.03.2011 12:52
ВСЯКА КРИПТОГРАМА /ПОСЛАНИЕ КОЕТО НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ОБЩА КОНСУМАЦИЯ/ Е НАПИСАНО ТАКА,ЧЕ ЕДИНСТВЕНО АДРЕСАТА ДА Е В СЪСТОЯНИЕ ДА РАЗЧЕТЕ ПОСЛАНИЕТО. КОЙ Е ТОЗИ АДРЕСАТ? НАЙ-ВЕРОЯТНО САМАТА ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, А ПОДАТЕЛЯТ СЕ Е СТРАХУВАЛ ОТ НЕЙНИТЕ ВРАГОВЕ. С ТОВА СИ ОБЯСНЯВАМ ЦЕЛТА НА КРИПТИРАНЕТО. НА ТОЗИ ЕТАП ОБАЧЕ РАЗВИТИЕТО НА НАШИЯТ РАЗУМ, ЯВНО НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ОТКРИЕМ ШИФЪРА
/ АЗБУКАТА / С КОЯТО ДА ПРОЧЕТЕМ ТОВА ПОСЛАНИЕ. САМОТО ПОСЛАНИЕ, НАЙ ВЕРОЯТНО Е КАК СА ИЗЧЕЗВАЛИ ПРЕДХОДНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ И КАКВО СЛЕДВА ДА НАПРАВИМ ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ДА ОЦЕЛЕЕ.
цитирай
41. universalnite1neo - Ре 37. boristodorov56
02.03.2011 12:54
:) Привет !
При мен няма критерий за национална принадлежност относно изследователите ,които ми импонират . Публикувал съм от Петьо Христов и Йордан Панов ( българи ) , Майкъл Нютън ( американец ) , Майкъл Толбът ( англичанин ) , Арнолд Мостович ( поляк ) ... Спрях се на Пахомов понеже резултатите от проучванията му съвпадат с други мои източници и по-конкретно с тези на Мостович от книгата му "Ние от космоса" .
цитирай
42. universalnite1neo - Ре 38. анонимен - ЦИФРАТА 7
02.03.2011 12:56
;) Напомнянето за 7-цата е на място ! от мен още едно - и основните чакри при човек са 7 !
цитирай
43. universalnite1neo - Ре 39. dolsineq
02.03.2011 12:58
Текстът е едно към едно с оригинала . Възможно е да е станала непълнота при превода и изреченето да завършва ".. заложен в календара " .
ан. 40 има пълно право с този персонален отговор към теб , трябва замисляне по-надълбоко ...
цитирай
44. dolsineq - ВСЯКА КРИПТОГРАМА /ПОСЛАНИЕ КОЕТО ...
02.03.2011 13:59
анонимен написа:
ВСЯКА КРИПТОГРАМА /ПОСЛАНИЕ КОЕТО НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ОБЩА КОНСУМАЦИЯ/ Е НАПИСАНО ТАКА,ЧЕ ЕДИНСТВЕНО АДРЕСАТА ДА Е В СЪСТОЯНИЕ ДА РАЗЧЕТЕ ПОСЛАНИЕТО. КОЙ Е ТОЗИ АДРЕСАТ? НАЙ-ВЕРОЯТНО САМАТА ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, А ПОДАТЕЛЯТ СЕ Е СТРАХУВАЛ ОТ НЕЙНИТЕ ВРАГОВЕ. С ТОВА СИ ОБЯСНЯВАМ ЦЕЛТА НА КРИПТИРАНЕТО. НА ТОЗИ ЕТАП ОБАЧЕ РАЗВИТИЕТО НА НАШИЯТ РАЗУМ, ЯВНО НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ОТКРИЕМ ШИФЪРА
/ АЗБУКАТА / С КОЯТО ДА ПРОЧЕТЕМ ТОВА ПОСЛАНИЕ. САМОТО ПОСЛАНИЕ, НАЙ ВЕРОЯТНО Е КАК СА ИЗЧЕЗВАЛИ ПРЕДХОДНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ И КАКВО СЛЕДВА ДА НАПРАВИМ ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ДА ОЦЕЛЕЕ.

.........................
Ако съществува такъв шифър, значи може с точност да се определи, кога ще изчезне и нашата цивилизация т.е. кога да очакваме природното бедствие. Самата аз живея в район, който преди стотици хиляди години е бил дъно на море. Разцепването на Босфора е причина да се изтегли водата и да се обазува сегашната долина. Има и доказателства - навътре в сушата има запазени морски котви, което не е логично да ги има, ако е било винаги суша.
цитирай
45. dolsineq - Текстът е едно към едно с оригинала. ...
02.03.2011 13:59
universalnite1neo написа:
Текстът е едно към едно с оригинала . Възможно е да е станала непълнота при превода и изреченето да завършва ".. заложен в календара " .
ан. 40 има пълно право с този персонален отговор към теб , трябва замисляне по-надълбоко ...

.........................
Благодаря за уточнението. Автоматичните преводи не са от най-точните.
цитирай
46. demonwind - 2. universalnite1neo
02.03.2011 15:46
Доколкото знам, са знаели дори за Сириус С, който мисля, че е открит съвсем наскоро, и то в сянката на първите два (ако не ме лъже паметта)...
цитирай
47. universalnite1neo - Ре 46. demonwind
02.03.2011 16:13
:) Имаш право - знаели са , наричали са Сириус Ц "емме-на-толо" , дори са знаели и за неин спътник , наречен "ниан-толо" ...
цитирай
48. demonwind - 47. universalnite1neo
02.03.2011 16:34
Явно с теб имаме доста какво да си кажем :) Предполагам четеш Деникен, Йоханес и Петер Фибаг, Ян ван Хелсинг и др.?
цитирай
49. universalnite1neo - Ре 48. demonwind
02.03.2011 16:46
:) Деникен и ван Хелзинг - да, Фибаг - не успях да стигна до тях , доколкото знам бяха писали за Свещенния граал . С удоволствие си препрочитам и Арнолд Мостович , дори бях публикувал няколко откъса от неговата книга "Ние от космоса"
цитирай
50. liliyanaandreeva - Според мен - вярно и невярно в хипотезите на учения:
02.03.2011 22:04
Варно е:
- календарът Е шифър за разгадаване параметрите на човешкото ни битие
- битието като по ноти съществува
Грешно е:
- че това са познания от извънземни
- че има скрито съкровище
- и всички останали предположения
цитирай
51. liliyanaandreeva - Това е за потъналата Атлантида!
02.03.2011 22:51
АТЛАНТИКА

А . Т . ЛАН . Т . ИК . АН = 8 области . 4 региона . 321 кв.км . 4 дяла . 119 метрополии . 21 града = 19 992 града . 1 284 кв.км . 4 региона = 102 678 910 кв.км – това е озеленената с биосфера част от сушата(без ледените и пясъчни пустини), където могат да се построят 19 992 екологични града с календарен кадастър за по 190 080 жители,които земята може да изхрани едновременно като съвременници,без опасност от еко катастрофи,но при условие, че хората живеят в календарни градове!

А = 8 = Ахт – на немски език
Т = 4 = Твир – на старобългарски език
Л = 3 = Литий – хим.ел. №3
А = Е = 2 = Хелий – хим.ел №2
Н = 1 = Хидрогено – хим.ел. №1
Т = 4 = Твир – на старобългарски език
И = 1 = Идрогено – хим.ел. №1
К = 19 = Калий – хим.ел. №19
А = Е = 2 = Хелий – хим.ел. №2
Н = 1 = Хидрогено – хим.ел. №1

И така: потъналият континент Атлантида не съществува.Това условно е езеро с площ толкова,колкото е жилищната зона на града за 190 080 жители.Ако това езеро има дълбочина 1 метър, то може да събере водата,която циркулира в телата на една човешка популация,която земята може да изхрани при условие,че хората живеят в календарни градове.

3 календарни години . 43 кв.км = 129 кв.км

129 кв.км . 1 метър = 129 000 000 куб.м

129 000 000 куб.м . 1000 литра = 129 000 000 000 литра

129 000 000 000 литра : 45 литра/човек = 2 866 666 666 души - това е минималният брой жители на земята

129 кв.км . 1,62 метра = 209 000 000 куб.м

209 000 000 куб.м = 209 000 000 000 литра вода

209 000 000 000 литра : 45 л/ч = 4 644 000 000 души – това е максималният брой жители,които могат да живеят заедно на земята като съвременници,без да предизвикват катастрофи с човешката си дейност при условие, че живеят в екологични календарни градове!

Инж. Лиляна Благоева Андреева
цитирай
52. liliyanaandreeva - За живот като по ноти!
02.03.2011 23:02
ПО НОТИ

ДО РЕ МИ ФА СОЛ ЛА

Д . О . РЕ . МИ . Ф . А . Сол . ЛА = 4 .8 квадрата . 42 кв.км . 121 метрополии . 4 региона . 8 области . 20 града . 57 евро/кв.метър = 1 344 кв.км . 19 360 града . 4 региона . 57 евро/кв.м = 104 079 360 кв.км площ от сушата,залесена с биосфера(без ледените и пясъчни пустини) . 57 евро/кв.м = 5 932 000 000 000 000 евро – това е стойността на битието

Д = 4 = Делта – на гръцки език
О = 8 = Осем
Р = 4 = Четири – на кирилица през латиница
Е = 2 = Хелий – хим.ел. №2
М = 12 = Магнезий – хим.ел. №12
И = 1 = Идрогено – хим.ел. №1
Ф = 4 = Фор – на английски език
А = 8 = Ахт – на немски език
Сол = 20 = Калций – хим.ел. № 20
Ла = 57 = Лантан – хим.ел. №57

Инж. Лиляна Благоева Андреева

Календарът – шифър е архитектурен план на екологичен град с календарен кадастър за 190 080 жители,който има оптимални параметри на човешкото ни битие!

Календарният град е типизиран и унифициран.Той може да се дели на половинки, четвъртинки и осминки така както се делят нотите!Затова е още едно потвърждение,че това е план за човешко битие като по ноти!

Инж. Лиляна Благоева Андреева
цитирай
53. liliyanaandreeva - Вярно е, че времето за разгадаване на календара е настъпило!
02.03.2011 23:04
Но тайните на календара ги разгадавам аз, а не той - математикът!
цитирай
54. raders - особено след първата бутилка водка ...
04.03.2011 23:48
boristodorov56 написа:
особено след първата бутилка водка и в отрезвителя.

Не вярвам на нищо, което казват русите.
В Русия промиването на мозъците е държавна политика.

Знам, че е тъп коментара, но ще дойде време и всеки сам за себе си ще разбере какво съм искал да кажа.

"Именно с помощта на древната матрица Пахомов е разчел посланието."



Учените са си учени и тук няма значение, от каква са народност. Може да са от Мбадунга, стига наистина да са учени. Между другото, един от най-големите учени в историята на човечеството, за когото ние нищо не знаем /какво ли пък знаем/ и, който е внесъл корекция в теорията на Айнщайн за същността на вселената е руснак и се казва Фридман /умрял от тиф на 36 години/. Та той на базата на червеното отместване в спектъра на галактиките е предложил три концепции за модела на вселената в зависимост от константата на Хъбъл, открита впоследствие.- Отворена, затворена и плоска. В този аспект Айнщайн допуска грешка, предлагайки варианта стационарна вселена и въвежда несъществуваща константа. Приносът на Фридман е, че поправя тази грешка - тоест - оказва се, че вселената се разширява. Поне засега...
цитирай
55. razkazvachka - Промяната на наклона на земната ос - променя видимостта ни за звездното небе
12.03.2011 02:48
когато станем достатъчно големи, ще видим...
цитирай
56. zabunova - Поздрави!
05.04.2011 15:27
В нашия град има един страхотен математик, който от 40 години изследва и разкодира Вечния календар. Бил е приет за студент, но поради липса на средства напуснал. Точно като Пахомов разсъждава, но не ми е казвал да го е чел. Дори вчера отново ми обяснява, как календарите са 7, т.е. ако една година 1 януари е понеделник, то следващата 1-ви е във вторник и т.н. до новата серия. И той говори за число на столетието, число на годината и може да пресметне, за първоначално съществували 7 планети...Страхотен е, но никой не му обръща внимание, защото тезите му не са за всяка глава, а не всяка иска да мисли...Йордан Бояджиев се казва и е от Бяла...Отскоро има компютър и трябва да го въведа тук, мисля, че ще му бъде интересно, въпреки че е на 80...Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite1neo
Категория: Хоби
Прочетен: 1922248
Постинги: 148
Коментари: 2421
Гласове: 10700
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031